Şimdi Ara

Yeni Türk Serveri Açılıyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada Server bayadır açık ancak Bekir arkadaşım scirpti hazırlarken bi karışıklık olmuş server kapalı görülüyor. Son bir test daha yapmam gerekiyor. Sizden bunun için yardım istiyorum. Son oalrak kalabalık bir siege yapmayı düşünüyorum. İşi olmayan herkes gelirse sevinirim. Daha sonra server tamamen açılacak. Bunu yapmadan içim rahat olmayacak :P
    Herkese bir kereliğine full armor ve silah verilecektir. Yardım edenlere de edemeyenlerede şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

Yiğit, seni az yada çok pvpx den taniyorum. Orda tanidiğim kadarı ile çok konuşan birisi idin, burda da öylesin!!!

İnsanlar iyi yada kötü sonuçta bişiy yapmaya çalışıyor. KAZMA KAZMA konuşacana çamur atıp üste çıkmaya çalışacana yardımcı fikirlerde bulunsan boş konuşmamış olursun.

C4 OFFCİAL kelimesine takmışın. ben senin yerinde olsam burda serverla ilgilenen arkadaşa mesaj atip uyarirdim. Yine KAZMA gibi buraya yazmazdım. Gözden kaçmış olabilir diyip hoş görmektense insanların yüzüne vurarak neyi ıspatlamaya çalışacaksınki. Bunu kişiliği oturmuş insanlar yapmaz.

kazuya seni tanıdım pvpx de ama yorumlarıma bakarsan hicbir hakaret cıkmamıstır benden ama baya bi hakaret aldım Sence kazma olan kim? onemli degil yaf alıstım ben kufur yemeye neyse Bu arada tam okumamısın herhalde ben tavsiyelerimi yaptım ancak arkadaslar onlara bile bok atmak gibi bi yorum yaptık elimden gelen bişey yok yolları acık olsun official kısmına gelince neyi mi anlatmaya calıstım ? işte bu kadar anlıyorsunuz Cunku 1 haftadır hadi 5 gundur o yazı oyle durmazdı ki hala duruo ki banane deme
    knightoyna resmen asıl playerlar knightcılardır dio L2cileri ezio(hadi kucuk goruyo) ve ben o adamın serverına giricem hmmm sanmıyorum Bi de sunu belirteyim Ben simdiye kdr oynadıgım hic bir serverda ezilmedim ezilmemde arkadaslar beni bilen bilir Daha fazla yorum yapmak istemiyorum Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 8 Haziran 2007; 23:37:51 >

• Arkadaşım ben pek laf yetiştirmek istemiyorum. Bu konu üzerinde de çok konuşmak istemiyorum ama bu işe emek harcayanlara sen hakaret etmiş sayılmıyormusun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

quote:

Yiğit, seni az yada çok pvpx den taniyorum. Orda tanidiğim kadarı ile çok konuşan birisi idin, burda da öylesin!!!

İnsanlar iyi yada kötü sonuçta bişiy yapmaya çalışıyor. KAZMA KAZMA konuşacana çamur atıp üste çıkmaya çalışacana yardımcı fikirlerde bulunsan boş konuşmamış olursun.

C4 OFFCİAL kelimesine takmışın. ben senin yerinde olsam burda serverla ilgilenen arkadaşa mesaj atip uyarirdim. Yine KAZMA gibi buraya yazmazdım. Gözden kaçmış olabilir diyip hoş görmektense insanların yüzüne vurarak neyi ıspatlamaya çalışacaksınki. Bunu kişiliği oturmuş insanlar yapmaz.

kazuya seni tanıdım pvpx de ama yorumlarıma bakarsan hicbir hakaret cıkmamıstır benden ama baya bi hakaret aldım Sence kazma olan kim? onemli degil yaf alıstım ben kufur yemeye neyse Bu arada tam okumamısın herhalde ben tavsiyelerimi yaptım ancak arkadaslar onlara bile bok atmak gibi bi yorum yaptık elimden gelen bişey yok yolları acık olsun official kısmına gelince neyi mi anlatmaya calıstım ? işte bu kadar anlıyorsunuz Cunku 1 haftadır hadi 5 gundur o yazı oyle durmazdı ki hala duruo ki banane deme
    knightoyna resmen asıl playerlar knightcılardır dio L2cileri ezio(hadi kucuk goruyo) ve ben o adamın serverına giricem hmmm sanmıyorum Bi de sunu belirteyim Ben simdiye kdr oynadıgım hic bir serverda ezilmedim ezilmemde arkadaslar beni bilen bilir Daha fazla yorum yapmak istemiyorum Kolay gelsin

neden herşeye muhalefet etmektesin anlamıyorum..aslında sadece senin için bi yorum yapmak istemezdim ama gereksiz ince ayrıntılara takılıp belki de hiç denemeden,görmeden yorum yapıyorsun.mesela diğer topice baktım demin ilk sayfada 20 ye yakın tebrik mesajı varken arada senin 2 postun var bence gereksiz ayrıntılara takılmış ve eleştirel..önce bi deneyin,donate sistemini görün,oyuncular arasında uçurum oluyor mu bir bakın ondan sonra eleştririnizi yapın.sözüm sadece sana değil ancak en fazla sende gördüğüm için senden alıntı yaptım.önerileriniz de bence mümkünse birtakım uniqe itemlar konulması ya da rateler üzerine olmasın.bunlar her oyuncu için farklı beğenilirliktedir.event sistemleri,pvp sistemi ya da kabul edilebilir tarzda istekler olsun.bugüne kadar hep kendi grubum oldu ve burdaki herhangi birisiyle oyun oynamışlığım yok niyetim kimsenin avukatlığını yapmak da değil.ama bu işler böyle olmaz.sanırım serveri hazırlayanlara da ders olmuştur tanıtım için sadece 'açıldı' ibareli bi topic açarlar ve cevaplarını kendi sitelerinde verirler bir dahakine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenSpirit -- 9 Haziran 2007; 2:20:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

