Şimdi Ara

yeni topladigim pcimde sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar yeni bir pc topladim yeni topladim derken sadece parcalrini degistirdim butun parcalarini degistirdim guc kayangi disinda fazla modelinden felan anlamadigim icin sadece performansina bakip aldim topladigim parcalar sole

anacart : gigabyte s series p35 s3g pciex16
    islmeci: core2 quad q9300 2.5 ghz
    rem: 1gb ddr2 800 mhz pc2 6400 kingston
    hardisk : sata 2 320 gb 7200 bide eski hardiskim takili ikisini bir kullaniyorum oda sadece sata
    cdrom: 2 tane birden kullaniyorum dvd rom ve normal cdrom
    ekran karti: ati x1550 avivo

sorunum sole oncelikle pcim eski pcim gibi calisimiyor acayip bisey var pcde anlayamadim gitti bi uyumsuzluk var sanki ilk xp kurdugumda hicbir sorun olmuyor 1 hafta sonra birden bi sorun oluyor ve pcde donmalar oluyor mesala bitane sorunum sole oldu cdrom yaziyodum ayni anda muzik dinliyorum cdrom yazarken muzik sesinde bogulma oldu ve dondu kaldi pcyi tekrara actigimda medya player ayvayi yemisti galiba yani sole oluyor metacafe diye bir program var video izlerken birden videoyu acarken pc birden kapaniyor ve yeniden basliyor her format atisimda bole degisik sorunlar oldu aslinda bu sorunla karsilasinca pc donuyodu hicbir islem yapamaiyodum 2 tane cdrom takili bitanesini cikarttim biraz duzeldi dvdromu yenilemedim eski bir dvdrom
    sorum sole simdi pcde yenilemedigim bir guc kaynagi var tam olarak ozelligini bilmiyorum ama 480 vat yaziyor uzerinde ama eski bir guc kaynagi sizce bundan olabilirmi yada ekran kartim cok dusuk ve sogutucusu yok cok isiniyor bole bi pcye bole bi ekran karti kullanirsak sorun olurmu sizce benim sorunum nedir anlamadim gitti yardimci olursaniz sevinirim

• cevap vericek bi allahin kulu yokmu kimse bisey bilmiyormu yav
  • ben bir cvp yaziyim. Şimdiböyle sorunlarda deneme yapman gerek bence ilk önce cdrom dan bi kurtul derim. gerek yok. ve inanması güç olsada bazen sorunlu parça olabiliyor... hdd den bi sıkıntı olacağını sanmıyorum sen bir cdroom suz dene olmadı psu ile sorun vardır büyük ihtimal.

Not o işlemciye 1 gb olmamış be hocam..... bi 2*1 patlatsaydın keşke.....
  • Büyük ihtimal alakası yoktur ama anakartın biosunu bi güncellemeyi dene arkadaşın dediği olmazsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.