Şimdi Ara

Yeni Türk Serveri Açılıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizden tek ricamız sabretmeniz. Adam gibi bir official server kurmak kolay değil ibiliyorsunuz. Emek ve zaman isteyen birşey. Hepimizin işi gücü var zaman ayırabildğimiz kadarını ayırmaya çalışıyoruz. Çok önemli sınav arasında bu işle ilgileniyorum. Sırf adam gibi bir server kurulsun millet artık Lineage 2 'nin gerçek tadını alsın diye. Ben yapacaklarımızı söylemiyorum dikkat edin. Şu ana kadar olanlardanda bahsetmiyorum. Bir L2 serverı kurmak o kadar zor değil. Javada bu işi yapmak çok kolay en fazla 30 dakika isteyen bir iş. İsteğiniz buysa hemen kuralım bir tane. Ama biz MSSQL üzerine entegreli off server kurulumu yapıyoruz. 2 kişiyiz ve Windows üzerinde yapıyoruz bu işi. Yani işimizin çokluğunu anlatabiliyormuyum? Artık lütfen aranızda tartışmanıza ve henüz açılmamış bir serverda şimdiden açılmış gibi hareket etmenize gerekte yok. Sizden isteğimiz isteklerinizi text fökümanlar olarak ve " Lineage 2 Fikir " konulu mesaj başlıklarıyla mail adresime postalamanız. Eğer bunu yapmazsanız ki çoğu kişinin yapacağından kuşkum yok, ileride de serverda oynamaya başladığınızda şikayet etme gibi bir hakkınızda olmayacaktır. Fikir veren arkadaşlara teşekkür olarak sitede özel olarak yer vereceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 31 Mayıs 2007; 0:03:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Yigit Kardes
    Yoksa Bir Uyanış mı ? ( İnfinity ) Baslikli Konuda Resimlerde Kendisini Gorebilirsinde
    Biraz Alttan Almasini Bilelimya Ates Barutla Gidilmez Yangin Tüpü İle Gidilir
    Barutla Gidersen Oda Yok olur Sende
    Kimse Ustune Alinmasin Genele Söyledim

birşey goremedim bi de infinity de oynanması pek bişey deil zaten 99999xp bi server yani bana bişey ifade etmez

Kardes Ben 1seneden Önceden Bahsediyorum Ve ordaki zevki Kimse bulamamaistir Ve de Hiç 1yerde Olmayan [arkadasligi Demiyorum] kardeşliği
    Ayrica Hatirladigima Görede Cok eski 1oyuncu c1 den Gelme
    Yigit Ben senle Laf Yaristiramam öyle 1Yetenegim Yok Ama Benim Saygimdan Ustun Olan Saygi Yoktur
    Sen Hiçbirseyi Takmiyorsun Nasıl Olsa 1takimim Var diyorsun Gittigim Yerdede Bulurum Diyorsun Ha l2de güzel oynuyorsun Telk basina 5kişide aLiyorsun Saygim Var Sanada İmrendigim Olmustur Ama Benim için NE Yaptigim Önemli Degil Takima Olan Faydaliligim Önemlidir
    Zaten Bu server Acildimi Umarim Beraber Oynariz 2mizde Birbirimize Faydamiz Olur

• yaw bu topic in konusu neydi baya dagılmış gibi

quote:

Orjinalden alıntı: fatih1978

Top list = PvP , PK , LV , Rich listesi

Jail listesi = kimin ne yüzden ceza yediğini gösteren bir tablo

Drop ve spoil leri server ın özelliklerine göre arama yapabileceği bir motor. Yani bir yaratıkta o drop var mı, oranı ne şeklinde bakmak için

Yapılabilirse Siteden satış yapılabilecek bir sistem. Bunu biraz anlatayım. Kullanıcı adını ve şifremizi girdikten sonra server seçeceğiz ( 2 server olunca karışıklık olmasın ) , o server daki karakterimizi seçeceğiz, Sonra Where hause a koyduğumuz itemleri buradan satabileceğiz. ürünlere adet ve fiyat belirleyip bir pazar alanına koyacağız. Bu şekildede Giranda oturarak alım satımlar olmıyacak. Internet Explorer dan size hangi item lazım ise buradan araştırıp hemen alacağız. Bu şekilde server daki oturan sayısı azalacaktır ama oynıyan sayısı artacaktır.
    Sizlerinde değişik fikirleriniz olacağını düşünüyorum arkadaşlar.

böyle bir seyi yapabileceksiniz helal olsun diyorum size cidden tebrik ediyorum
    Rich listesi bu ne yahu (kesin bildigim bişeydir ama adını bilmiyorumdur herhalde )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 31 Mayıs 2007; 12:35:54 >

• Rich Listesi Kardes adena listesi[veya item zenginligini gosteriyor] 1ara Gene turk arkadaslardan Test Serveri Acilmişti Hepsi Vardi
  • morfi olum ben bişey demiom ki cvp lara cvp veriom benim de ilk serverım c1 di uniwars ondan sonra bnb ye gectim
  • Boşa çene yapmakla bi yere gelinmez. Bize tavsiye verenlerin tavsiyeleri dikkat'e alınır. Daha yeni kurulacak bi server için mualefet yapan adamın amacıda bellidir. Mualefet yapan adamada yapılacak muhamele bellidir.

quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

morfi olum ben bişey demiom ki cvp lara cvp veriom benim de ilk serverım c1 di uniwars ondan sonra bnb ye gectim
  • az laf cok iş daha icraat goremedim siteyi gordum cok amatörce olmus L2 kings; Krallık sistemi yapabildiniz mi ? mesela ?

