Şimdi Ara

Yeni Türk Serveri Açılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatih1978

Tartışacaksan şunu tartışabilirsin.

Nekro, Spellsinger, SH charlarını tartışalım.

(bu 3 char PVP için en iyi charlardır)

fatih1978' in dediklerine tamamen katılmakla beraber buna ek olarak bir öneri de ben sunayım..oyunun gerek pvp olsun gerekse pve olsun en rahat oynanan charları mageler..isterse okçunun kralıyım ya da süper pvp yaparım desin birisi ben adam akıllı bir mage i alabileceğini sanmıyorum..pve için değil benim önerim kesinlikle.. çünkü melee sınıfının hp leri magelere göre çok fazla..sadece pvp sisteminde melee karakterlerin damageleri normalin 2 katı olsun ki şartlar eşitlensin ya da 1.5 katı olsun deneme ile bu oran bulunabilir..böylece pvp seven arkadaşlarda mage harici sınıflarda pvp yaparken zevk alabilsinler(range atak sahibi okçular melee sınıfında değildir)

• Yaw Abim Abim Super Noktaya Deginmisin
    Mesala 1gladla Dalmayi Cok İstemisimdir [1kac kez Öylesine kullandim]Hiç Kullanamadigim İçin bilemiyecegim ama Ates Skili Atip Mesala Crit Gelip Hp nin Yarisi İnmasi Deli Zevkli Olurdu Veya Titan Herkes Bilir frezen guys Actimi Karsisina Cikma
    Ama genede Yeterli Gücü Verildigini Sanmiyorum Cunkı 1ara Pt yapmistik Adam Skillerİ 1acti Dedim Ne Oluyor Yaw
    Cekti Eline Bowu KUt Kut indiriyor Allah Allah Dedim Bizim Tirmaliyarak Kestigimiz Doom Kinight 65lvl Mobu tek Arrowla aliyor
    Gercekten Cok deli olurdu +5 bw light set 68lvlim 850 pdef Bugun bile oluyorum doom knightlara 4u 1den daldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 29 Mayıs 2007; 21:18:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih1978

Sen sanırım okumadan yazıyorsun arkadaşım.

Sen hala rate tartışıyorsun.

Tartışacaksan şunu tartışabilirsin.

Nekro, Spellsinger, SH charlarını tartışalım çünki senin bu 3 chardan başka char açmadığını düşünüyorum.

31 class ın içinden sen sadece 3 tanesiyle oynıyacaksan (bu 3 char PVP için en iyi charlardır) ben buna karışmak istemem ama ben bu oyunda 31 class ında oynanılmasını istiyorum. Oyunu sadece Pvp için yapsalardı falza class koymazlardı.

okumadan yazı yazmam mrk etme

^^^^âuhauhau 3 class mı ? nekro degil necro hem

3 class mage hmm bunlar aralarında en kotu charlar pvp icin; pvp istiyorsan archer, archerla yapacaksan dagger sen beni tanımadan yazmısın ama seninde low rate den baska bişey oynayabilecegini sanmıyorum sabah aksam mat kasmalısın sen Ben aştım artık onları pvp yapıyorum ve 1 senedir mage charlarla pvp yapmıyorum^^^^

D.P.: pvp serverlarında sadece dwarf (craft sistemi yoksa gm shoplara baglı) haric butun classlar kullanılıyor 31 class diyorsan 29 class kullanılıyor

• bazılarının sırf zevk olsun diye dwarf kastığınıda biliyorum ve gm shopu olan bi yerde bile bitakım önemli itemler için dwarf gerekli olabiliyor...

Yani bu durumda 31 charda kullanılıyor bence ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 29 Mayıs 2007; 22:38:44 >
  • dwarf ın gerektigi ne olabilir 35xp nin butun cesitlerini herhalde oynamısımdır herhalde

örn : S/A basarken Craftman mold blacksmith frame gibi üst gread craft itemleri istiyor bunun için tabiki bir adam artisan material ler icinde spoiler kasılacak boylelikle 31 char elde edilmiş olur...
  • Hepinizin düşünceleri hakkında biraz cevap vermek istiyorum.

1-sadece pvp sisteminde melee karakterlerin damageleri normalin 2 katı olsun ki şartlar eşitlensin ya da 1.5 katı olsun deneme ile bu oran bulunabilir

Cevap: Sanırım server larda Robe a vurma yada light a vurma damage ini ayarlıyabiliyosun. Bu ayarlanmasa bile tatto denen bir olay var bu tattolara magic defans olaran mdef*2 özelliği verilir ve bu dengeyi sağlamış olabilirler. Yada %50 sleep yememe yada %50 paralize yememe gibi özellikler eklenebilir. Bunu özellikleri ben tatto lara ekliyebiliyorsam sanırım bu server ın başındaki developer arkadaşlarda yapabilir. ( Ben daha mage in yanına gidemeden ölüyorsam bu PvP nin bir anlamı yoktur. )

2-^^^^âuhauhau 3 class mı ? nekro degil necro hem

Burada yazdığım nekro yu necro yapacak kadar küçük düşünüyorsun.

