|
Yeni Toyota Yaris'in Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu
-
-
biraz cep herkülü gibi olmuş, küçük ama kaslı görünüm.
tam bayan memura/öğretmene/hemşireye alınacak evin ikinci arabası şu hibrit yaris.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBobiraz cep herkülü gibi olmuş, küçük ama kaslı görünüm.
tam bayan memura/öğretmene/hemşireye alınacak evin ikinci arabası şu hibrit yaris.
170-200 binden piyasaya gireceğini göz önüne alırsak evin 2. aracı olabileceğini pek sanmıyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski kasa benzinli 158 e satılıyor. Bu arabayı 200 den görmeye başlarız.
-
gerek içi, gerekse dışıyla Corolladan daha yakışıklı olmuş. Şuna 200 hp turbo benzinli bir motor koyacaksın ne güzel olurdu be. Yaris GTi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 27 Temmuz 2020; 16:32:49 > -
Bence almayip bekleyin togg bundan ucuz olacak elhamdulillah
-
Tasarimi , ici , her seyi cok guzel olmus da ya su multimedya ekranini arayuzuyle birlikte degistir be toyota
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Corolla hb hariç tasarım konusunda benim icin vasat toyota
-
Gr Yaris diye bir model yaptılar zaten. Delifişek bir alet :)quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmigerek içi, gerekse dışıyla Corolladan daha yakışıklı olmuş. Şuna 200 hp turbo benzinli bir motor koyacaksın ne güzel olurdu be. Yaris GTi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bize gelecek olan opak beyaz , benzinli manuel yoksa satamaz , clio ve corsa şu an b segmentinin satışta en güçlü araçları
-
Selefine göre %20 daha verimliyse yakıt tüketimi 3.7lt/100km değil, 3.2lt/100km olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: bulentcandan
Selefine göre %20 daha verimliyse yakıt tüketimi 3.7lt/100km değil, 3.2lt/100km olması lazım.önceki NEDC, şimdiki WLTP olduğundan olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: REMönceki NEDC, şimdiki WLTP olduğundan olabilir
Alıntıları GösterSelefinde NEDC 3.6lt/100km, WLTP 4.0-4.2lt/100km (hibrit modelin donanımına göre) diye biliyorum.
4.jenerasyonun en düşük donanımlı Japon versiyonunda ise 2.8lt/100km WLTP değeri vermişler. Jantlar 14inç, boş ağırlık 1100-1150kg vs...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 27 Temmuz 2020; 18:1:43 >
Şu dokunmatik ekranı ve yanındaki tuşları bilerek mi bu kadar çirkin yapıyorlar ?
-
200 bin tl yaris h.olsun
Şu an Yaris 120 binden başlıyor, yeni kasa da 140 tan başlasın hadi. Ful paket veya hibrit 200 olur.
Ama millet alır. Param olsa ben de alırım ikinci araç olarak, seneye lazım olacak.
200k ya yaris.
hibritin artık 1.5 olmasıyla mtv dezavantajı da ortadan kalkacak. oldukça da yakışıklı. bence güzel satar
-
Küçük sınıftaki en çok kasa değiştiren araba bu yaris sanırım.
Önden bir önceki kasa makyajlı fiestayı andırıyor çizgileri.
-
Sonunda 1.5 hybrid ile geliyor. Çok güzel araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
170-200 binden piyasaya gireceğini göz önüne alırsak evin 2. aracı olabileceğini pek sanmıyorum . |
Eski kasa benzinli 158 e satılıyor. Bu arabayı 200 den görmeye başlarız. |
Bence almayip bekleyin togg bundan ucuz olacak elhamdulillah
|
Benzer içerikler
- truecaller nedir
- mobil imza nasıl alınır
- instagram takip isteği attıklarım
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- play protect nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X