Şimdi Ara

Yeni Türk Serveri Açılıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yaşimdamışsın c1 oynamışsın C1 çıkalı 8 sene oldu. 17-8=9
    Hangi ingilizcen ile oyun oynadın. hangi siteden görev yaptın.

HELAL OLSUN VALLA
    SAŞIRDIM

istek yapacam artık online oyunların üstlerine +18 yazmaları için. Çocuk muhabbeti yapamıyacam.

Biri bişey istiyorsa öyle yap.
    Sen birşey istiyorsan, isteklerini yerine getirlimesini istiyorsan o kişinin dediğini yap.
  • Ben bir veya 2 Kişi için server kurmuyorum. Bu serveri istersem girişlerinide paralı yaparım İSTEYEN GİRER İSTEYEN GİRMEZ ARKADAŞIMIM Sonuçta bunu yapabilmemin tek nedeni var. BİZİM KENDİ EMEĞİMİZLE AÇMIŞ OLDUĞUMUZ SERVERDIR. İstersem 100000x Yaparım İstersem 1x Yaparım Bugüne kadar 1 cümleyi bir araya getiremiyen adamın Mualefetinide takacak adam değilim takacak adam olsan böyle bir organizasyon yapmam Arkadaşlar konuşmayın adam sansınlar buradaki mesajları düz mantık takılan adamlar ne yapılmaya çalışıldığını anlarlar. Çok konuşma adam gözük Ezik olduğunu belli etme.
  • Bakın arkadaslar herkezin sadece 1 ortak noktasi war HERKEZİN EMEGİNİN OLDUGU BİR SERVER KURMAK Hİc BİR Gelir Elde Etmemeksizin ....

Herkezin Dusuncesi ayni yalniz Herkezin Basi konularda fikirleri Tutusmuyor Bunun icinde gereksiz tartismalar cikiyor Bunlar olur herkez istemez cunku bir cok kisi muhalefet olmak isteyebilir yalnizca bizim Bunlara tek cevabimiz Serveri Acariz Emegimizi En iyi Sekilde Kullaniciya Sunariz ve biz yaptigimiz isten Kullanicida bizim yaptigimiz isten memnun olur o zaman tum sorunlar ortadan kalkar ...

Herseye Ragmen Savasmasini ogrenmek gerekir iste o zaman Gercek Galibiyeti Tadarsiniz ...
  • hangi ingilizce mi ? hmm ingilizce bilmek icin kurs veya yuksek okul okumak lzm degil su an ki ingilizce bana yetio belki fazla bile biliyorum ilk oynadıgım server c1 noobwars di diger serverim c3 bnb

ben ne 18+ lar gordum ben kendimi 20 yasında da tanıtabilirdim nerden bilecektin neyse yasım 17 L2 de yaptıgım işleri yazmak istemiyorum zevk icin oynuyorum ticaret icin degil

lol fazla sallamısın 7 sene once LineageI bile yoktu resmi sitesinde LineageII c1 2004 de cıktı yazıyor yoksa 7 sene once oynana knight dan fln mı bahsedion karıştırma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 7 Haziran 2007; 0:21:17 >
  •  Yeni Türk Serveri Açılıyor

Lineage den ne kdr anladıgınız belli Official yazmadınız bile once Offtical ki hala duruo sonra Offcial söze gerek yok arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 7 Haziran 2007; 0:26:50 >
  • Arkadaşım datacentercı babamın oğlumu her ay 600 YTL para vereyim gidip server kiralayayım. Para kazanmak için yapıyorum he kazanacağımda. Yakında reklamlara başlıyorum amacım belli 50 60 Lineageci yerine Türkiyedeki bütün kullanıcılara ulaşabilmek. Zamanı geldiğinde sizde geleceksiniz gelmek zorunda kalacaksınız.

quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

Bakın arkadaslar herkezin sadece 1 ortak noktasi war HERKEZİN EMEGİNİN OLDUGU BİR SERVER KURMAK Hİc BİR Gelir Elde Etmemeksizin ....

Herkezin Dusuncesi ayni yalniz Herkezin Basi konularda fikirleri Tutusmuyor Bunun icinde gereksiz tartismalar cikiyor Bunlar olur herkez istemez cunku bir cok kisi muhalefet olmak isteyebilir yalnizca bizim Bunlara tek cevabimiz Serveri Acariz Emegimizi En iyi Sekilde Kullaniciya Sunariz ve biz yaptigimiz isten Kullanicida bizim yaptigimiz isten memnun olur o zaman tum sorunlar ortadan kalkar ...

Herseye Ragmen Savasmasini ogrenmek gerekir iste o zaman Gercek Galibiyeti Tadarsiniz ...

