Bir Avensis 1.6 Comfort kullanmaktayım. Alır almaz sıralı sistem LPG montajı yaptırdım. Performansta hissedilemeyecek kadar fark var. Yeni LPG fiyatlarıyla şehirler arası 13-14YKR/KM tüketiyor. Şehir içinde bu değer 18YKR'ye kadar çıkıyor.
Toyota Corolla 1.6 ile Avensis 1.6 temel olarak aynı motoru kullanıyor. Ancak kasa ağırlık farkından dolayı tork devir değerleri değişik.
Bu arada ilave bilgi: Avensis 2.0 araçlarda doğrudan yakıt enjeksiyonu kullanıldığı için bildiğim kadarı ile LPG adaptasyonu halen yapılamıyor.
Konfor, yalıtım, vs. konuları yukarıda zaten belirtilmiş.
yani aynı motorlar kullanıldığı için avensisin kasa ağırlığından dolayı performansı düşüyor mu?
kardeş hissedilmeyecek kadar fark var demişsinde sen nasıl hissettin o zman?
quote:
Orjinalden alıntı: mebay38
2008 nisana kadar bekleyeceğim.mazda 6 nın 1,6 motoru gelmezse 2004 veya 2005 elegnce modelini düşünüyorum.iç hacmi ve arka koltukları çok geniş ve rahat.donanımıda cabası.
boşuna bekleme 1.8 den aşağı gelmeyeceğini mazdanın türkiye müdürü açıkladı tv de
herkese merhaba değerli arkadaşlarım bende 12 aralık tarihiyle bir avensis sahibi oldum.aracım ikinci el 2007 model ve 7000 km de.araçta ses yalıtılı hep başarılı denmiş ,doğru motor sesi olarak.ancak lastik sesi içeriye alıyor zannedersem sizinkiler de öyle mi?.benim lastiklerim bridge stone.lastik sesi içeriye almıyor diyen arkadaşların lastik markalarını öğrenebilir miyim? ilginiz için teşekkürler.
10 numara arabadır kendisi. Bildiğin makam arabası yane
söyledimmi bilmiyorum.avensis keyif ve konfor arabasıdır.
bizim öyle bir sorunumuz yok orjinal bridgestone bizimkilerde
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhandss
herkese merhaba değerli arkadaşlarım bende 12 aralık tarihiyle bir avensis sahibi oldum.aracım ikinci el 2007 model ve 7000 km de.araçta ses yalıtılı hep başarılı denmiş ,doğru motor sesi olarak.ancak lastik sesi içeriye alıyor zannedersem sizinkiler de öyle mi?.benim lastiklerim bridge stone.lastik sesi içeriye almıyor diyen arkadaşların lastik markalarını öğrenebilir miyim? ilginiz için teşekkürler.
Eğer aracınızda bi sorun yoksa, Avensisin ses yalıtımı çok iyidir. Eğer Avensis lastik sesi alıyor diyorsanız S serisi Mercedes bile sizi tatmin etmez.
Bu arabayı bizim müdürlerin makam aracı olarak bilirim. Çok iyi araba sadece 30 dakika kadar kullanmışlığım var, gelirin iyi ise alabileceğin en iyi araçlardan biridir.
30 dakikada yetmiştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme