Şimdi Ara

Yeni Türk Serveri Açılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burası snn dedigin gibi "özgür" bir forum istedigimi sölerim ve yorumda bulunurum buda sni baglamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TidusTR

burası snn dedigin gibi "özgür" bir forum istedigimi sölerim ve yorumda bulunurum buda sni baglamaz

bnm knştuklarım hakkında yorum yapmassan sevinirim o zmn özgürlüğünün benm özgürlüğümün başladığı yerde biter bunun sna ilkokul zmnında öğretilmesi lazımdı belki de daha zaman vardr öğretilmesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

quote:

Orjinalden alıntı: TidusTR

burası snn dedigin gibi "özgür" bir forum istedigimi sölerim ve yorumda bulunurum buda sni baglamaz

bnm knştuklarım hakkında yorum yapmassan sevinirim o zmn özgürlüğünün benm özgürlüğümün başladığı yerde biter bunun sna ilkokul zmnında öğretilmesi lazımdı belki de daha zaman vardr öğretilmesine

Arkadaslar sinir yapmişiz rahat olunKonuya donelim

• musti sen dön ben arkandan geliom
  • yigit bak simdi bi donerim 360 derece nereye geldigini sasirirsin
  • İnsallah hayirlisiyla açilir ne diyelim , ama benim merak ettiğim şey Türk serveri derken ne kadar Türk ne kadar global , ne kadar adil ? , yada en önemlisi niye bu serverda oynayalim ?
  • Oynucaksin lan o kadar cok soru sorma!!
  • Kaçıncı Türk serveri girişimi kaçıncı iptal edilen server ....
  • Arkadaşın dediği gibi 7x ve 35x gibi 2 server açmaya çalışmak yerine adam gibi sağlam tek bir server yapmanizda fayda var. Ve yine diğer arkadaşların dediği gibi bu tercihin pvp serveri olmasi yönünde karar vermekte de fayda var:)

Kolay gelsin.
  • Bence 2 Server Mantıklı Hatta 35x te Donate Açın 7x te non donate olsa Süper olur Böyle Yapam 1-2 server gördüm çok tutuluyolardı
  • L2synergy de bir proje olarak gittik ve hayatım 2.kez bişeyden bu kadar zevk aldım oynadıgım oyun ilk kez anlam kazanmıstı Yunanlılar vardı. Synergy i ilk 1-2 ay oynayanlar kanaatimce en cok zevk aldıkları server/oyun olmustur

1. ise newage deydi ... Bilir misiniz newage 50 playerı aşamadıgı gunler o kadar uzundu ki kaç ay player yoktu serverda zamanla playerlar geldi Server begenildi en son siegelerde sanırsam 500-600 u bulmustu

Bence aceleci davranılmamalı Lineage2 uzun soluklu bir oyundur diger oyunlara nazaran ve zamanla keyif alırsınız (ilk gun den nefret ederim) Newage gibi ortam yaratılması zor yani aynı ortamın olması cogu kisi oyunu bıraktı vs Bekleyip gorecez
  • Bekleyip Görecegiz okullar kapandiktan sonra cok gec aciilmaz sanirim cunku o zaman player cekilir
    1.infinity erica en eskisi
    2. abyss 7x yakinda 1. olabilir
    3:l2extreme [oyunu orda ogrendim] l2synery 3.ulugu paylasir
    Basarilarinizin devamini en cabuk ve en iyi sekilde olmasi temennimizdir[anladiniz siz onu]
    Bizimde Övunecek Serverimiz Olmasini İstiyorum
    Yunanlilarinda proje yapip bizim serverimiza gelmelerini istiyorum
  • İlk olarak hayırlı olsun umarım diğer serverlar gibi hezimete uğramazsınız temennisinide ettikten sonra gelelim düşüncelerime

bence açıcağınız server insanların isteklerine karşılık verebilmeli mesela herkes 30x ister siz gider 7 x yaparsanız tabiiki kimse oynamaz kaldi ki düşük ratede oynayan arkadaşların kurulu düzenlerini bırakıp sıfırdan başlayacaklarını sanmam ha düşük rateye yeni başlayan kişiler gelir onlarda 15 20 playeri aşmaz.. ++++ yabancılara yönelik de çalışmak istiyorsanız bastıracaksınız parayı topp200 de 1 hafta 1.sıraya yerleşeceksiniz ( kanımca %100 böyle bi olay var çünkü şu an 160 larda olan bi server 3 hafta önce 2. idi vede o serverda gördüğüm kadar hiçbi serverda o kadar lag bug vs. görmedim )... Neyse zaten adam kayırma olmayacağı konusunda bilgi vermişsiniz.... +++ server eğer 20x olucaksa GM shop olucakmı ?? Gm shopta hangi gradeler satılacak ?? bide kanımca tüm rateleri 20x yapmazsanız iyi olur çünkü 20x adena ratesi acaip berbar sanki 7x =)

Daha sonra s grade silahlar recipe ile olabilir kanımca hem daha adil bi server olur...