• Oğlum anlamıyorum. Ben oyun oynamam oynatırım. Hadi yolunu al paran varsa git server kur cene yapma.
    quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

Yeni Türk Serveri Açılıyor

Lineage den ne kdr anladıgınız belli Official yazmadınız bile once Offtical ki hala duruo sonra Offcial söze gerek yok arkadaşlar
  • bunu kaydettim bi yere Saklıyorum Zamanı gelince iade edecegim
    Keşke oynattıradabilsen :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 7 Haziran 2007; 0:34:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knightoyna

Arkadaşım datacentercı babamın oğlumu her ay 600 YTL para vereyim gidip server kiralayayım. Para kazanmak için yapıyorum he kazanacağımda. Yakında reklamlara başlıyorum amacım belli 50 60 Lineageci yerine Türkiyedeki bütün kullanıcılara ulaşabilmek. Zamanı geldiğinde sizde geleceksiniz gelmek zorunda kalacaksınız.

Hadi yapinda görelim bence , çok konuşmaktansa bence nickinde yazani yap knightoyna . bu işler yaşta değil başta sanmiyom hiç okudugunuzu ama oynadiginiz birçok oyunun yapimcisi 18 -20 yaşlarinda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitx -- 7 Haziran 2007; 0:39:17 >
  • Knightonline bittiyor. Benimde 250.000 Kişilik kullanıcım var he inanırsınız inanmazsınızwww.alexa.com gidin bi geçmişini araştırın o zaman anlarsınız amacım knightoynatmak değil artık Lineage2yi türkiyeye tanıtmak burada bana cevap verenlerin hepsinin benimle geçmişi belli açtırmayın bana azımı yol verdiğim adamlarsınız forumlardan tek tek geçmişi çıkarttırmayın bana mualefet neden yapılıyor tek tek yazdırmayın adam olun oynuyorsanız oynayın oynamıyorsanızda cevap yazmanıza bile gerek yok

quote:

Orjinalden alıntı: saitx

quote:

Arkadaşım datacentercı babamın oğlumu her ay 600 YTL para vereyim gidip server kiralayayım. Para kazanmak için yapıyorum he kazanacağımda. Yakında reklamlara başlıyorum amacım belli 50 60 Lineageci yerine Türkiyedeki bütün kullanıcılara ulaşabilmek. Zamanı geldiğinde sizde geleceksiniz gelmek zorunda kalacaksınız.

Hadi yapinda görelim bence , çok konuşmaktansa bence nickinde yazani yap knightoyna . bu işler yaşta değil başta sanmiyom hiç okudugunuzu ama oynadiginiz birçok oyunun yapimcisi 18 -20 yaşlarinda .

• Kaşınıyorsunuz gerçekten yorumlayın şunu bana o zaman
    item_begin object_id=9612 object_name=[] body_part={head} drop_type=0 drop_anim_type=3 drop_radius=2 drop_height=5 drop_mesh={[dropitems.drop_sack_m00]} drop_texture={[dropitemstex.drop_sack_t00]} icon={[epicicon.armor_helmet_i00]} mfighter_mesh={[none]} mfighter_texture={[none]} ffighter_mesh={[none]} ffighter_texture={[none]} mmagic_mesh={[none]} mmagic_texture={[none]} fmagic_mesh={[none]} fmagic_texture={[none]} melf_mesh={[none]} melf_texture={[none]} felf_mesh={[none]} felf_texture={[none]} mdarkelf_mesh={[none]} mdarkelf_texture={[none]} fdarkelf_mesh={[none]} fdarkelf_texture={[none]} mdwarf_mesh={[none]} mdwarf_texture={[none]} fdwarf_mesh={[none]} fdwarf_texture={[none]} morc_mesh={[none]} morc_texture={[none]} forc_mesh={[none]} forc_texture={[none]} mshaman_mesh={[none]} mshaman_texture={[none]} fshaman_mesh={[none]} fshaman_texture={[none]} npc_mesh={[none]} npc_texture={[none]} crystallizable=1 item_sound={[none]} drop_sound=[ItemSound.itemdrop_armor_helmet] equip_sound=[ItemSound.itemequip_armor_helmet] attack_effect=[LineageEffect.p_u002_a] armor_type=light weight=450 material_type=adamantaite crystal_type=none avoid_modify=0 durability=90 physical_defense=75 magical_defense=0 mp_bonus=0 c3_attr1=0 c4_attr1=0 c4_attr2=0 c4_attr3=[none] c4_attr4=[none] c4_attr5=[none] c4_attr6=[none] c4_attr9=0 c4_attr10=5 item_end