quote:

neden herşeye muhalefet etmektesin anlamıyorum..aslında sadece senin için bi yorum yapmak istemezdim ama gereksiz ince ayrıntılara takılıp belki de hiç denemeden,görmeden yorum yapıyorsun.mesela diğer topice baktım demin ilk sayfada 20 ye yakın tebrik mesajı varken arada senin 2 postun var bence gereksiz ayrıntılara takılmış ve eleştirel..önce bi deneyin,donate sistemini görün,oyuncular arasında uçurum oluyor mu bir bakın ondan sonra eleştririnizi yapın.sözüm sadece sana değil ancak en fazla sende gördüğüm için senden alıntı yaptım.önerileriniz de bence mümkünse birtakım uniqe itemlar konulması ya da rateler üzerine olmasın.bunlar her oyuncu için farklı beğenilirliktedir.event sistemleri,pvp sistemi ya da kabul edilebilir tarzda istekler olsun.bugüne kadar hep kendi grubum oldu ve burdaki herhangi birisiyle oyun oynamışlığım yok niyetim kimsenin avukatlığını yapmak da değil.ama bu işler böyle olmaz.sanırım serveri hazırlayanlara da ders olmuştur tanıtım için sadece 'açıldı' ibareli bi topic açarlar ve cevaplarını kendi sitelerinde verirler bir dahakine

Bunun üstüne ben bile laf söyleyemem. Bu arkadaşıu canı gönülden tebrik ediyorum. Son bir kaç cümlesi gerçekten cuk oturdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 9 Haziran 2007; 2:37:24 >

• Serverda son olarka siege sorununuda çözmüş bulunmaktayım kusura bakmayın aklıma gelen başıma geldiği için ne yapaacağımı şaşırdım o sırada. Şimdi ise bir sorun kalmadı. Server 1-2 güne kadar tamane aktif olacaktır. Saygılar.
  • hayirli ugurlu olsun baba catlak seslere kulak asmamaniz benim tavsiyem bence bu gune kadar en uzun soluklu l2 turk serveri olcak saygilarimla ...
  • Serverda çok az şey kaldı düzeltilecek elimizden geldiğince bulduklarımızı temizliyoruz. Bu serverdan sonra server sahibi arkadaşlar yeni bir tane daha açacaklar sanırım. O server daha iyi ve daha sorunsuz olacak. Serverın siteside bitmek üzere server sahibi arkadaş gece gündüz site ile uğraşıyor. Oda bittiğinde global bir L2 serverımız olacak. Umarım gerekli desteği görür ve kurduğumuz ilk ve tek en kapsamlı L2 off serverımızı en iyi yerlerde görürüz. Desteğinizi bu arkadaşlardan esirgemeyin. Saygılar ....
  • i hope so
  • HÖ ?
  • Batu es-l2 de ne zaman başlayacaz yeniden kasmaya. Okullar bitiyor ona göre. yeni bi bug daha buldum ahuahuahua ... Skill Enchantlarında :D
  • adsl transfer işlemini verdim TT ye, dier eve geçmesi 2 gün weya 1 gün alır. salı akşamı orda kalıcam. en geç çarşamba gecesi girerim oyuna herhalde. klanı kurdum, niki biliosun ztn Dejavu ^^ deli bi klan olcak gene. 2-3 hafta sonrada adene saldırcaz, sana yeni char açalım herşeyin benden. servera yeni kesilmelik adamlar gelmiş, hepsi mi balta olur bi gecede 75 pvp yaptım tek başıma daggerla, yaz sonuna kadar 2.1k pvp yi 5k yapcam hedef bu pk da 3k fln olur şu an 1k.
  • Ehuheuheuheuehu ii ii abysstekileri boşa kastık ama olsun eğlenceli günlerdi. 25 levelde kestiğimiz bosu unutmayacam 2 kişi baya iyi iş çıkarmıştık tabii mal gibi videoyu silmeseydim daha iyi olurdu :D
  • bnde war galba video hala :D ama izlemedim bi bakiim yollarım sana gene. ne die silersinki videoyu yine yaptın bi baltalık
  • İyi sakla o videoları ben baya bi nete giremiyecem gene başıma bi bela geldi bıktım bu işlerden :P
  • ne zaman test hayatından kurtulcak bu server bilgi istiyorum? tşk...
  • arkadaşlar daha resmi açılış olmamış ama bugün baktım wipe atılmış daha wipe atılmayacakmış yani kasabilirsiniz, bi nevi açıldı server tam resmi açılış içinde sitenin bitmesini bekliyorlar sanırım, hadi hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydeeli -- 19 Haziran 2007; 8:25:12 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.