Buffer koyarsanız ( ki bence koymayın ki ciddi manada oyun neymiş görelim.... ) fazla abartmamaya dikkat edilebilir ( cov dance song gibi sadece prophet buffları olabilir )

c4 server demişsiniz c5 skilleri eklenirse bence çok güzel olur.. + eğer takımınız sağlamsa primivate island ve c6 ekipmanlarını eklerseniz server bir o kadar fazla ilgi çekecektir gibime geliyor...

Neyse biraz fazla uçtum galiba umarım diğerlerine benzemez sizin serveriniz..

Ha bu arada GANSH'ın açmış olduğu serverin off versiyonu yapılsa dehşet olur gibi bide hayalim var ^^...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 25 Mayıs 2007; 21:46:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Knightoyna

C4 OFFTİCAL SERVER

Offtical server hiç duymadim , bir ilk olacaksiniz
  • allah :D offtical ? yanlıs yazılmıs olmazmi ?
  • takim saglam 2 owner yani server sahibi ....
    bu yazıyı yazan arkadaş kimse benimle bi konuşsun. Yaptığı çok yanlış daha fikir aşamasında olan birşey yapılmış gibi gösterdi şimdi biz bunu yapamazsak millete ne diyeceğiz. Rezil oluruz. Ayrıca fikir sana ait değil arkadaşım. Fikir çalmanın birinin cebinden para çalmaktan farkı yok. Buradan yaptığın şeyi kınıyorum.
    Bu arada arkadaşlar severı kuracak ekipten birisiyim. Kimsenin korkusu olmasın. Herkesin dileklerini dikkate alarak kuruyoruz serverı. Lütfen ciddi olan arkadaşlar fikirlerini gunesahmet@gmail.com adresine Lineage 2 Fikir başlıklı konu şeklinde yollarsa herkes için birşeyler yapmaya çalışacağız . Server durumu şu anda online fakat oldukça güzel olması için uğraş vermekteyiz test aşamasında. Çok yakında hepinizin sabırsızlıkla beklediği ve herkesin istekleri dikkate alınarak yapılmış bir server göreceksiniz. Eğer serverımız yeterli ilgiyi görürse online kullanıcı sayısını kaldıraak şekilde yeni makine almayı planlıyoruz.
    Ama dediğim gibi bu arkadaşımızın yaptığını hiç tasvip etmiyorum. Yaptığı bizim çalışmalarımıza derinden etkliliyor. Bu arada fikir sahibi Batıkan isimli Arkadaşımızdır. Kendisi oldukça yardımcı oluyor çalışmalarımızda. Teşekkürler. İlgi gösteren ve fikir veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 26 Mayıs 2007; 23:38:25 >

• Ahmet abi orda zaten fikir asamasinda diye belirttim.. ayrica fikir benim diyede bisi demedim haa sen ole anladiysan abim ben senden ozur dilerim .. benim amacim burda acicagimiz server hakkında yapılan karalama kampanyasina bir nevide olsa cvp vermekti.. eger yanlıs bisi yaptiysam bir daha yapmam ... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 27 Mayıs 2007; 11:51:11 >
  • Kimse karalama yapmıyor Semih burda eminim. Herkes dilediğini söylemekte düşüncelerini belirtmekte serbest. Sonuçta istekleri dikkate almak zorundayız kafamıza göre birşey yapmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim kendi insanımız gelmezse başka kim gelir buraya.
    Kimsenin endişesi olmasın herkesin istediği gibi bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Bu şekilde herkesin zevkle serverda barınmasını hedefliyoruz. Bizim zevk almadığımız işi yapmayız. Biz zevk alırsak bu işi yapmaktan emini oyuncularda zevk alacaktır.
  • hayırlısı olsun ne dielim işallah server herkesin istedigi bişi olur.elinizi cabuk tutun bence oyunculari kaptirmak istemessiniz ii calişmalar..
  • Aynen hayirlisi olsun Ama işlevleriniz COk agir laflari soyluyorsunuz icraat yok ortalarda elinizi cabuk tutun zaman git gide kısalıyo elinizdekileri kaptirmayin sonra ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.