Şimdi Ara

yeni Toyota avensisi nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
12.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avensis hakkında ki düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar ?

• D segmentinde accord la beraber almayı isteyeceğim 2 araçtan biri.

sorunsuz ,sağlam, değişik bir dizaynı var.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

D segmentinde accord la beraber almayı isteyeceğim 2 araçtan biri.

sorunsuz ,sağlam, değişik bir dizaynı var.

hayırlı günler.
    Ses yalıtımının mükemmel olduğunu ve konforlu bir araç olduğunu duymuştum.

Aynı sınıftan ve Avensis'den daha önce çıkan Nissan Primera'yı satış rakamlarıyla ezip geçtiğini de...

Ama Accord benim için her zaman ayrı bir yere sahip olmuştur. Dizayn, motor, performans ve kalite. Hepsi var bu arabada... Ne de olsa HONDA.

• quote:

Orijinalden alıntı: oogway

Ses yalıtımının mükemmel olduğunu ve konforlu bir araç olduğunu duymuştum.

Aynı sınıftan ve Avensis'den daha önce çıkan Nissan Primera'yı satış rakamlarıyla ezip geçtiğini de...

Ama Accord benim için her zaman ayrı bir yere sahip olmuştur. Dizayn, motor, performans ve kalite. Hepsi var bu arabada... Ne de olsa HONDA.

Alıntıları Göster
    avensisi her zaman iyi bilirim...almak istedigim bi arac tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: volkaaan06

avensisi her zaman iyi bilirim...almak istedigim bi arac tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    Hocam test sürüşü yapmanı tavsiye ederim. O zman aracın ne kadar sessiz ve konforlu olduğunu anlarsın. Araba yolda resmen şiir gibi gidiyor. İster direksiyonda ol ister yolcu ol büyük keyif alıyorsun yolculuktan. Performans olarak 2.0 olanı 2.0 benzinliler içinde en seri olan arablardan biri 1.6 sı da kendi sınıfında en serilerdendir.
    Avensis'in en önemli özelliklerinden biri de arkasının yayla gibi olmasıdır. Mercedes C, A4, BMW 3 (hepsi son kasa) bu arabların hepsine de bendim. İkisinin arka diz mesafesi de hem benim 2001 Avensisimden hem de güncel Avensisten daha az. Avensisten sonra arkaları dar geldi bana bu arabaların.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecar limon

Hocam test sürüşü yapmanı tavsiye ederim. O zman aracın ne kadar sessiz ve konforlu olduğunu anlarsın. Araba yolda resmen şiir gibi gidiyor. İster direksiyonda ol ister yolcu ol büyük keyif alıyorsun yolculuktan. Performans olarak 2.0 olanı 2.0 benzinliler içinde en seri olan arablardan biri 1.6 sı da kendi sınıfında en serilerdendir.
    Avensis'in en önemli özelliklerinden biri de arkasının yayla gibi olmasıdır. Mercedes C, A4, BMW 3 (hepsi son kasa) bu arabların hepsine de bendim. İkisinin arka diz mesafesi de hem benim 2001 Avensisimden hem de güncel Avensisten daha az. Avensisten sonra arkaları dar geldi bana bu arabaların.

Alıntıları Göster
    makyajlı avensis fiyat kalite olarak çok önde uzun yıllar sorunsuzca rahatlıkla binebileceğin bir araç 1,6 lar vergi avantajının yanında yeterli bir performans ve mükemmel bir yakıt ekonomisi sunar sınıfında en geniş bagaj hacimlerinden biride avensiste

• yani o paraya yeni modeo daha mantıklı bence...yeni avensis diyorlar ama neresi yeniyse...kasa yakın zamanda daha da değişecek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifozi52

yani o paraya yeni modeo daha mantıklı bence...yeni avensis diyorlar ama neresi yeniyse...kasa yakın zamanda daha da değişecek galiba
    yeni c5 geliyor pazartesi gün,yeni accord yaz başında çıkıyor,yeni mondeo çıktı,vectra kabuk atuyor ismide dğişiyor yazbaşında,avensis ise buyuk ihtimalle bu yaz değişir aksi halde geç kalmış olurkasası değişicek bir arabayıda şahsım adına konusayım asla almam!!!...saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enteresavar

yeni c5 geliyor pazartesi gün,yeni accord yaz başında çıkıyor,yeni mondeo çıktı,vectra kabuk atuyor ismide dğişiyor yazbaşında,avensis ise buyuk ihtimalle bu yaz değişir aksi halde geç kalmış olurkasası değişicek bir arabayıda şahsım adına konusayım asla almam!!!...saygılar

Alıntıları Göster
    aynen katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifozi52

aynen katılıyorum...

