Şimdi Ara

yeni türkcelliler kanpanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar neredeyse 2 yıldır türkcell kullanıyorum,tarifem 1000dk , 10gb 1000sms fizy türkcelltv vs platinium paket 80tl.

tahüt verdiğim dönem iyiydi şimdi gerek vodafone pass gerek tt un birebir tarifeleri 40-50tl civarında.bildiğin türkcell düdüklüyor şuanda.bulunduğum yerde türkcellden başkasıda çekmeyince mecbur türkcell kullanıyorum.

türkcellin sitesinden baktım ama yeni hat alan veya nuamara taşıyanlara özel tarifeler bitmiş yenileri de gelmemiş,ben mi bulamadım anlamadım,normalde sürekli yeni hat alan-yaşıyanlara kanpanyalar olur?

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    adada çekmeyşnce mecbur türkcell kullanıyorum 2 katı fiyatına
  • Dün avea hattı değiştirmek için turkcell ve vodafone gezdim turkcelldeki kız şuan kampanya yollamıyorlar aceleniz yoksa bekleyin uygun kampanyalar gelecek dedi. Acelen yoksa biraz beklet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilYoruker

Dün avea hattı değiştirmek için turkcell ve vodafone gezdim turkcelldeki kız şuan kampanya yollamıyorlar aceleniz yoksa bekleyin uygun kampanyalar gelecek dedi. Acelen yoksa biraz beklet.

Ne kadar surer icinde gelir acaba yeni tarifeler?

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

quote:

Dün avea hattı değiştirmek için turkcell ve vodafone gezdim turkcelldeki kız şuan kampanya yollamıyorlar aceleniz yoksa bekleyin uygun kampanyalar gelecek dedi. Acelen yoksa biraz beklet.

Çalışanlar bilgi vermedi ama ekimde kış kampanyaları başlar heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

quote:

Bende annemin hattı için tarifedeğiştirecektim 20-25 liaralık bi tarife aradım suan yok ama 1 ekimde yeni ve uygun tarifeler cıkacak dedi bana turkcellde calısan arkadas. Bakalım 15 gun daha bekleyelim olmazsa da turkcell kaybeder yapacak bisey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en uygun faturasız genç türkcelk tarifeleri, yaşınız büyükse çocuğunuz veya küçük bir yakınınızın adına hattı taşımanız lazım...
    ben oğlumun adına kullanıyorum,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    hem yaş tutmuyor hemde internet tarifesinin yarısı gece sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

hem yaş tutmuyor hemde internet tarifesinin yarısı gece sanırım

maalesef yarısı gece...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.