slm arkadaşlar yeni tesisat kuruyorum eskisini sattım arabanın içinde oturulamayacak hale getirmek istiyorum ne önerirsiniz ben düşüncelerimi yazayım uyumlu uyumzuz yorum yaparsanız sevinirim
wofer olarak kicker L7 S15 düşünüyorum (focal da olabilir daha tam karar veremedim en az 1000w rms bir wofer olacak ama orası kesin)
bir yerde VİBE SPACE 15 gördüm 38cm 1200w rms 3600w max hiç duymadım daha önce. pek içime sinmedi ama belki bilen arkadaşımız vardır bi fikir verir
mono anfi olarak kicker zx1000.1 düşünüyorum ama fiyatı düşündürüyor biraz tuzlu 1000w rms kaliteli ve ekonomik bildiğiniz anfi varsa önerirseniz çok memnun kalırım tabi midler ve hoperlörler için rms değerleri uyumlu bir sterio anfi marka model yok şimdilik aklımda
hoperlör olarak Pıoneer TS-A6994S düşünüyorum iki takım alabilirim bundan çünkü sadece güm güm bas duymak istemiyorum aynı zamanda temiz ses de almam lazım
mid takımı olarak KİCKER KS65.2 düşünüyorum 150w rms gayet tatmin edecek bir rakam
teyp olarak ise PİONEER 9350 SD düşünüyorum 3 anfi çıkışı olduğu için şimdilik 2 çıkış işimi görecek ama ilerde 3 anfi bağlama durumum olabilir
Cadence Cap5.0 Kapasitör de koydukmu iş biter
bunların hepsini hallettikten sonra karşıma 2 sorun daha çıkacak birincisi 38-40cm woferi c kasa corsanın bagajına nasıl sığdıracağım ... ikincisi ise akü yetmeyecek keza şimdiki sistemi bile kaldırmıyor akü yeni bir akü almam gerekecek yahut eksta bir akü takılacak ses sistemi için ama bu işlem hakkında hiç bir bilgim yok ekstra akü takıldığını gördüm ama nasıl takılıyor nasıl bağlanıyor ikinci akü nasıl sarj oluyor bilgisi olan varsa bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar