Şimdi Ara

yeni topladığımız bilgisayar açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayar donanım konusunda pek fazla bilgili değilim o yüzden nedenini anlayamadım. internetten parçalarını 0 olarak aldığımız bilgisayardan monitöre görüntü gitmiyor.
    kasanın açma tuşuna basıyoruz elektrik geliyor anakart ile ekran kartının ışıkları yanıyor. ekran kartı ile sıvı soğutmanın fanları çalışıyor kasanın fanları çalışmıyor. bir türlü ekrana görüntü gitmiyor. parçalar arası uyuşmazlık mı var ne var çözemedim. yardımcı olabilir misiniz?

Intel Core i5 9600K Soket 1151 - 9. Nesil 3.7GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci
    ASUS RX580 4GB DUAL OC GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
    Asus TUF H310-Plus Gaming 2666MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart
    Kingston 16GB HyperX Predator Black 3000MHz DDR4 CL17 Ram HX430C15PB3/16
    SanDisk Ultra 3D 500GB 560MB-530MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDH3-500G-G25
    Rampage Tıtan 750W Siyah 3*12Cm Fan Usb3.0 Oyuncu Kasa
    COOLER MASTER SEİDON 240V 240MM SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoligaN1903 -- 4 Aralık 2018; 12:28:32 >

• Anakartin bios surumunu kontrol edin
    Bu model anakartlar yeni 9. nesil islemcileri bios guncellemesi ile calistirmaktadir.
    Bios surumu guncel degil ise guncelleyin
    Sisteminizdeki asus anakart lar haziran ayindaki bios guncellemesi ile i5 9600k model islemci desteklemeye basladi
    Bir önceki nesil islemci bulup takip calistirin sorunsuz acilirsa son surum bios guncellemesi yapin sorununuz cozulecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • h310 anakart ile 9.seri işlemcileri kullanabilmek için bios update yapmanız gerekmekte.
  • Pek bilgiye sahip değilsiniz.. O kadar parçaya güzel para vermişsiniz neden bir bilgisayarcıya götürüp temizce toplatıp kablo bağlantılarını ve bios u ayarlatmadınız sonrasında işletim sistemi kurdurmadınız daha fazla tutar diye mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    bilgi sahibi olduğumu idda etmedim arkadaşım. kendim araştırıp kendim yapmayı seviyorum ondan kendim parçaları birleştirmek istedim. takıldığım yerde de buraya sordum. cebimden fazla para çıkmasını istemesem böyle pahalı parçaları bozma riskine karşı gider bilgisayarcıya toplatırdım. insanları tanımadan bilmeden böyle ithamlarda bulunmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VX15

h310 anakart ile 9.seri işlemcileri kullanabilmek için bios update yapmanız gerekmekte.
    dediğiniz gibi bios güncelledim sorunu hallettim. çok saolun
  • HoligaN1903 kullanıcısına yanıt
    Benim yazdığım da yeterli bilgiye sahip olmadan yapmişsın yardim alabilirsin alman daha sağlıklı olurdu demek istedim seni tanımıyorum ama benim nacizane fikrimdi forum a açtığınız her konu yoruma açık olduğunu unutmayınız hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.