Şimdi Ara

Yeni Topladığım Bilgisayarım Her Oyunda Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Konu hakkında araştırma yaptım fakat işlemci yada ekran kartı sıcaklığından yada psu yetersizliğiyle ilgili sonuçlara ulaştım. Oyunda işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ekran görünüyor. Reset sırasında, ekran kartı üst oyunlarda 55-58 arası işemcide 40-45 arası derecelerde oluyor. O yüzden sıcaklıktan olacağını düşünmüyorum. Psu da 500w bronze xigmatek tauro. Msi sitesinden güç kaynağı hesaplaması yapıyorum en fazla 330w çıkıyor.
    Bilgisayarın özellikleride şöyle:
    intel i3 6100 3.7 ghz
    msi amd r7 370 4gb
    corsair 8gb ddr4 2400mhz
    msi b150 gaming m3 anakart
    XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 500W MODÜLER GÜÇ kaynağı 12volt 384w çıkışı var. Güç kaynağı özellikleri şurada: http://www.xigmatek.com/product.php?productid=165&type=specification

Sizce sorun ne olabilir. Teşekkürler.

• Xigmatek markasına pek güven olmaz hocam, ürünleri kalite sınırları altında bana göre. 500W yazıp 350W veriyor da olabilir. Kaliteli bir güç kaynağı ile deneyin sisteminizi bence...
  • Aynı sorunu bende yaşadım ama amd R7200 Kullanıyordum sanırım sendede aynı sorun var ekran kartı sürüsü ile ilgili bu problem daha sonra ekran kartını garantiden değiştirdim sorun ortadan kalktı sana tavsiyem ekran kartını değiştir.
    word of tank oynarken donma ve kapanma birden resetliyordu kendini sende de aynı sorun var.

urfa haber ajansı
  • yigitbilisim Y kullanıcısına yanıt
    Vatandan almıştım. Garantiden değiştirmek istiyorum desem direk değişirlermi sebep olarak sorunlu desem pc reset atıyor desem nerden anladınız falan diye sorup geri yollamazlar mı. Yani araştırdım böyle olabileceğini söylediler bende değiştirmek istiyorum desem bile bunu yapacaklarını zannetmiyorum. :)
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.