Şimdi Ara

Yeni Üniversiteye Geçişte Kayıt Sildirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yıl ygs-lys'ye girdim ve başka bir üniversiteye yerleşmek istiyorum, ne zaman ayrılmalıyım, kaydımı sildirmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:24:14 >

• bilen yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofistikot

bilen yok mu
    okulun öğrenci işleriyle konuşsan bu durumu daha iyi olur senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE_mAnIaC

daha önce yapmış birinden fikir alayım demiştim, öğrenci işleri bende asabiyet problemi yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:25:10 >
  • quote:

quote:

daha önce yapmış birinden fikir alayım demiştim, öğrenci işleri bende asabiyet problemi yaratıyor.

Alıntıları Göster
    up

• quote:

ben itü'de 2 yıl önce lisans eğitimime başladım, bu yıl ygs-lys'ye girdim ve başka bir üniversiteye yerleşmek istiyorum, itü'den ne zaman ayrılmalıyım, kaydımı sildirmeliyim?

yerleştirme sonuçları açıklandığında
  • quote:

quote:

daha önce yapmış birinden fikir alayım demiştim, şu an istanbul'da değilim ve itü'nün öğrenci işleri bende asabiyet problemi yaratıyor..

herkeste yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivento

quote:

quote:

daha önce yapmış birinden fikir alayım demiştim, şu an istanbul'da değilim ve itü'nün öğrenci işleri bende asabiyet problemi yaratıyor..

herkeste yapar

Alıntıları Göster
    Bu sene bende düşünüyorum okulla görüştüm. Tercih sonuçları açıklandığı zaman aldırırsın dediler en garantisi o :)

• quote:

Orijinalden alıntı: optimizeric

quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Bu sene bende düşünüyorum okulla görüştüm. Tercih sonuçları açıklandığı zaman aldırırsın dediler en garantisi o :)

yani puan gelecek,
    ben okulu tercih edeceğim,
    nereyi kazandığım belli olacak,
    yeni okula kaydımı yaptırmadan önce gidip eskisinden kaydımı sildireceğim, bu mudur?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimizeric

quote:

yani puan gelecek,
    yeni okula kaydımı yaptırmadan önce gidip eskisinden kaydımı sildireceğim, bu mudur?

Alıntıları Göster
    Aynen öyle.

• quote:

Aynen öyle.

Alıntıları Göster
    cevap yazan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:25:36 >
  • quote:

yani puan gelecek,

valla durumum senle aynı. ben tercihlerden önce kaydımı silmeyi düşünüyorum. daha önce bir kaç yerde gördüm tercihlerden önce kaydını sildirmek gerekiyormuş hatta biri ösymyi aramış onlarda herhangi bir sorun çıkmaması için tercihlerden önce kaydınızı silin demişler. iyicene araştırmak lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernoo1905

valla durumum senle aynı. ben tercihlerden önce kaydımı silmeyi düşünüyorum. daha önce bir kaç yerde gördüm tercihlerden önce kaydını sildirmek gerekiyormuş hatta biri ösymyi aramış onlarda herhangi bir sorun çıkmaması için tercihlerden önce kaydınızı silin demişler. iyicene araştırmak lazım bence

ben de tırsıyorum zaten , garip sistemleri olan bir ülkeyiz. şimdi yeni okula başıma bir şey gelmeden kayıt olmam lazım , sinir hastası oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:26:36 >

• quote:

quote:

ben de tırsıyorum zaten , garip sistemleri olan bir ülkeyiz..

itü'de sağlık nedeniyle hazırlıkta devamsızlıktan kaldım, "rapor geçmez, 2. yıl da tekrar okuyamazsın, sadece muhafiyet sınavına girebilirsin" dediler, daha 3 hafta gitmiştim okula.. kim kime muhtaç onu anlamadım ki, harcı yatıran ben, onun adını taşıyacak ben, itü böyle çok öğrenci kaybediyor.. bir de ben mühendislik fakültesinden bir bölüm kazanmıştım..

