Şimdi Ara

Yeni Türk Serveri Açılıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım endişelenme bunu bi kaç saat önce çektim. Sorunlarımız var ve iki kişi uğraşıyoruz diğer arkadaşın sınavları vardı o yüzden oldukça geçiktik. Ama serverla ilgili konuşulanları görünce dayanamadım bi foto yapıştırayım dedim. En azından bişeyler yapmaya çalışıtğımızı görürsünüz diye.
  • http://193.34.17.161/
    Test aşaması için oyuncular buradan account alabilirler.
    Serverda çalışmalar halen sürmektedir. Test aşaması 1-2 hafta sürecek daha sonra herşey tamamlanınca oyuncuya tamamen açılacaktır.
    System dosyasına buradan ulaşabilirsiniz. www.l2kings.com/system.rar
  • Bişi Sorcam C6 İle C4 Oynanabilirmi ?? Tamamen ezikliğimden Dolayı soruyorum
  • Oynanabilir ancak C4 texturee paketini komple bi yerden bulman lazım. Onunda boyutu zaten oyunun boyutunun yarısı kadar bence sen bi cafeden alabilirsin C4 paketini.
  • Beyler Dev-Team'e script hazırlamkta bilgisi olan arkadaşlar alınacaktır. İrtibat için bana pm atabilirsiniz.
  • öncelikle hayırlı olsun umarım her şey güzel olur,ben low rate seviyorum ama bu serverede girip bişeler yapmaya çalışcam, sakın low rate açmayın tek oynamak istemiyorum
  • bence low rate iyi gider bu ara yaz başı onumuzde koca yaz var lvl kasmak cok sorun olmaz kanatimce
  • hmm yazıların tamamını okumadım baştan söliim ama ben emin olun çok eskiyim bu l2 oyununda ben çok gördüm server açan ama bir türk serverının tutuğunu hiç görmedim umarım tutar serverınız şuan efsane serverım olan world ü indiriom sonra sıra sizin serverınızda emin olun oynucam bol şans size serverda
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

bnb newage L2revenge L2synergy L2crusaders L2pvpx

tavsiye verioz bok atmış oluoz Abuk subuk laf etmiş oluoz valla ne haliniz varsa gorun
    "Servera has şeyler" derken servera has şeyler dedim ben orda başka serverın itemlerini veya silahlarının nası oldugunu anlatmadım Siz bulcaksınız veya yapcaksınız özel şeyleri ben sadece servera has şeyler olmalı dedim ne oldugunu yazmadım dikkat edersen bi de bug ları herserverda var ne kadar temizlersen temizle mutlaka cıkar onlar mrk etme Krallık sistemi sanırsam fosladı ? olmaz demiştim de dinlememiştim neyse

