bence bu kadar karşı olmayın her şeye ya,ne güzel l2 yi türkiyeye yaycaklar bu güzel bir şey tabi ama abuk subuk kişer toplanmadığı sürece,donate işine gelince ağır bi donate olmasını istemeyiz tabi, ama bu insanlarda haklı şimdi server kiralayıp ceplerinden para verecekler e bu adam sürekli pc başında server u takip etcek e bu adam nasıl geçimini sağlayacak hayatını l2 kurtarmayacak ya , ama dediğim gibi ağır donate olmasını istemeyiz tabi
quote:
Orjinalden alıntı: LoRdTeKNo
quote:
Orjinalden alıntı: saitx
quote:
Orjinalden alıntı: Knightoyna
Knightonline bittiyor. Benimde 250.000 Kişilik kullanıcım var he inanırsınız inanmazsınızwww.alexa.com gidin bi geçmişini araştırın o zaman anlarsınız amacım knightoynatmak değil artık Lineage2yi türkiyeye tanıtmak burada bana cevap verenlerin hepsinin benimle geçmişi belli açtırmayın bana azımı yol verdiğim adamlarsınız forumlardan tek tek geçmişi çıkarttırmayın bana mualefet neden yapılıyor tek tek yazdırmayın adam olun oynuyorsanız oynayın oynamıyorsanızda cevap yazmanıza bile gerek yok
Dur onu senin yerine ben yapayim , allah l2 yi Türkiyeye taniymayi senin gibilerin elinden korusun
- para kazanmak amacin bunu kendinde söylüyorsun - parayla gmlik satiyorsun - ne developerlarina nede gmlere saygin var. - playeri umursamiyorsun , burda server için kafa yoran insanlarin hiçbirşeyini dinlemiyorsun yada anlamiyorsun - Lineage 2 hiç oynadin mi merak ediyorum , herseyi knighta cevirmek istiyorsun . - Nasil donate alirim tek amaç. - Benim kimseyede ihtiyacim yokta diyorsun . -Benim arkadaslarimi zamaninda takima alip server tam kurulcakken herseyi degistirdiginide biliyoruz eger gunesahmet projenizden ayrildiysa ne mutlu ona.
Bizde yolun açik olsun diyoruz . ama çevresi geniş olanlara silah ve gmlik vererek birşey başaramazsin . Ağzimi açıp hiçbir kötüleme yapmayacagim dedim işte bozuyorum . Suanda acilacak serverinla ilgili ne ince işler dondugunu ben soylemesemde herkes anladi hadi hayirlisi .
herkes oyunununa baksin
Sait nelerin dondugunu anlatirmisin ?? ben bilmek istiyorum ? kim ne anlamis ? SAit yapma gozunu sevem bir yerlerinden bir seyler uydurma ... Mustafa burda Gm oldu sen olamadin diye kıskanclik yaratma.. Mustafa gibi adam olun size butun kapılarimiz acik olsun....
Kıskançlik ahuauhauh harbi komik , herkesin yolu acik olsun attiginiz bok bizim siteye kadar ulaşmış , umurumda değil sizin server açmaniz .Neyse sitemiz hakkinda yazilanlar silinmiş yolunuz açık olsun . Birşey uydurduğum yok , cepe almak iseyen alsin . L2Turk`ten kimsenin sizinle problemide yok, Türk L2 sini 2 ye böldünüz , knightciL2 ciler ve Lineageciler. Benim hakkimda hiçbirşey bilmeden yazi yazanlarida , adam olun diyenlerede ilk önce kendilerine baksinlar. herkes oyununu oynasin
uzun zamandır yoktum hala sidik yarışına devam demek ben gene kaçayım
Hakan abi hooop dur bakalim sen bi yere gitmiosun nerelerdesin sen abi??
Yaw Dikkat Ediyorum Ayni 2-3 Kişi Ben Serveri Kuranlardan Degil O 2-3 Kişiden Süphelenirim 1Kuyruk Acilari Var Ama Ney Ögrenmekte İstemem
Donate ağır olacak değil arkadaşlar diğer serverlardan daha az iyi bi donate sistemi olacak biz l2cileri knightcılar diye bölmüyoruz lineage2 oyuncusu 1000 online varsa knightonline 50.000 online türk kullanıcısı var bunu göze alarak iş yapıyoruz siz lineageyı GTA gibi şifreli oynamaya alışmışsınız 30 35 x havalarda uçuyorsunuz asıl oyunu oynayanlar elbette Knightonline kullanıcılarıdır bundan eski sürümlerinde 60 level olmak için 1 1.5 sene kasan adamlar bilirim master olmak için sadece 5 6 ay uğraşanları 2 günde 78 level oluyorsunuz siz Lineage2 oynamıyorsunuz kendi aranızda Counter strike oynuyorsunuz. Server otursun o zaman ne demek istediğimi anlarsınız bu arada oıyunu oynamak 4 5 ay 3xte oynamak değildir sürekli oynamaktır.
master yap beni
ya lvl kasmak istiyen oynar low rate sini pvp ile cs arasında uzaktan yakından bi benzerlik bulamadim bence bi kaç pvp videosu izle
Valla 1: 7x Te Pvp Yapmakta Marifettir 35x tede 10k daDA Hepsi Bambaska Ben 10k 35 -45 Oynadıktan Sonra 7x Oynamam Harbi L2miş Bumus Dedimya Şimdi Hicte Birakasim Yok Beni Zorla Cagirdilar Suat Fatih Abim Simdi Ayrilamiyorum 7X ten 45x pvp yapmak İçin Gittim Cok Sıkıcı Geldi İtemler Elinde Full buff 1saat Olmadi 60lvl O ne dedimya Ben Serveri 4gözle Bekliyorum Ama Tamamiyle 7xi Birakip Gelmicem Burdada Bizim Takimimiz Hazir 10 15 Kişi Kankalarimda Bizden 20kişi OluruVar Bizim Pvp Takimi Hazir Wc Benim Önyargici Olacagimiza Destekci Olalaim Birakin Önyargici Kurcalayici Olmayİ bEN Böyle Yazilari Görünce Soguyorum Lütfen Takim Kurmayi Adama GetirmeYİ Düşünelim Biz Yabanci Serverlda Gezmiyelim Onlar BiziM Serverimizda GezsiN ONlari Pes Ettirelim Yunanlilar Bizi Biktirmaya Gelsin Böyle Seyler Düşününya
Yiğit, seni az yada çok pvpx den taniyorum. Orda tanidiğim kadarı ile çok konuşan birisi idin, burda da öylesin!!!
İnsanlar iyi yada kötü sonuçta bişiy yapmaya çalışıyor. KAZMA KAZMA konuşacana çamur atıp üste çıkmaya çalışacana yardımcı fikirlerde bulunsan boş konuşmamış olursun.
C4 OFFCİAL kelimesine takmışın. ben senin yerinde olsam burda serverla ilgilenen arkadaşa mesaj atip uyarirdim. Yine KAZMA gibi buraya yazmazdım. Gözden kaçmış olabilir diyip hoş görmektense insanların yüzüne vurarak neyi ıspatlamaya çalışacaksınki. Bunu kişiliği oturmuş insanlar yapmaz.
Burda arkadaşlarımıza destek olmaktansa aksine daha çok moralleri bozuluyorsa burda sorun vardr elin serverinde oynicamiza kendi serverimizde oynarız onu tanıtırız bence daha iiiii neden emeğimizi yabancı servere yatırıyoruz çünkü Türk serverlerinin bi güvencesi yoktu şimdiye kdr ama inanıyorum ki zmnla her platform da onların yanında hatta ilerisinde olacağız
quote:
Orjinalden alıntı: XApAcHeX
Burda arkadaşlarımıza destek olmaktansa aksine daha çok moralleri bozuluyorsa burda sorun vardr elin serverinde oynicamiza kendi serverimizde oynarız onu tanıtırız bence daha iiiii neden emeğimizi yabancı servere yatırıyoruz çünkü Türk serverlerinin bi güvencesi yoktu şimdiye kdr ama inanıyorum ki zmnla her platform da onların yanında hatta ilerisinde olacağız
ne yapabilirsin ceyhun ??*
quote:
Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN
quote:
Orjinalden alıntı: XApAcHeX
ne yapabilirsin ceyhun ??*
en azından ters görüşlü olmamak gerekir kanımca bir uğraşı bir emek varsa burda arkasında durmak gerekir die düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: kazuya55
Yiğit, seni az yada çok pvpx den taniyorum. Orda tanidiğim kadarı ile çok konuşan birisi idin, burda da öylesin!!!
İnsanlar iyi yada kötü sonuçta bişiy yapmaya çalışıyor. KAZMA KAZMA konuşacana çamur atıp üste çıkmaya çalışacana yardımcı fikirlerde bulunsan boş konuşmamış olursun.
C4 OFFCİAL kelimesine takmışın. ben senin yerinde olsam burda serverla ilgilenen arkadaşa mesaj atip uyarirdim. Yine KAZMA gibi buraya yazmazdım. Gözden kaçmış olabilir diyip hoş görmektense insanların yüzüne vurarak neyi ıspatlamaya çalışacaksınki. Bunu kişiliği oturmuş insanlar yapmaz.
