Şimdi Ara

yeni telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmps5 -- 20 Şubat 2022; 19:19:43 >

• Telefon kurdu olmadiginizi belirtmissiniz. Gerçekten öyle ise g2 32gb alin artan paraylada kendinize sürprizler yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihhoztas M kullanıcısına yanıt
    android konusunda korkularım var ilerde sıkıntı çıkarır diye korkuyorum ne zaman android telefon alsam aynısı oldu ( note 3 lg g2 galaxy s4 )
  • 2 uygulama icin okadar para vermenize gerek yok .bende twitter ve whatsap kullaniyorum sadece s3mini yeni versiyonu gayet is goruyor.moto g de tercih edebilirsiniz.

Bu kadar paralar vermeyin bence.hepsi ayni isi yapiyor sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

2 uygulama icin okadar para vermenize gerek yok .bende twitter ve whatsap kullaniyorum sadece s3mini yeni versiyonu gayet is goruyor.moto g de tercih edebilirsiniz.

Bu kadar paralar vermeyin bence.hepsi ayni isi yapiyor sonucta

Katılıyorum, teknoloji kapitaline kendinizi kaptırmayın, tr garantili arıyorsanız arenanın sattığı mtk6592 işlemcili, 2gb ramli viktor u2 miydi neydi 700-800 tl. Alacağınız 2000tl lik telefondan beklediğiniz hertürlü ihtiyacınıza fazlasıyla karşılık verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam koşa koşa iphone 5s alırdım apple garantili 32gb

• G2 32 oneririm,bahsettiginiz ihtiyaci zaten 600liralik cihazda gorur ama g2 fp olarak cazi ve donanimi uzunsure gider,ama 2000 gozden cikarim derseniz z2 oneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha beklersen parelel ithalat iphone 6lar 2000 tl olur kışın. İphone 6 tavsiye ederim boşuna androidle ile uğraşma sorunsuzca iphone kullan.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    whatsapp facebook oyunda oynayacak değillim bu 2 uygulamayı sorunsuz kullanabileceğim şarj'ıda dışarda sürekli kullanımda 4saat gidecek bi telefon arıyorum hocam lg g2 bu ihtiyaçlarımı karşılar tamamda discovery karşılarmı discovery almayı düşünüyodum cünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmps5

whatsapp facebook oyunda oynayacak değillim bu 2 uygulamayı sorunsuz kullanabileceğim şarj'ıda dışarda sürekli kullanımda 4saat gidecek bi telefon arıyorum hocam lg g2 bu ihtiyaçlarımı karşılar tamamda discovery karşılarmı discovery almayı düşünüyodum cünkü
    1.SI g2 ILE DISCOVERY donanım olarak cok fakrlılar,G2 daha guclu ve daha yenı nesıl doanıma sahıp,bunun yanı ısra kalıte ve servıs guncelleme olaylarına hıc gırmıyorum dıscovery fason uretılıp kapagına marka basılan bır cın cıhazı oldugu ıcın satıs sonrasında bıraz daha sakat,ısın dısarı kısmına gelınce g2 de 5.2 ınc ekranda 3000 batarya var,yanı batarya suresı olarak en usttekılerden bırı G2 bu acıdan yarı yolda bırakmaz zaten ben kullanıyorum sabah 6 gece 10 a kadar yetıyor.
    yeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: KamPuss55

şarjı 4 saat ekran süresinden daha fazla verir, o istediğiniz işlemlerin hepsini yaparsınız
    hocam bende biliyorum lg g2nin discoveryden iyi olduğunu ama ben sadece whatsapp ve facebook kullanıcam şarjıda dışarda bana 4saat yetse yeter şimdi bunları discovery ile yapabilirmiyim onu sorayım sana
  • İki uygulama içinse moto Gp 620 tl ye gayet iyi olurbende sizin gibiyim ve cok memnunum

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    hocam o düğmeler ekranda olduğu için tercih etmiyorum onu general mobile discovery'i kafaya koydum da ucuz bulamadım hep 730tl
  • O zaman soyle yapalim,o cope para vercegine bizdeuygun dan 730a xperia sp al,hem discoveryden iyi ve guclu hem daha saglam dahada onemlisi batarya daha iyi.

Daha ucuz istiyorsan gidip moto G alacaksın baska duzgun alternatif yok pek.

Önerini dikkate alacağım hocamda neden çöp dedin ki
  • Cok sorunlu,soket basli basina problem kiriliyor,kalitesix malzemeye sahip.Zaten general mobile kismina goz at anlarsin

kullanan arkadaşlarım tavsiye etti genelde soket hassasmış sadece orayıda dikkat etsek olmuyomu yani asd:FAs
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmps5

kullanan arkadaşlarım tavsiye etti genelde soket hassasmış sadece orayıda dikkat etsek olmuyomu yani asd:FAs
    discovery'den vazgeç, moto g var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamPuss55

sen gul tabıkı,ama benı guldurme dostum sırf soket arızasımı

ss lerı oku ve vıdeoyu ızle,daha onemlısı bunlar ozet sadece dahada var..

yeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesiyeni telefon tavsiyesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.