Bu topigi bastan okumaya basladim ama hellfire dediginde hakli..
  • Beyler Tavsiyelerinize buradan yanıt veremeyeceğim. Dediğim gibi mail adresimi iki defa verdim burada ama kimse ipleyipde adam gibi bişey yazmadı bir kişi haricinde. Siz böyle yaparsanız kusura bakmayın burada yazdıklarınızı teker teker okuyupta söylediklerinizi yapamam. O kadar zamanım yok. Yeterince meşgulüm. Son kez rica ediyorum bir isteğiniz bir düşünceniz tavsiyeniz varsa gunesahmet@gmail.com adresine text belgesine yazarak yollayabilirsiniz. Emin olun gönderilen bütün mesajları okuyup uygulamaya çalışacağım. Ama kalkıpda üşenerek buraya yazmaya devam ederseniz o konuda kimse bana veya Server sahibi hakkında olumsuz birşey söyleme hakkına sahip değil.
  • Arkadaşım o zaman buraya nie topic acıyorsunuz burda, biz de buraya atıyoruz yorumlarımızı herkes senin e-mail adresine bişeyler atmak zorunda degil; ki tavsiye istiyen sizsiniz foruma girip 2 paragraf bişey okumaktan mı cekiniyorusunuz, O zaman hiç açmasaydınız topic i Ben buraya atarım cvp larımı senin e-mail adresine degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 6 Haziran 2007; 21:10:52 >
  • İki satır diyorsun doldurmuşsun burayı alakasız konularla senin gibi insanların tavsiyeden çok anlamsız konularla yüklü bir sürü yazı yüzünden en az 2-3 saatimi mi harcayacağım. İstersen yerleri değişelim bundan sonra ben buraya yazayım sen gel benim yaptığım işi yap. Bak bu iş için para almıyorum sırf millet ağız tadıyla bi oyun oynasın donaterların mahvetmediği bir oyun olsun diye. Ama senin gibi zihin engelliler bunu anlamakta zorlanıyor. Onu da geçtim başka insanlarında zihinlerini bulandırıp o kadar emeğin boşa harcanmasını sağlıyor. Buradaki yazıların hepsini az önce okudum ve okuyunca bu işi boşuna yaptığım kanısına vardım. Senin gibi oyuncu geleceğine hiç gelmesin daha iyi. Sen iki satır mail yazmakta üşeniyorsun. Ben bütün bu yazıları okuyacak kerizmiyim. Burada yazılanları okuyana kadar bana yollanan maillerdeki yazıları yaparım daha fazla yararlı olur server için. Sadece zaman kaybı sizin için yapılanlar. Yazma arkadaşım sen bişey burayada maile de. Git eziklerin takıldığı mekanlarda volta çek. Senin istediğinin ne olduğu belirli.
    Kimse bu işi para kazanmadan yapmaz. Bu adam para kazanmasa aylık 500-600 milyonu senin gibi adamlar için neden yapsın. Senin kim olduğunu zaten çok iyi biliyorum. Burada yazdıklarının amacıda belli. Bence sen uğraşma hiç bunlarla git başkalarının yalaklarını temizle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 6 Haziran 2007; 23:03:13 >