[url=http://img520.imageshack.us/my.php?image=mydesktop20070606015639fn5.jpg][/url]
     Yeni Türk Serveri Açılıyor

bunun gibi 1000 tane kod giriyorum 1 saat içinde.
    Sen hala kalkmış iki tane yazım hatasına takıyorsun madem bilgin var yardım istendiğinde ben yardım ederim diyeceksin niyetin yoksa çeneni kapatacaksın...
    Bu arada bilgin olsun Lineage 2 C1 Nisan 2003 'de korede çıktı 28 Mart 2004 te avrupada açıldı serverlar beta test olarak...
    Lineage 1 1998 de çıktı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 7 Haziran 2007; 0:52:44 >

• ya bırak kardesim benim yasıma laf edion senin 250.000 adamın varsa en az 200bin i 0-3 yas grubu zekaya sahip 10-15 yasında kişiler Bu senin 3. denemen yakında kimlerin kime yol verecegini gorecegiz Muhalefet yapmıyorum "sarapci" arkadasım ne guzel demiş demogoji yi kes para kazanmak istiosan knight a devam et 5-15 yasındaki playerlarınla iyi gecin
  • Oğlum illa ezilmi edeyim sizi
  • neyse yazım hatana bişey demiyorum ezil etmek nedir bilmem

fatih1978; 7 sene demişin 2006-7=1999 demişin c1 2003 nisan ayında cıktı dedin;Bu da salladıgının kanıtı

ben zaten 7 sene once LineageI bile yoktur dedim tamamen tahmin ancak 2006-2003=3 sene yapar bilmedin 4 sene hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 8 Haziran 2007; 22:55:53 >
  • Benden ayrıldınız gittiniz ozgurmediadan benim referansımla iş yaptınız adam bana gelipte böyle makina istiyorlar kurayımmı güvenilirmi dedi iyi çocuklardır dedim ama takıp gittiğiniz kiralık sunucunun borcunu ödeyin mix.gen.tr kaç defa açıp kapattınızda bana gelip lagaluga yapıyorsun gidin kurdurduğunuz sunucuların borçlarını ödeyin açmadığınız serveri açın ondan sonra konuşun gidip bana tek tek forumlarda mix kurucu takımını ne zaman açıldı neden kapandı arattırmayın hollandadaki türk firma bıkmış sizden benide uğraştırmayın
  • Demogoji kendini acındırmak için yapılan davranışların tümüne denir. Ben bu adamın kendini acındıracak bişey söylediğini hiç görmedim. Kelimeleri dikkatli seçin...
  • quote:

Knightonline bittiyor. Benimde 250.000 Kişilik kullanıcım var he inanırsınız inanmazsınızwww.alexa.com gidin bi geçmişini araştırın o zaman anlarsınız amacım knightoynatmak değil artık Lineage2yi türkiyeye tanıtmak burada bana cevap verenlerin hepsinin benimle geçmişi belli açtırmayın bana azımı yol verdiğim adamlarsınız forumlardan tek tek geçmişi çıkarttırmayın bana mualefet neden yapılıyor tek tek yazdırmayın adam olun oynuyorsanız oynayın oynamıyorsanızda cevap yazmanıza bile gerek yok

Dur onu senin yerine ben yapayim , allah l2 yi Türkiyeye taniymayi senin gibilerin elinden korusun

- para kazanmak amacin bunu kendinde söylüyorsun
    - parayla gmlik satiyorsun
    - ne developerlarina nede gmlere saygin var.
    - playeri umursamiyorsun , burda server için kafa yoran insanlarin hiçbirşeyini dinlemiyorsun yada anlamiyorsun
    - Lineage 2 hiç oynadin mi merak ediyorum , herseyi knighta cevirmek istiyorsun .
    - Nasil donate alirim tek amaç.
    - Benim kimseyede ihtiyacim yokta diyorsun .
    -Benim arkadaslarimi zamaninda takima alip server tam kurulcakken herseyi degistirdiginide biliyoruz eger gunesahmet projenizden ayrildiysa ne mutlu ona.

Bizde yolun açik olsun diyoruz . ama çevresi geniş olanlara silah ve gmlik vererek birşey başaramazsin . Ağzimi açıp hiçbir kötüleme yapmayacagim dedim işte bozuyorum . Suanda acilacak serverinla ilgili ne ince işler dondugunu ben soylemesemde herkes anladi hadi hayirlisi .

herkes oyunununa baksin

• +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

neyse yazım hatana bişey demiyorum ezil etmek nedir bilmem

gunesahmet 7 sene demişin 2006-7=1999 demişin c1 2003 nisan ayında cıktı dedin;Bu da salladıgının kanıtı

ben zaten 7 sene once LineageI bile yoktur dedim tamamen tahmin ancak 2006-2003=3 sene yapar bilmedin 4 sene hadi

Oğlum hellfire harbiden eziksin. :D Sakın Lineage2 oynarken bunu söyleme götüyle güler millet sana :D Sen git bence kumda oyna... :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.