3-seninde low rate den baska bişey oynayabilecegini sanmıyorum. Bu senin yazın.
    Bak alttakide senin yazın

low rate i ben bi kere oynadım bi kere oynamam oynadım da noldu duruo işte kaç oynadım zevk aldım mı ? zamanında aldım su an 35xp ye takılıyorum pvp yapıyorum artık saglam server yok aylarca oynayıp kapanmasındansa 1 haftalık emegim gitsin daha iyi

Cevap: Bir kere low rate oynamışsın. Buradan onu anlıyorum, pek te ne yazıldığı belli değil ama, ben anladıklarımı yazacağım. Senin canın low rate te karakter kasıp yanmış bunu anlıyorum. Senin yaktığın charların eminol ki ben daha fazlasını yakmışımdır.

4- 3 class mage hmm bunlar aralarında en kotu charlar pvp icin demişsin.

Cevap: Sen sanırım bu 3 class mage e en kötüsü diyorsun. Bunun için istersen list veren server lara bakalım listelerde en iyi pvp yapan charlar hangileri.

Bu liste Pk listesi yani arkadan vuranlar.http://www.l2nazgul.com/info.php?section=top&combo=1&select=2
    Bu listede PvP listesi bu da kafa kafaya çarpışanların listesihttp://www.l2nazgul.com/info.php?section=top&combo=1&select=3

Bak bakalım burada en iyi arkadan vuranlar ve PvP yapanlar var. Pvp de bu 3 char a kötü diyorsan sana başka birşey diyemem. Tek söyliyeceğim daha öğreniceğin çok şey var olabilir.

5- sen beni tanımadan yazmısın demişsin

Cevap: Ben seni tanımadan değil sen beni tanımadan yazıyorsun. Moonstar CRiticAL desem sana yeter mi bilmiyorum ama ben sadece bunu yazacağım.

6-D.P.: pvp serverlarında sadece dwarf (craft sistemi yoksa gm shoplara baglı) haric butun classlar kullanılıyor 31 class diyorsan 29 class kullanılıyor

Cevap: Bana şimdiye kadar oynadığın serverlarda açtığın charları yazsana istersen ben yazayım.
    Necro = Paralize icin
    Spellsinger = casting speed için
    SH = Silence için
    SE = empover Buffı için ( Buffer server da bulunmuyorsa )
    PP = Casting speed buff ı attığı için ( Buffer server da bulunmuyorsa )
    TH = Yakınına girince kesemiyeceği adam olmadığı için
    Hawkeye = Büyücülerin büyüsünü kesip onlar vurmadan ona vurduğu için.

Sen benim kanımca sadece bu charları açmışsındır.

7- bazılarının sırf zevk olsun diye dwarf kastığınıda biliyorum ve gm shopu olan bi yerde bile bitakım önemli itemler için dwarf gerekli olabiliyor...

Yani bu durumda 31 charda kullanılıyor bence ...

Cevap: Sana katılıyorum arkadaşım bende herşeyi craft yapmıyalım ama çoğu şey craft olsun diyorum. 31 charın hepsini kullanmıyacaksak zaten oyun mantığını kaybetrmiş olur biz biraz daha oyunu normal e göre kolaylaştırıp yine craft sistemini korumak istiyoruz. Ama bunu sadece S gradeler için kullanmıyalım ve oyun uzun soluklu olsun istiyorum. Oyunda tek amaç adena düşürüp GM shoptan itemi almak olmasın. Okadar meterial var bunlar boşamı gitsin.

8- örn : S/A basarken Craftman mold blacksmith frame gibi üst gread craft itemleri istiyor bunun için tabiki bir adam artisan material ler icinde spoiler kasılacak boylelikle 31 char elde edilmiş olur...

Cevap: S/A sanırım Special Abilities demek istedin

Buraya bakabilirsin.http://lineage.pmfun.com/list/soul
    Sadece yaratığa soul cristal atarsın ve Lv atlatırsın sonrada mammon a götürüp silahını ve soul cristal i verir SA özellikli silahını alırsın.

