Şimdi Ara

Yeni topladığım sistemde bir kaç eksik kaldı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Güzel bir sistem toplayayım dedim ama biraz aşırıya kaçtım galiba. Neyse olan oldu :) Bana anakart ve ekran kartı tavsiye edebilir misiniz. Aslında onlarda belli anakart olarak Asus Rampage II Extreme X58 ekran kartı da 5850 ya da 5870. Şimdi elimde olan aldığım parçalar şu şekilde:

Core i7 920 Do
    Velociraptor 300gb
    Antec 1200 Kasa
    Enermax Revolution 850w
    Noctua NH-U12P soğutucu
    6GB Patriot viper ram

Sistem ana hatlarıyla böyle. Sizden ricam anakart ve ekran kartı tavsiyesi. Birde şu anda elimde bulunan bu parçaların herhangi bir uyumsuzluğu falan varmıdır ya da almayı düşündüğüm yukarda yazdığım anakart ve ekran kartıyla bir uyumsuzluğu var mıdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• ekran kartı olarakhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5264 anakart olaraktahttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4140 sistem bana çok abartı geldi ama hayırlı olsun artık bi 10 yıl kullanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinkoma -- 24 Ekim 2009; 11:09:52 >

• Evet abartı oldu ama genelde böyle yapıyorum alıp 5-6 sene küçük upgrade lerle kullanıyorum. Ama bu sistemi çok araştırdım ve öyle topladım. Cevabın için teşekkürler.
  • Bir de bu parçaları vatana götürsem ücret karşılığı da olsa kasayı toplarlar mı yani var mı öyle bir uygulamaları.
  • sanmıyorum ama küçük bilgisayarcılar bu işi yapar :)
  • Parçaların uyumu ile ilgili bir sorun yok dimi dostum. Kasada psu takma yeri altta kablolar uzanır dimi ya da anakart kasaya uyar falan yani ne bilim işte. Psu çıkışları anakartla uyumlu mudur. Böyle şeylerden anlamadığım için soruyorum.
  • hiç bir sorun yaşamazsınız kasa bizim ev kadar zaten kocaman bir kasa sığmamasına olanak yok :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.