Şimdi Ara

yeni topladım pc nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc yi yeni topladım yaklasık 1 ay felan oldu. 1440 tl tuttu. F/P konusunda nasıl sizce fiyatı iyi mi özelliklerine göre?

anakart
    Asus p8h61-m le/usb3 intel h61 (b3) soket 1155 ddr3 1333 mhz dvı-vga usb 3.0

ekran kartı
    Sapphire hd6850 gddr5 1gb 256 bit dx11

işlemci
    İntel core i3 2100 3.1 ghz 3 mb 1155 cache 32nm

ram
    Kingston 4 gb ddr3 1333 mhz cl9 tek modül

hdd
    Seagate 3.5 500 gb sata 2.0 16 mb cache 7200 rpm

dvd yazıcı
    LG gh22ns50 22x sata siyah

klavye-mause
    Logitech mk250 Q klavye kablosuz set

hoparlör
    creative sbs a120 9w 2+1

kasa
    Gigabyte gz-x4 420w aktif pfc mıdt atx gümüş-siyah

monitör
    AOC 21,5 E2243FWS geniş ekran led monitör

• Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Güle güle kullan.

saolasın.
  • Bu sistem ne kadar tuttu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanarslan20

Bu sistem ne kadar tuttu ???

En üstte 1440TL demiş arkadaş.
  • Hayırlı olsun arkadaşım ancak, bu bütçeye ÇOK daha performanslı sistem alınabilirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 5 Eylül 2011; 20:24:03 >
  • Görmemişim pardon.

Arkadaşım keşke bu paraya amd sistem toplasaydın daha iyi olurdu ama mademki aldın hayırlı olsun
  • saolun arkadaslar. aslında ilk basta amd işlemci düşünüyodum ama sonradan kararım değişti intel yaptım.
  • baska yorum yok mu
  • hayırlı olsun ancak işlemci i3 yerine i5 2500 olsaydı oyunlar için daha ideal olurdu bunu söylğyorum çünkü benim pc nin işlemcisi de buna yakın ve şuan crysis 2 ac brotherhood da 30-40 fps arsı alabiliyorum ama ginede güzel sistem hayırlı olsun

Edit: Ekran kartnı görmemişim o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolBoy53 -- 10 Eylül 2011; 21:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

hayırlı olsun ancak işlemci i3 yerine i5 2500 olsaydı oyunlar için daha ideal olurdu bunu söylğyorum çünkü benim pc nin işlemcisi de buna yakın ve şuan crysis 2 ac brotherhood da 30-40 fps arsı alabiliyorum ama ginede güzel sistem hayırlı olsun

saolasın işlemci i5 i düşündüm fakat bütçemi astığı için i3 e döndüm. crysis 2 ve brotherhood u bende oynuyorum ama hiç fps değerlerini ölçmedim fakat her iki oyundada full acık ayarlar takılma veya donma gibi bi sorunlada karsılasmadım gayet akıcı oynanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

hayırlı olsun ancak işlemci i3 yerine i5 2500 olsaydı oyunlar için daha ideal olurdu bunu söylğyorum çünkü benim pc nin işlemcisi de buna yakın ve şuan crysis 2 ac brotherhood da 30-40 fps arsı alabiliyorum ama ginede güzel sistem hayırlı olsun

Edit: Ekran kartnı görmemişim o

senin ekran kartıda aynı değil mi ki ?
  • arkadaslar baska yorum yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.