• Beyler Fatih1978 isimli arkadaşımızı iyi tanıyorum ve bana çok yardımız oldu ve halende olmaktadır. Fikirleride değerlidir ayrıca.
    Birson hatırlatma yapacağım lütfen burada fikirlerini yazmasın veya yazacaksa aynı zamanda gunesahmet@gmail.com adresine .txt uzantılı dosyalara düzgünce yazıp yollasın. Gerçekten Rate oalyı falan boşuna tartışıyorsunuz. Bizde herşeyin farkındayız. Kimse aylarca yıllarca kastığı charını bırakıp başka bir low rate sunucuya gelmez. Amacımız önce kendimizi ispat edip istek doğrultusunda low rate bir server açmak. Ama bu tabii ki ileride planlanan birşey. Şu anda böyle birşeyin söz konusu olmadığını söyleyebilirim.

Server'ın genel özelliklerine gelince
    2000 kişilik bir serverımız olacak
    Full C4 olabildiğince bugsız 25 veya 30x Experience rate
    Yüksek levellerde muhtemelen Top B grade ve üstü itemlerde craft sistemi (Buna daha tam karar verilmedi)
    Özel Raid Boss'lara gidebilmek için quest zorunluluğu.
    Olimpiyatlar ve Arenalara özel ilgi....
    Hero'luk için quest zorunluluğu. Yani olimpiyatı kazanmak tek başına yeterli olmayacak.
    Eventlar,
    Noblesse ve Subclass için quest gereksinimi,
    Ve oyun içerisinde daha birçok özel süprizler.
    Şu ana kadar birçok işlemi hallettik fakat halen küçük problemlerimiz var. Kimseyi oyun sırasında uğraştırmak gibi niyetimiz yok. Herkes sakin olsun emin olun kimsenin rahatsız olacağı birşey yapmayacağız.
    Ama dediğimiz gibi biraz daha sabır. Stabil bir server ve sorunsuz bir gameserver yapmak kolay değil özellikle iki kişiyseniz bu hiçte kolay değil biz sizi anlıyoruz tek ricamız sizinde bizi anlamanız ve sabır göstermeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 30 Mayıs 2007; 13:12:24 >

• Cevap: S/A sanırım Special Abilities demek istedin

tabiki

Bana şimdiye kadar oynadığın serverlarda açtığın charları yazsana istersen ben yazayım

tek kullanmadıgım char elf summoner bunun dısında spoiler olsun artisan,walrock,aw/th,tyrant/desti, vs vs hepsini oynadım hepsinin ozelliklerini eksiklerini biliyorum en az 25 ini kullanmısımdır Sen kaç tane kullandın?

TH = Yakınına girince kesemiyeceği adam
    Spellsinger = casting speed

lol sadece bir ozelligi icin char acılmaz sps nin yerini farklı th in hw nin sr nin desti nin

Sen sanırım bu 3 class mage e en kötüsü diyorsun. Bunun için istersen list veren server lara bakalım listelerde en iyi pvp yapan charlar hangileri.
    O listelere cok bakma bence 1 lvl char kesse herkes rank da 1. olur orda lvl 20 charın rank1. olsa napcan lvl 20 charla mı oynucan ?

Senin canın low rate te karakter kasıp yanmış bunu anlıyorum
    yoo hala duruo bnb core ve iris de cafe olarak oynamıstık 2.serverımızdı oynadıgımız Ancak B gread yapıp 70+ olunca A ları bekledik beklerken baska yerlerde takıldık ve kaldı oyle

Bu arada bu kadar ayrıntılı cvp vermekle neye ulaşmaya calısıon anlamıs degilim

Özel Raid Boss'lara gidebilmek için quest zorunluluğu
    zaten bu zorunluluk var ? veya oyuna + bişey quest ekliyebileceginizi ben sanmıyorum ancak dev likten anladıgım yok Örn: yeni şehir ekleme fln sadece hayal

Hero'luk için quest zorunluluğu. Yani olimpiyatı kazanmak tek başına yeterli olmayacak
    olympiad ı kazanmak yeterli olmucak ? period sonunda class nında en yuksek puan ı alırsan hero nun bundan baska neyin zorlugu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 30 Mayıs 2007; 14:13:36 >

• Ortalik karismis yine
  • İlk başladığım server Hellspawn dır ve burada bile 3 char açtım. Senin bu serverın adını bile duyduğunu sanmıyorum 6,5 yıl falan olmuştur tam hatırlamıyorum. Sanırım savaşçı charlarının hepsini kullandım sadece büyücülerde kullanmadıklarım var.

Listeler bakma diyorsun adamlarda 520 PvP bunun daha neyine bakayım. Nereye bakacağımı söylersen oradan bakayımda en iyi PvP yapan char ı bende bileyim.

Oyunda da zaten rate belli gibi artık önce kendilerini kanıtlıyacaklarmış. Buda iyi olmuş

Bundan sonrasına birşey yazmaya gerek yok. Gereken içinde arkadaş mail adresi vermiş oraya yollayın diyor.