Vay Agzina Saglik Kardes Ben Bunu Dolayli Yoldan Anlatmaya Calisiyorum Ama Anlatmak İstediklerimden Baska Herkes Anladi Ne diyimya Allah Razi Olsun Diyemediklerimi Dedin İnsanlarinKalbini Kirmak İstemiyorum Ben Saygimla Taniniyorum Bunuda 1kac kişi İçin Bozmaya Deymez Ama Öyle Yapinca 1yere Varamiyorsun Karşidaki Bunu Anlamiyor Bazi Kişiler Server Server Gezsin O server Bizim Bu server Bizim Dolanip Duruyorlar Deli Dana Gibi Bu AradaSuraya Bak Ne Kadar Akilli Mantikli Cevap Veren Varsa Eski Erica Tayfasi AbiLerimizden Biz BöyLE Gördü Temel saglam Hersey Pvp Yapmakla Bitmiyor iste O burdaki Camur Atanlarinda 1geregiyok burda2 3Kişi İçin PC basında Cümle Kurarak Boynumu>da Agritamam Yazmayin Kardesim Donate Yapsalarda Yapmasalarda Uzuun Sürsede Sürmesede Biz Oynucaz Bizim Daha Yazacak Cok Sey Varda Ben Cafede L2 oynuyorum İtem eksigim var Gidim Az Daha Kasim
quote:
Orjinalden alıntı: Knightoyna
Donate ağır olacak değil arkadaşlar diğer serverlardan daha az iyi bi donate sistemi olacak biz l2cileri knightcılar diye bölmüyoruz lineage2 oyuncusu 1000 online varsa knightonline 50.000 online türk kullanıcısı var bunu göze alarak iş yapıyoruz siz lineageyı GTA gibi şifreli oynamaya alışmışsınız 30 35 x havalarda uçuyorsunuz asıl oyunu oynayanlar elbette Knightonline kullanıcılarıdır bundan eski sürümlerinde 60 level olmak için 1 1.5 sene kasan adamlar bilirim master olmak için sadece 5 6 ay uğraşanları 2 günde 78 level oluyorsunuz siz Lineage2 oynamıyorsunuz kendi aranızda Counter strike oynuyorsunuz. Server otursun o zaman ne demek istediğimi anlarsınız bu arada oıyunu oynamak 4 5 ay 3xte oynamak değildir sürekli oynamaktır.
Ne demek bu yahu. Benim size karşı hiçbir karşıt düşüncem yoktur. Fakat bu düşünceleriniz beni yıktı. Türkiyede çok lineage oynayan adam yoktur. Fakat
quote:
asıl oyunu oynayanlar elbette Knightonline kullanıcılarıdır
bu nasıl düşüncedir yahu.
Knightoyna bu sözünden sonra sana ne desem boş. Yani burda 1x serverda yıllarca kasıp bir yere gelmiş adamlar bile olsa onlara bile knightonlineda oynamadıkları için bir bakıma laf sokmuş oluyorsunuz. Burası bir forum olabilir. Ama düşüncelerinizde tüm herkesi ilgilendirecek yargılardan kaçının.
Bir kere lineage2, knightonline dan daha kapsamlı, aşırı gelişmiş bir oyun olarak bizi küsümsemeniz, girdiğiniz sektörün oyuncularını baltalamaktan farksız olacaktır.
Herkese iyi akşamlar..
Dur Kardes Araya 1de Sen Girme Sil O Yazilari Sen Acilacak Servera Bak
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS
Dur Kardes Araya 1de Sen Girme Sil O Yazilari Sen Acilacak Servera Bak
zaten servera karşı hiçbir kastım yok. Serveri açan arkadaşımızın dediği gibi server onun istediğini yapmakta, oyuncularına istediği özgürlüğü vermekte serbesttir. Sadece düşüncelerimizde diğer insanlara da laf sokacak yargılardan kaçınmamız için mesajı attım.
Ayrıca serverin hayırlı olmasını dilerim.
