Şimdi Ara

Yeni topladığım sistem için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 2 hafta önce bir sistem topladım ve bu sistemde kafama takılan konu kasam ve güç kaynağı sizce bu sistem de bu kasa ile ne kadar stabil çalışır yada bu şekilde çalışmasının sistemime herhangi bir zararı olurmu en kısa zamanda uzmanlardan cevap bekliyorum saygılarımla!

Sistem özellikleri
    Gigabyte P35C-DS3 Bearlake FSB 1333 mhz Combo DDR2 DDR3-1066 Anakart
    Core2 Duo E8400 3.0 Ghz 64Bit 6MB L2 Cache 1333FSB 45Nm Penry
    PALIT 8800 GT SONIC 512 MB DDR3
    KINGSTON 1 GB DDR2 800 6400 RAM + 1GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM
    500GB 16MB IDE 7200RPM HARDDİSK
    2014L1T 20X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA DVD-RW
    ASUS TA-915 350 watt

• IDE HDD yerine SATA2 al
    işte model
    SEAGATE 500GB 32MB SATA2 7200.11 NCQ HARDDİSK 136$
    350W güç kaynağı bu sistem için yetersiz kalır
    clıo coolbox kasa kendinden 500W güç kaynağı ile geliyor
    soğutma olorak 2x18cmlik fan bulunuyor fiyatı ise 79$
    resim newegg den alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBC886F5C -- 19 Mart 2008; 16:19:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: black-devil

IDE HDD yerine SATA2 al
    işte model
    SEAGATE 500GB 32MB SATA2 7200.11 NCQ HARDDİSK 136$
    350W güç kaynağı bu sistem için yetersiz kalır
    clıo coolbox kasa kendinden 500W güç kaynağı ile geliyor
    soğutma olorak 2x18cmlik fan bulunuyor fiyatı ise 79$

Arkadaş haklı HDDyi SEAGATE 500GB 32MB SATA2 7200.11 ile değiştirin bence de. Ama o kasanın içinden çıkan güç kaynağının verimliliği konusunda pek bişey söyleyemeyeceğim.

• Teşekkür ederim yardımlarınız için fakat sanırım harddiskim sizin dediğiniz gibi sata 2 ben yanlış yazmış olmalıyım şu an iş yerindeyim ve kontrol etme şansım yok ama büyük ihtimalle sata 2 olması lazım

bazı sistem toplama sitelerinde parça uyumluluğunu ayarlıyolar fakat güç kaynağı uyuyluluğunu sağlamıyolar bu da otomatik olarak benim gibi çoğu acemi kullanıcıyı yanıltıyo
    işin aslı bu kasayı geri iade etmem için geçerli bir nedenim olması lazım yada elimdeki kasayı satıp sizin tavsiye attiğiniz kasayı satın alabilirim bu da ekstra zarar
    pek şu an kullandığım kasanın idare etme şansı yok mu ? yani çok büyük bir tehlike oluştururmu?
  • güç kaynagını deiştirebilirsin
  • arkadaşım öncelikle hdd ni 32 mb sata dan sec.

oc yapılmıycaksa o ramler cok uygun ve onu 2 yap =)

ASUS TA-915 i al yanında bide orta şekerli psu al min 500W oc yapıcak mısın yapmıycak mısın bilmiyorum yapıcaksan ne dozda felan sölemen gerekiyor ki ona göre bi psu yazalım.

onların dışında işini görücektir. dvd writerin markası yazmıyo yada ben okuyamadım ama onu LG yada Asus al en iyileridir.
  • overclock yapmayı düşünmüyorum ama bu güç kaynağı kasa ile birlikte aldım sonuç olarak ben bu güç kaynağını kasayı geri vermeden değiştiremem yada kasam daki güç kaynağını söküp yeni bir güç kaynağı alma gerekir dvd wrıter yukarıda yazılmıştır ayrıca ilgin için teşekkürler peki bu kasayı geri iade etme şansım nedir? bozulmadığı taktirde kasayı geri verebilirmiyim böyle br hakkım varmı yada üstüne para verip daha uygun bir kasa alma imkanım varmı yani tam bir çıkmazın içindeyim sonuçta yeni bir kasa almam demek şu an kullandığım kasanın yada güç kaynağının elimde kalması demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.