Alıntıları Göster
    Avensis hakkındaki bilgileri okurken dikkatimi çeken yakıt tüketimi oldu..Avensis hakkında detaylı bilgilerehttp://tumarabalar.com/araba/toyota/137-yeni-avensis.html ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Blueyesxx

Avensis hakkındaki bilgileri okurken dikkatimi çeken yakıt tüketimi oldu..Avensis hakkında detaylı bilgilerehttp://tumarabalar.com/araba/toyota/137-yeni-avensis.html ulaşabilirsiniz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar toyotanın bu modeli son derece kaliteli olmasına rağmen piyasada değeri en çok kaybeden otomobillerin başında taki 91 model coronadan bu zamana kadar bir türlü piyasada tutmadı ve alıcısınıda ikinci elde çok üzen bir araç benim izlenimim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

arkadaşlar toyotanın bu modeli son derece kaliteli olmasına rağmen piyasada değeri en çok kaybeden otomobillerin başında taki 91 model coronadan bu zamana kadar bir türlü piyasada tutmadı ve alıcısınıda ikinci elde çok üzen bir araç benim izlenimim bu

Alıntıları Göster
    bizdede 2000 model 2.0 avenssıs war 120.000 e yağmen hiç motor arıza mekeanik arıza yaşatmadı.performans olarak çok zevk verior ve yoldan hiç kopmuyor güncel meganla karşılaştırdığımızda avensıs in daaha iyi olduğunu gördük arakası cidden yayla gibi arakaya 5 yetişkin sığdırıp uzun yol yaptığımızı hatırlıyorum AVENSIS ÖNERİRİM tabi biraz kasa olarak yaşlandı ama .....
    yeni oluşacak kasayı çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kul.ada

bizdede 2000 model 2.0 avenssıs war 120.000 e yağmen hiç motor arıza mekeanik arıza yaşatmadı.performans olarak çok zevk verior ve yoldan hiç kopmuyor güncel meganla karşılaştırdığımızda avensıs in daaha iyi olduğunu gördük arakası cidden yayla gibi arakaya 5 yetişkin sığdırıp uzun yol yaptığımızı hatırlıyorum AVENSIS ÖNERİRİM tabi biraz kasa olarak yaşlandı ama .....
    yeni oluşacak kasayı çok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    doğrudur yeni avensis şu makyajlı olarak ve donanımda değişiklik yapılarak yatışına devam ediliyor yakın zaman diyoruz ama hala casus resimleri ortaya çıkmadı ama yakında çıksa bile en düşük modeli kanımca 45000 ytl den başlar örneğin yeni mondeo oyuzden aracı uzun yıllar kullanıcaksanız 1,6 elegantı şiddetle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: vakitsiz61

doğrudur yeni avensis şu makyajlı olarak ve donanımda değişiklik yapılarak yatışına devam ediliyor yakın zaman diyoruz ama hala casus resimleri ortaya çıkmadı ama yakında çıksa bile en düşük modeli kanımca 45000 ytl den başlar örneğin yeni mondeo oyuzden aracı uzun yıllar kullanıcaksanız 1,6 elegantı şiddetle tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Passat avensisi ezer geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceta

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ceta

Bu yorumu yazan kaç yaşında çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecar limon

quote:

Alıntıları Göster
    70
    quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

quote:

• quote:

70
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa 13 yaşında.. konuya dönecek olursak kanımca son derece eskidi, yalıtım konusunda iyi olduğu doğrudur fakat Passat ve Mondeo bu konuda master tezi yazmış 2 araç.. iç mekan genişliği de öyle keza sınıfının en küçük boyutlarına sahip yani sınıfına göre geniş değil ama ben 1.85 boyumla rahat etmiştim, donanım zengin kalite-işçilik iyi.. fakat bir D segment havası da esmiyor sönük bir tasarımı var.. Eğer çok uygun bir fiyatta değilse alınmamalıdır diye düşünüyorum.. Motoru da seri sayılabilir yani ehh..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

passat full donanımı 90 milyar avensis 72 milyar.Az mı 18 milyar.Avensisin ezilecek hiç te durumu yok passata karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

passat full donanımı 90 milyar avensis 72 milyar.Az mı 18 milyar.Avensisin ezilecek hiç te durumu yok passata karşı.

Alıntıları Göster
    d sınıfı bir araç almak ve çok para vermek istemiyorsanız avensis derim ve passatın o fiyatı hakettiğine inanmıyorum
  • quote:

70
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

70
    quote:

quote:

Tahmin etmiştim. Gözleriniz net görmüyordur artık. Artık inzivaya çekilseniz bu tür işleri bıraksanız fena olmaz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.