OYUNDA HERKES KARAKTERİNİ AÇACAK KİMİN İYİ KİMİN KÖTÜ OLDUĞU BELLİ OLACAK.

İsterseniz birazda sitede neler olmalı diye tartışalım. ( Bir oyun olacaksa birde site olması lazım tabiki. )
  • Top list = PvP , PK , LV , Rich listesi

Jail listesi = kimin ne yüzden ceza yediğini gösteren bir tablo

Drop ve spoil leri server ın özelliklerine göre arama yapabileceği bir motor. Yani bir yaratıkta o drop var mı, oranı ne şeklinde bakmak için

Yapılabilirse Siteden satış yapılabilecek bir sistem. Bunu biraz anlatayım. Kullanıcı adını ve şifremizi girdikten sonra server seçeceğiz ( 2 server olunca karışıklık olmasın ) , o server daki karakterimizi seçeceğiz, Sonra Where hause a koyduğumuz itemleri buradan satabileceğiz. ürünlere adet ve fiyat belirleyip bir pazar alanına koyacağız. Bu şekildede Giranda oturarak alım satımlar olmıyacak. Internet Explorer dan size hangi item lazım ise buradan araştırıp hemen alacağız. Bu şekilde server daki oturan sayısı azalacaktır ama oynıyan sayısı artacaktır.

Sizlerinde değişik fikirleriniz olacağını düşünüyorum arkadaşlar.
  • 25-30xp de rich list biraz sacma olur tabiki adena yuzdesi kac olur ama 25-30xp ye oranlı olur tabiki

25-30xp de para ile item satılabilecegini dusunmuyor ayriten moblardan eger dengesiz sacma droplar duserse lag yapar Bence drop ların cok iyi ayarlanması lzm
  • BOs Konusuyorsunuz ... Konustugunuzun Topicle Hic alakasi yok ...
  • bence senin solediinin topicle hic bi alakasi yok
  • WoW oynayın bir kisinin Lineage forumununda bir kisinin post unu konu ile alakasız olarak gormesi bana abes kaçtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

WoW oynayın bir kisinin Lineage forumununda bir kisinin post unu konu ile alakasız olarak gormesi bana abes kaçtı

merak etme TaGaMeReNu'da lineage2 oynuyor aktif olarak + yeni başlamış biriside diildir....
  • Yigit Kardes
    Yoksa Bir Uyanış mı ? ( İnfinity ) Baslikli Konuda Resimlerde Kendisini Gorebilirsinde
    Biraz Alttan Almasini Bilelimya Ates Barutla Gidilmez Yangin Tüpü İle Gidilir
    Barutla Gidersen Oda Yok olur Sende
    Kimse Ustune Alinmasin Genele Söyledim
  • Herkes önerisini/eletirisini yapsin , ama insanlar bu kadar çok yorum yapiyor bu kadar çok konuşuluyor fakat bunlarin hiçbirinin uygulandigi server yok. Açacagiz diyorsunuz hadi bakalim hayirlisi , yanliz eleştiriler gittikçe sertleşiyor. Her serverin kendine göre güzel/ ve özel bir yani vardir , herkesin kendine göre değişik bir sistemi var, burda en çok hangi serverda eğlendiniz desem 20 tane server ismi cikar , Low rate high rate ama ortaya sadece 1 tane server çıkmasi zor ,kimi magelerin intlerini dusurun der . Kimisi archerlarin rangelerini arttirin . 1000+ tane private server var , hepsinin kendine göre bi güzelligi var bence, ama en iyi server diye birşey yok . Adminlere tek önerim kendi kurallarinizi ve serverinizi yapin , kendi özelliklerinizi yayinlayin ve insanlarin tepkilerini değerlendirin, çünkü beğenmeyen ve eleştiren ne yaparsaniz yapin cikacaktir. Bizim serverimiz böyle isteyen oynasin deyin ....[:'

www.L2TURK.com

• quote:

Orjinalden alıntı: TaGaMeReNu

bence senin solediinin topicle hic bi alakasi yok

Az Laf COk İs her Zaman Degisilmezimdir ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Yigit Kardes
    Yoksa Bir Uyanış mı ? ( İnfinity ) Baslikli Konuda Resimlerde Kendisini Gorebilirsinde
    Biraz Alttan Almasini Bilelimya Ates Barutla Gidilmez Yangin Tüpü İle Gidilir
    Barutla Gidersen Oda Yok olur Sende
    Kimse Ustune Alinmasin Genele Söyledim

birşey goremedim bi de infinity de oynanması pek bişey deil zaten 99999xp bi server yani bana bişey ifade etmez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.