Serverın sahibi arkadaşa verdiğim sözü yerine getirmek üzereyim son olarak gmshop ve npcbufferı da koyuyorum ve sabitlediğim zaman işim bitmiş olacak. Bundan sonrada bir server kuracağımı sanmıyorum. Kuran arkadaşada tavsiyem bundan sonra tam olarak açacağı zamana kadar ses çıkarmasın. Açtığı gün söylesin böylece uğraşmamış olur. Benim buradaki en büyük hatam insanlardan fikirlerini bana söylemelerini istemekti. Burada gerçekten oyunu tam anlamıyla oynayan sayısı iki elin parmak sayısını geçmiyor. Bana söylenen yapmamı istenen herşeyi yaptım. Aşağıda yaptıklarımın listesini görebilirsiniz... NPCBUFFER Sadece Prophet buffları ve Empower. Oto Skill alımı Server Rateleri 25x Sadece A ve S grade itemler için çok fazla zorlanmayacak Craft sistemi (Daha az lag olması ve oyunda bütün karakterlerin kullanılması için) Titaium Armor Setleri Epic Armor Setleri Zariche Karakterin çıplak görünmesi (Sadece Kadın karakterlerin) Gmshop Chronicle 5 Skilleri Apella ve Oath Amorlar(Clan Armorları) Epic WeaponlarıDa koydum fakat nedense içime sinmedi dış görünüşü itibariyle diğer silahların aynısı o yüzden fazla karıştırmak istemedim. Serverdaki ping seviyesini 20'ye düşürdüm. Şu anda Server 2000 veya 2500 kişiyi kaldıracak seviyede. Lineage 2 Hastaları için oyun içindeki bütün müzikelerin Winamp ve Mediaplayerda çalınmasını sağladım isteyenler için değiştirebilirimde müzikleri.
Yapmayı planladıklarım.... Frintezza ve Ice Queen gibi C5 içindeki RaidBosslarıda eklemek. Serverın tutması halinde ikinci bir low rate Server (C6 Modded Şu anda paketleri hazır fakat oyuncuya büyük bir külfiyet verecektir paketlerin indirilmesi)
Şu anda halen üstünde çalıştığım projeler Hero Questi (Ek olarak fazla zorlanılmayacak ama kolayda olmayacak bir quest L2Extreme'de oynayanlar iyi bilir) Eventler için özel olarak hazırlanmış sistem. Epic Armorlar ve Titanium Armorlar için özel questler... Clan Liderlerin verilecek özel armorlar. Görüntü ve özellik bakımından diğerlerinden çok daha farklı. Her Class için farklı armorlar... Clan Liderlerinin Kale sahibi olması durumunda özel oalrak kendisine tahsis edilecek 4 NPC Koruma (Guard).
Daha Ne olsunya Bundan İyisi Can Sagligİ Bence Nijeryada Dogdu Türkiye'li Oldu Bizi Disco'ya Götür ANAKIEL
Götürüz hajı sen yeterki iste :D Burada adam gibi dileğini yazan servera girip eksiğimizi söyleyen herkes için herşeyi yaparım beni bilen bilir. Bugüğne kadar kimseye yardım etmemezlik yapmadım elimden geldiğince herkonuda yardım ettim çıkar gözetmeksizin bundan sonra da böyle devam edeceğim. İyilik yapmaktan kimse ölmez. Hadi beyler bırakın artık tartışmayı Kinghtonline da oynayan bizim arkadaşlarımız Lineage oynayanda UO Sunonline WoW hepsi bizim arkadaşımız. Ayrımcılık yapmayalım....
Donate olacak diye bişey yok beyler siteden gördüğünüzü yazmayın burada. Serverı ben kuruyorum bende istemiyorum donate olmasını ancak yapacak pekde fazla bişey yok sizde biliyorsunuz ki serverın aylık maaliyeti oldukça yüksek ve bu serverın ücretini sadece iki kişi karşılıyor. Biraz olsun olumlu düşünün emin olun hemen herkese donate yapılmayacak zaten bu işe girdiğimde ilk şartım buydu adamlarda saolsun karşı çıkmadılar bu serverda zaten doante olacağını sanmıyorum bunu adamlar kendini göstermek için kurdular anlıyorsunuz değil mi ? Şimdi bundan sorna artık bence önyargılı olacağınıza girin servera bakın eksik veya yanlış birşey varsa söyleyin düzeltilir. Bu server sadece bu adama ait değil herkese ait olsun. Yabancı adamlara bakın nasıl destek oluyorlar kendi serverlarına (Birde bize derler milliyetçi insanlar diye :P). Sizden de aynı desteği bekliyorum bu adamlar için bakın bunu artık söylemekten bıktım ama ben bu işten para almıyorum sadece bizimde gurur duyacağımız server olsun diye yaptım. Sizde elinizden gelen desteği esirgemeyin. Burada olumlu olumsuz eleştri olacak muhakkak ama önce bi servera girip eksikleri görün varsa düzlettirin sonra yapılmazsa istediğinizi söylersiniz. Bu da sizin en doğal hakkınız.