Şimdi Ara

yeni Toyota avensisi nasıl bilirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
12.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kaliteli bir araç. Ama passat ve yeni mondeonun gösterişli görüntüsü avensis, C5 gibi araçları gölgede bıraktı bence. Ama fiyat/performans oranına göre kıyaslama yapılırsa fiyatını sonuna kadar hakeden bir araç.
  • kendi sınıfında ağır başlı bir araç görüntüsünde
  • sinifinda alacagim en son araba neden cunku tasarimi felaket, modifiye yapmak imkansiz, asla verdiginiz parayi gostermez alt sinif olan jetta bile daha kalipli, arac sadece plastikten uretilmis gibi duruyo, bu kadar eksisi varken sirf dayanikli diye araba alinmaz sonra ayni paraya alabilecegin arabalar yanindan gecerken keske dersin.

bence bu sinifta alinabilecek en iyi arabalar:
    1- ford mondeo (1.6 turkiye icin cok uygun fiyati)
    2- vw passat (ozellikle 1.4 tsi gelirse)
    3- yeni citroen c5 ( ne zaman cikacak bilmiyorum ama tasarimi super)

bu 3'u disinda yenisi cikacagini bilmeme ragmen pejo 407 ve honda accordu da avensise tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay61n -- 7 Kasım 2007; 15:51:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

passat doğru döver fazladan vereceğin milyarlarla döver servise cesaretin varsa gidersin bide servisçi döver sen japondan şaşma

avensis tutmadı lafıda çok komik biraz etrafına baksa bu arkadaş tutup tutmadığnı daha iyi anlar

avensis gerçekten güzel bir araç ama piyasada çok oldugunu sanmıyorum.
    Ama işte tip olarak passat vectra mondeo'dan geride bence çok sade basit duruyor
  • d segmentinde verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla ödeyen nadide araba.
    arka koltuğu oturma odası hissi yaratır.
    ses izolasyonu çok iyidir.
    1.6 motoruyla bile çoğu 1.6 c segmeni arabayla aynı performansı verir.
    kalitesini tartışmaya zaten gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karenin

d segmentinde verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla ödeyen nadide araba.

çok güzel anlatmışsın tebrik
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karenin

d segmentinde verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla ödeyen nadide araba.

çok güzel anlatmışsın tebrik

Toyota her zaman Toyotadır. Yıllardır corollamız var, hep avensise özenmişimdir.
  • uzun yolda 25 ytllik benzin ile 150 km gidiyor şehir dışı bugun denedim şahidim.
  • bizde bora golf astra caravelle hepsi var honda cıvıc hepsine bedeldir biz arabayı binmek açın aldık onlar hep bizi bindi hondaya biniyoruz ne güzel araba almanlar servis arıza servis arıza servis arıza japonlar sedece bakım alman arabası olanlar 5 yılda tamirci olurlar hangiş parça nerde bilirler paarça fiyatlarıda onlarda mevcut japon arabası olanlar sadece camsuyu lastik hava basınç ayarı yakıt ikmali başka bişe bilmezler ustada olamazlar demek vw iydir
    quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Orjinalden alıntı: ceta

Yaş 70
    Passat avensisi döver, konforuyla döver, ferahlığı ile döver, güvenliği ile döver.

Tamamen atmasyon sırf laf olsun diye yazılmış.Konforuyla falan dövemez.İkisinede bindim avensiste içerideki ses düzeyi daha düşük.Malzeme kalitesi kesinlikle passattan kötü değil.Ferahlık konusunda katılıyorum çünkü boyutlar daha büyük.Güvenlik derseniz ikiside ncap ten 5 yıldız almışlar ve ikisininde puanı 34.Boş laflar bunlarSadece anlam veremediğim bi vw hayranlığı vaar o kadar.Ya bi vw sahip olmamış insanlar yazıyor bunları ya da hayranlık duyan ve alamayan insanlar.

• 1 avensis 2 passata bedeldir. alman arabalarına verilen fuzuli paralar. millet başkalarının sözüne inaniyor bir japon arabası binen bir daha almana binmiyor enteressssssssssssssss
  • Passat 1.6 102 hp Trendline 44.800,00 8v li bir araca bu kadar para verilirmi siz düşünün

Passat 1.6 FSI 115 hp Trendline 47.680 YTL

Avensis 1.6 vvt-i 110 hp Elegant 45,950 YTL fazlasıyla donanım 1,730 YTL daha ucuz hala passat mı?
  • quote:

Passat 1.6 102 hp Trendline 44.800,00 8v li bir araca bu kadar para verilirmi siz düşünün

Passat 1.6 FSI 115 hp Trendline 47.680 YTL

Avensis 1.6 vvt-i 110 hp Elegant 45,950 YTL fazlasıyla donanım 1,730 YTL daha ucuz hala passat mı?

avensis elegant 47.950 orda yanlışın var arkadaşım senin dediğin fiyat avensis 1.6 comfort
  • Hayır hocam Avensis Elegant 45950 hatta eczacı indirimi ile 43000 ytl.

Avensis Comfort 41000 ytl aynı indirimle 38000 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 12 Kasım 2007; 17:21:24 >
  • sitesinde öyle yazıyor ondan dedim ben.
  • bu kasım kampanyalı fiyatları çok iyi fiyat çekmişler
  • avensis 1.6 benzinli modelinin yakıt harcaması fazla mıdır?yoksa bu motor problemsiz bu kasayı götürür mü ?performans nasıldır?yeni nesil corolla elegant ile avensis comfort arasında kaldım.seçim yapamıyorum.corollanın diz mesafesi az gibi geldi ama arka bölüm tabanı tamamen düz.
  • hakikaten ben de çok merak ediyorum 1.6 ların performansı yeterli mi ( ben yarışa katılmıycam diyenler için) ???
  • 2008 nisana kadar bekleyeceğim.mazda 6 nın 1,6 motoru gelmezse 2004 veya 2005 elegnce modelini düşünüyorum.iç hacmi ve arka koltukları çok geniş ve rahat.donanımıda cabası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrttttt

hakikaten ben de çok merak ediyorum 1.6 ların performansı yeterli mi ( ben yarışa katılmıycam diyenler için) ???

Çoğu kompakt 1.6 kadar seri 1.6 Avensisler. Test sürüşüne katıl, gönül rahatlığıyla alacaksın emin ol.
  • bi dakka şimdi c5 bu pazartesi geliyomugeliyosa bi gidiiim bakiim nasıl olsa hemen karşımızda citroen bayisi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.