• Buraya kadar uğraşmam boşunaymış demek. Kurulumu kesiyorum. Bundan sonra en yisi gidip başka bir serverda oynamanız. Değmiyor yaptıklarıma. Tek niyetim hani bizim insanımızın adam gibi kendi serverında sorunsuz oynamasını istemekti sanırım hata yaptım. Adamın bi derdi oluyor kimse yardım etmiyor oyunda neden ya ingilizce bilgisi yetersiz ya da oyuna yeni başladığı için. Bundan sonra kusura bakmayın hiçbir şekilde hiçbir zaman kimseye yardım etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 6 Haziran 2007; 23:23:01 >
  • ya burda servera çelme takmaya çalışan insanlara bakıyorumda bir çoğu serverlarda en fazla 1 ay oynamış insanlar... aa synergy süperr hurraa herkez oraya.. aa cr süper hurraa herkez oraya.. aa es süper hurraaa oraya ama malesef hiç birinde de dikiş tutturamadılar... otur bekle bakalım serveri 3 kuruşluk adamlara itimat ediyorsunuzda bu arkadaşamı itimaat etmiyorsunuz... sebep? başkaları yakında yeni server açacak bizde o serverda denge ekibi olacagiz " yani admin bi kaç kişiye silah vericek " onlardan faydalanmak. çamur atalım izi kalsın mantığı.. adam size güzelce söylemiş mailime atın diye adam olsan zaten onun mailine atardın.. az öncede dediğim gibi çamur atalım izi kalsın hesabı..
  • arg senle bi serverda karsılasmak player olarak karsılamak isterim o zmn kim oldugumu daha iyi anlatabilirim Burda forumda yazı vs isyan etmek fln yetmio Sana tavsiye burda alakasız şeyler yazılıyosa bi daha girmezsin bu arada baya saçmalamışın
    Sizin zevk icin yaptıgınız bilioz canım; Serverın sadece playerlar icin yapıldıgını bilioz tabi ancak senin hangi serverlarda oynadıgını mrk ettim arg ? zihin engelli lafını sana iade etmek istiyorum yaş ın kaç mrk da etmiyorum benim 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 6 Haziran 2007; 23:40:35 >
  • BEYLER OLMAYACAK İSLER YAPIYOSUNUZ TAMAM BİZİM KİMSEYE BİRSEY DEDİGİMİZ YOK HER ZAMAN ARKANİZDAYİM HER TULU İHTİYACİNİZİDA KARSILAMAK İCİN BEKLİYORUM AMA TEKLİFLER GELMİYO AHMET BEY YAPTIGINIZ ACIKLAMALAR SUCLAYİCİ ACİKLAMALAR SAHSIMIZA OLMASADA Bİ YERDE İSMİMİZ GECTİ ONU SİZ BİLİYOSUNUZ BENİM AMACIM KİMİN NE YAPTİGİNİ İZLEMEK VE YARDİMA İHTİYACLARI OLDUGUNDA YARDIM ETMEK AMA BU İŞ BOLE OLMAZ HERKEZ BİRBİRİNE AHKAM KESERSE SUCLARSA VS ... VS .... OLMAZ OLMAZ OLMAZ BİRAZ DİKKATLİ OLALIM KONUSTUKLARIMIZDA NEDE OLSA BU SADECE 1 OYUN AMA GİT GİDE OYUN OLMAKTAN CIKIYOR GİBİ BU İŞ BİRAZ DIKKAT HERKEZİN DEDİGİNE KULAK ASMAYİN SİZ YAPTİGİNİZ İŞLE ANILIN TARTISTIGINIZ KONULARLA DEGİL SAYGILARIMLA ...
  • Benim yaşım 25 sen bu oyunun ismini duymadan daha yıllar önce başladım bu oyuna her server karakterlerim var. Senin rüyanda bile göremeyeceğin şeyler yaptım. Bununda şahitleri mevcut. Yaptığın bir tek olumlu eleştiri yok. Bundan sonra bişeyler konuşmak istiyorsan çalışmalar hakkında önce bir katkın olsun sonra konuşursun. Araştır benim kim olduğumu duyduklarından sorna konuşursun.
    Bu arada romanspartan isimli arkadaştan özür dilerim. Dikkatsiz bir anda yazdığım konudan dolayı... Kendilerini rencide etmek değildi niyetim.
    Moderator arkadaşlara da rica ediyorum bu konuyu kapatsınlar artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

Benim yaşım 25 sen bu oyunun ismini duymadan daha yıllar önce başladım bu oyuna her server karakterlerim var. Senin rüyanda bile göremeyeceğin şeyler yaptım. Bununda şahitleri mevcut. Yaptığın bir tek olumlu eleştiri yok. Bundan sonra bişeyler konuşmak istiyorsan çalışmalar hakkında önce bir katkın olsun sonra konuşursun. Araştır benim kim olduğumu duyduklarından sorna konuşursun.
    Bu arada romanspartan isimli arkadaştan özür dilerim. Dikkatsiz bir anda yazdığım konudan dolayı... Kendilerini rencide etmek değildi niyetim.

Bencede ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitx -- 6 Haziran 2007; 23:53:14 >
  • ben C1 de başladım belki senden once belki senden sonra ancak en az senin kdr en az senin kdr cok iş yapmışımdır Benim şahitlerim arkadaşlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

Benim yaşım 25 sen bu oyunun ismini duymadan daha yıllar önce başladım bu oyuna her server karakterlerim var. Senin rüyanda bile göremeyeceğin şeyler yaptım. Bununda şahitleri mevcut. Yaptığın bir tek olumlu eleştiri yok. Bundan sonra bişeyler konuşmak istiyorsan çalışmalar hakkında önce bir katkın olsun sonra konuşursun. Araştır benim kim olduğumu duyduklarından sorna konuşursun.

ESTAGFURULLAH Sizin benden ozur dileme gibi bi zorunlulugunuz yok ben size sadecene yanlis oldugunu soyledim o kadar sahsiniza olmasada (ama war ) yasınıza saygım war ...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.