tavsiye : Siegeler her hafta olmalı eger takımınınzda L2 den anlıyan varsa C5 skillerini olması lzm balanced class ların olması lzm ilk 1-2 hafta NPC buffer olmalı sonra kaldırılmalı Special Ability nin kesinlikle olması lzm
    Bunun icinde aa sistemi yapabilirsiniz (ancient adena) AA farm zone ler olabilir IT,FoG gibi mekanlara yakışır Soda,MM,Cot gibi yerler bence kullanılmalı harita fazla buyuo nihayetinde pvp serveri tarzı olacak adam aramamalıyız Buffların en az 1-2 saat olması lzm aslında 2 saat tercihim Siegeler icin Procery/Cov gibi buffların en fazla 15 dakka olması lzm Cat de dahil Özel epic weaponlar koymanız lzm oynadıgımız servera has bişeyler gormek lzm Serverı bi ozelligi ile tanımamız lzm Eventlerle oyuna aksiyon getirilmeli KAzananlara ödülleri fazla abartmamak lzm tabi ozellikle pvp eventleri 2vs2 3vs3 ClanvsClan(örn 10vs10) 5vs5 olabilir SpamKill olmaması icin tp lerde PeaceZone olması gerekir Arenalardaki bugların temizlenmesi lzm vs vs daha fazla uzuyabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 1 Haziran 2007; 12:21:40 >

• bu söylediklerinin hiç biri " server a has şeyler " olmaz oynadıgın serverlardan fikrleri alıp gelmişsin, biz daha farklı şeyler yapmayı düşünüorz ve o dedigin buglar tabiki temizlencek sölemen bile hata. event konusundada sorun olucagını düşünmüorum. server açılmadanda abuk subuk laflar etmeyin bence. bittiginde bokunuzuda atarsınız, gelip oynarsınızda size kalmış

Bu arada hangi serverdada oynadıgını merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julov -- 2 Haziran 2007; 11:03:49 >
  • bnb newage L2revenge L2synergy L2crusaders L2pvpx

tavsiye verioz bok atmış oluoz Abuk subuk laf etmiş oluoz valla ne haliniz varsa gorun
    "Servera has şeyler" derken servera has şeyler dedim ben orda başka serverın itemlerini veya silahlarının nası oldugunu anlatmadım Siz bulcaksınız veya yapcaksınız özel şeyleri ben sadece servera has şeyler olmalı dedim ne oldugunu yazmadım dikkat edersen bi de bug ları herserverda var ne kadar temizlersen temizle mutlaka cıkar onlar mrk etme Krallık sistemi sanırsam fosladı ? olmaz demiştim de dinlememiştim neyse
  • Krallık sistemi yapılabilir. Bunun için oyunu ve database i iyi bilen biri yeterli olur.

bence buda yapılabilir.

Kullanıcı adını ve şifremizi girdikten sonra server seçeceğiz ( 2 server olunca karışıklık olmasın ) , o server daki karakterimizi seçeceğiz, Sonra Where hause a koyduğumuz itemleri buradan satabileceğiz. ürünlere adet ve fiyat belirleyip bir pazar alanına koyacağız. Bu şekildede Giranda oturarak alım satımlar olmıyacak. Internet Explorer dan size hangi item lazım ise buradan araştırıp hemen alacağız. Bu şekilde server daki oturan sayısı azalacaktır ama oynıyan sayısı artacaktır.

Bunun içinde database i ve ASP yi iyi bilen biri yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1978 -- 2 Haziran 2007; 15:19:57 >
  • Ya Arkadaslar burası yeri değil ama Bir şey soracam

Bu Serverların Patch'leri Varya Onları Indırdıkmı Dırekmen Baska bır sey Yapmadan Oyuna Girebilirmiyiz..(Acc Alındıgını Varsayaraktan Tabi>))

Cvplarsanız sevınırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xleash

Ya Arkadaslar burası yeri değil ama Bir şey soracam

Bu Serverların Patch'leri Varya Onları Indırdıkmı Dırekmen Baska bır sey Yapmadan Oyuna Girebilirmiyiz..(Acc Alındıgını Varsayaraktan Tabi>))

Cvplarsanız sevınırım...

Patchleri indirdiğinde gerekli yerlere yapıştırdıktan sonra oyuna c:/program files/Lineage II/system klasöründeki l2 veya l2.exe dosyası ile hiçbi problemsiz girebilirsin...
  • Auto Uptade varya o ındırıyo.benım bır yerler yapıstırmama gerek yok demı.

Kımısı Dıyo Ip numarası Flan

işte Ne bilem C/windows/system32/etc/host dosyasını acıpta deiştirmek Fln.>>Bunu yapmama gerek yok Değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xleash -- 2 Haziran 2007; 15:44:03 >
  • Kardes Update Tamamlandı.systemdeki L2 yid denedim.Oyunlogosu cıkıyor.ekran karayıyo sonra ama sonra masaustune geri donuyor.Anlamadım şimdi yardım edın Lütfen...
  • Yaw bır Cvp yazan yokmu.Lütfen ama ayarlarını yapamadım.Birisi resimli Olarak Anlatabilirmi?
  • Bilgisayarin oyunu kaldirmiyo gibi geldi bana.^^ Hiç ekran karardiktan sonra bir hata mesaji filan almiyo isen tabi.
  • Serverımızdan görüntüler....

Yeni Türk Serveri Açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 4 Haziran 2007; 2:43:24 >

• Resim GOrsek Daha iyi olacaktida duzeltirsen sevinirim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

Serverımızdan görüntüler....

güzel
  • goruntuler ? ben 1 tane goruyom

pek bişey anlayamadım ben ama başlangıç serverın ilk foto^^
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.