neyse şimdi yeni okula başıma bir şey gelmeden kayıt olmam lazım , sinir hastası oldum..

itüde mühendislik yazık olmuş gerçekten.. valla ben de tırsıyorum sıralamam istediğim gibi gelirse tercihlerden önce kaydımı sildirecem dediğin gibi garip sistemleri olan bir ülkedeyiz her şeyi garantiye almak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: inferno1905

quote:

quote:

ben de tırsıyorum zaten , garip sistemleri olan bir ülkeyiz..

itü'de sağlık nedeniyle hazırlıkta devamsızlıktan kaldım, "rapor geçmez, 2. yıl da tekrar okuyamazsın, sadece muhafiyet sınavına girebilirsin" dediler, daha 3 hafta gitmiştim okula.. kim kime muhtaç onu anlamadım ki, harcı yatıran ben, onun adını taşıyacak ben, itü böyle çok öğrenci kaybediyor.. bir de ben mühendislik fakültesinden bir bölüm kazanmıştım..

neyse şimdi yeni okula başıma bir şey gelmeden kayıt olmam lazım , sinir hastası oldum..

itüde mühendislik yazık olmuş gerçekten.. valla ben de tırsıyorum sıralamam istediğim gibi gelirse tercihlerden önce kaydımı sildirecem dediğin gibi garip sistemleri olan bir ülkedeyiz her şeyi garantiye almak lazım

Alıntıları Göster
    Ben sınav puanları açıldıktan sonra gidip sildirip diplomamı almıştım okuldan.

not: bahsi geçen okul itü değil.

• quote:

evet. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistikot -- 14 Aralık 2012; 23:27:23 >
  • quote:

quote:

evet.. :D

yarın bir gün de sildirsem olur kendimi esasen, ama şu askerlik olayı kafama takılıyor ve hiç bilgim yok bu konuda..

şimdi ben 20 yaşındayım, kaydımı sildirsem kayıt olana kadar bu yaz yoklamalarından birinde ağustosta falan beni alıp götürmesinler

askerlik sorun olmuyor. ben de özel bir ünide okuyorum 19 yaşında kayıt olmuştum. gerizekalı okul askerliğimi tecil etmemiş öğrenci işlerine gittim tartıştık özür dilediler sınıftan 10-15 kişide aynı durumun yaşandığını söylediler. geçen sene yoklama kağıdım geldi gitmedim.. hayırlısıyla bu sene istediğim üniyi kazanırsam yeni okulumda gerekli belgeleri alıp askerlik şubesine giderim artık

• quote:

Orijinalden alıntı: inferno1905

quote:

quote:

evet.. :D

yarın bir gün de sildirsem olur kendimi esasen, ama şu askerlik olayı kafama takılıyor ve hiç bilgim yok bu konuda..

şimdi ben 20 yaşındayım, kaydımı sildirsem kayıt olana kadar bu yaz yoklamalarından birinde ağustosta falan beni alıp götürmesinler

askerlik sorun olmuyor. ben de özel bir ünide okuyorum 19 yaşında kayıt olmuştum. gerizekalı okul askerliğimi tecil etmemiş öğrenci işlerine gittim tartıştık özür dilediler sınıftan 10-15 kişide aynı durumun yaşandığını söylediler. geçen sene yoklama kağıdım geldi gitmedim.. hayırlısıyla bu sene istediğim üniyi kazanırsam yeni okulumda gerekli belgeleri alıp askerlik şubesine giderim artık

Alıntıları Göster
    yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra sildirmiyor muyuz
    bilen biri cevaplasın

• quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra sildirmiyor muyuz
    bilen biri cevaplasın

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

up

Alıntıları Göster
    Beyler 2010 girişliyim ben. 2010 da öğrenim kredisi ve katkı kredisine başvurmuştum. 4 senelik senet var yani bende. 2 senelik kredimi aldım. Tercih sonuçları açıklandıktan sonra kaydımı sildireceğim, peki bu senedin kalan 2 yılında kredimi almaya devam edecek miyim? Herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu bunun için de?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.