Şimdi Ara

yeni Toyota avensisi nasıl bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
12.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ecar limon

quote:

Orjinalden alıntı: ceta

70
    quote:

quote:

Passat avensisi ezer geçer.

Bu yorumu yazan kaç yaşında çok merak ediyorum.

Tahmin etmiştim. Gözleriniz net görmüyordur artık. Artık inzivaya çekilseniz bu tür işleri bıraksanız fena olmaz.

Çok ama çok cahilce bir yorum.Forum önceden böyle değildi sizin gibiler yüzünden artık durmak istemiyorum

• quote:

70
    quote:

quote:

yaşını yazarken yanlışlıkla sıfıra başmış heralde..
    7 yazacağına 70 yazmışta
  • Fabrikadan çıakrken toyotanın en fazla testlerine maruz kalan, 2. elde uzun yılalr sorunsuz kullanılabilecek, malzeme kalitesi, görüntüsü olarak çok hoş duran performans aranmaması gereken güzide japon kayasıdır.
  • toyota avensisi iyi biliriz 5 vakıt namazını kılardı avensisin heybeti zaten parayı alır bide toyota servisi sağlamlığı ile baya bir favorimdir
  • Passat Avensisi Döver
  • ecar limon kardeşim ah birde mazda6 ya binmiş olsaydın. fikrin kesinlikle değişirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Passat Avensisi Döver

dövüş sanatı ustası japonlardır bir kere.
    almanlar patetes yesin bira içsin ancak.onlar içtikleri biralar yüzünden en uzağa edenlerde bir numara olur.

not:böyle yoruma ancak böyle cevap verilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Ekim 2007; 2:08:06 >

• Avensis pek tutulmuyo ama bence bayağı kaliteli bi araç ama dış görünüş o kadar iyi deil.
  • Accordan sonra aero dinamiği en iyi arabadır.
  • Yaş 70
    Passat avensisi döver, konforuyla döver, ferahlığı ile döver, güvenliği ile döver.
  • passat doğru döver fazladan vereceğin milyarlarla döver servise cesaretin varsa gidersin bide servisçi döver sen japondan şaşma

avensis tutmadı lafıda çok komik biraz etrafına baksa bu arkadaş tutup tutmadığnı daha iyi anlar
  • quote:

quote:

doğruları söylemenin yaşla ne ilgisi var?ben asıl bu yaş takıntısı olanların yaşını merak ediyorum.passat doğal olarak avensisten çok daha kaliteli bir araçtır.
  • Daha da ötesi: japon arabaları bu ülkeye hak etmedikleri fahiş fiyatlarla pompalanıyor. Ortaya sorunsuzluk rivayetleri itelenmiş, öyle gidiyor işte. Gözle göremediğin hissedemediğin farklar olmayınca rivayetler mi kurtaracak.
  • bir avrupa hayranlığıdır anlamam gerçek kalite ve sorunsuzluk önemli olmalı
  • quote:

Yaş 70
    Passat avensisi döver, konforuyla döver, ferahlığı ile döver, güvenliği ile döver.

Tamamen atmasyon sırf laf olsun diye yazılmış.Konforuyla falan dövemez.İkisinede bindim avensiste içerideki ses düzeyi daha düşük.Malzeme kalitesi kesinlikle passattan kötü değil.Ferahlık konusunda katılıyorum çünkü boyutlar daha büyük.Güvenlik derseniz ikiside ncap ten 5 yıldız almışlar ve ikisininde puanı 34.Boş laflar bunlarSadece anlam veremediğim bi vw hayranlığı vaar o kadar.Ya bi vw sahip olmamış insanlar yazıyor bunları ya da hayranlık duyan ve alamayan insanlar.
  • Aynen katılıyorum ababadan hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

quote:

quote:

doğruları söylemenin yaşla ne ilgisi var?ben asıl bu yaş takıntısı olanların yaşını merak ediyorum.passat doğal olarak avensisten çok daha kaliteli bir araçtır.

Çok alakası var. Bi şey en doğru bile olsa onu söylemenin bi uslubu vardır. Passatla ilgili bildiklerini yazarsın Avensis hakkında bilgi verirsin şunlardan şunlardan dolayı ben Passatın daha iyi olduğunu düşünüyorum dersin. Tabi bunu yapabilmek için yaşın biraz kemale ermesi gerekiyor sanırsam. Öyle ehliyeti almadan VW hayranlığı ehliyeti almış heyecanlı genç çocukların yazabileceği bi yorum değildir. Onlardan ancak ezer geçer döver gibi yorumlar beklenir.

• Passat ve Avensisin ikisini de kullanmış birisi olarak yorum yapmak isterim.Avensis motor sağlamlığı ve problemsizlik açısından Passatın ilerisinde.Passat ise konfor ve parça kalitesi olarak Avensisin önündedir.Fiyat-performans kıyaslaması yapılırsa Avensis ama parayı önemsemem konfor derseniz Passat derim.
  • atıyon galiba biraz
    quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Yaş 70

Tamamen atmasyon sırf laf olsun diye yazılmış.Konforuyla falan dövemez.İkisinede bindim avensiste içerideki ses düzeyi daha düşük.Malzeme kalitesi kesinlikle passattan kötü değil.Ferahlık konusunda katılıyorum çünkü boyutlar daha büyük.Güvenlik derseniz ikiside ncap ten 5 yıldız almışlar ve ikisininde puanı 34.Boş laflar bunlarSadece anlam veremediğim bi vw hayranlığı vaar o kadar.Ya bi vw sahip olmamış insanlar yazıyor bunları ya da hayranlık duyan ve alamayan insanlar.

• aynı kalite için fazladan vereceğiniz paranız varsa passat yoksa avensis
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.