< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 1 Eylül 2022; 23:56:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 1 Eylül 2022; 23:56:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
f10 un 1.6 sinin 0 100 fabrika 8.3 sn ve araç 1600 kg 1.6 valvematic 9 sn bmw burada kafa kafaya gitse itiraz etmem ama f30 corollayi deler,hibriti de deler. boşuna kendini paralama;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tekniğe kafa tutan bir kullanıcıya söyleyecek pek fazla şey yok hayal aleminde yaşamaya devam edin siz:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dedim ya sen f30 tokatladiginin hayaliyle yaşamaya devam et bu gazla 911 de yersin hibrit corollayla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yine tüm corolla'lar gibi çok satacağına inanıyorum. Hatta SUV pazarında 3008'i geçemez ama sıfır araç satış rakamlarına yaklaşabilir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Toyota severim ama beğenmedim. Çok sıradan. Gözümüz 3008 gibi gösterişli rakiplere alıştığı için sanırım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 27 Eylül 2022; 19:2:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |