Şimdi Ara

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
109.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef eğer aradığınız beyazlık ise malesef öyle beyaz değil fakat aydınlatması güzel.
  • arkadaşlar ben de osram nb aldım çifti 35 ytl ama normal halojen ampülden daha az ışık veriyo yoksa benim alıdığım sahtemi ne anlamadım kanıtı ta var elimde resim ekleyeceğim ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyom biri bana nasıl resim ekleyeğimi anlatırsa sevinirim
  • Arkadaşlar ben philips dimond vision aldım. 5000kelvin.
    memnunum oldukça başarılı ve hissedilir derecede beyaz ışığı var.Biraz pahalı olsada ben memnun kaldım.

osram nightbreaker ile dimond vision kıyaslarsam kesinlikle philips!!

parlaklıkta osram biraz önde olsada dimond vision çok daha beyaz.
    kısalarda philis uzunlarda osram

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 28 Ağustos 2008; 4:27:14 >

• Philips para tuzağı....

Maviye boyanmış ampule o kadar para istiyorlar...
  • arkadaşlar ben 3 gun önce osram nb aldım ilk izlenimler olarak super degil ama eski normal ambullere göre
    iyi tavsiye ederim
  • ben ikinci defa taktim ama sanirim son yapilan nb omru kisa daha 15 gunde patladi yok artik takmama karari aldim ampullerle ugrasamam
  • iki ayrı araçta osram ve philips denedim philips osrama göre daha kalitesi yüksek bir ürün ama fiyatı'da ona göre pahalı eğer ürün detaylarını merak ediyorsanız bi göz atmanızı öneririm

Osram

http://www.magaza24.com/product_info.php?products_id=107884

Philips

http://www.magaza24.com/advanced_search_result.php?keywords=philips+diamon

• 5 ay önce aldığım osram night breaker dün gece işden eve dönerken patladı. Demekki ömrü 5 ay civarı imiş...
  • 2 - 3 hafta önce kargodan nb geldi şaşırdım osramın sitesinde oto yarışı yapmıştım uzun zaman geçmişti kazanmışım yani teşekkür ederim osrama daha takmadım up up up
  • normal ampulden nerdeyse 2 katı fazla aydınlattı ama çokda beyaz sayılmaz ama ömrü kısa olursa deymez ... mavi boyalı ampuller ise nerdeyse her marka model araçta görmeye başaldım ,zenonun karizma ve asaletini kestane ettiler...
  • 2 haftadır kullnıyorum.

harika bir aydınlatması var. fiyatıda çok güzel.

ömrünü bilemeyeceğim ama o mavi ışık verip saçmasapan aydınlatan ampuullere göre sürüş güvenliği için 10 kat iyi bir ürün.

hayırlı günler.
  • Dün Osram NBlerimi aracıma taktım ve aydınlatmasını hiç beğenmediğim farlarıma aşık oldum desem yeridir süper bir aydınlatması var resmen kör dolaşıyormuşuz. ama ömür konusu kafama takılmadı değil çok fazla bir fiyatıda yok ben çok gece yolculuğuda yapmıyorum 1 sene idare etse yeter beni zaten. cidden 2 kat daha fazla ışık verdi ya şaşırmamak elde değil.
  • Ankara Batıkent Carrefour mağazasında deneme standı var,üç farklı ampülü deneme imkanınız var,bence gidip farklarını görünüz...
  • alan arkadaslarim ampul modellerini ve kac liraya aldiklarinida soylerlerse memnun olurum.
  • Bizde philips var ve gerçekten beyaz fakat osramdan daha az ışık veriyor.2 ampulunda kendisine göre avantajı var.
  • Bir-iki hafta önce almıstım philips cristal vision 4350k olması lazım. Yani Diamond vision kadar mavi değil ama sarı da degil tam bembeyaz. Ben cok memnunum. Arkadasın m-tech'den daha iyi özellikle yagmurda. Kuru havada da cok süper aydınlatıyor, heryer bembeyaz oluyo.

• bugün yağmurda osram nb leri test etme şansım oldu.

çok memnun kaldım herhangi bir görüş problemi yaşamadım gayet güzel aydınlatıyorlar yağmurdada.

tavsiye ederim.

hayırlı günler.
  • arkadaşlar şu anda en ucuza nerede var acaba? carrefourlarda satış devam ediyor mu?
  • Şimdi birşey sormak istiyorum bu konunun uzmanlarına...Kelvin demek bir şekil ışık rengi, ya da sıcaklığı demektir...6500 (daylight) kelvinlik bir ampul bildiğiniz güneş ışığı simülasyonu yapar...10.000 i tam orta olarak görürsek daha şağı kelvinlerden kırmızıya yaklaşlırken daha yukarı kelvinlerde ise mavi tonlara yaklaşılır. Yani daha alt seviye bir kelvin değeri verip, ampulun dış kaplamasını maviye boyayarak resmen üçkağıtçılık yapılıyor bana kalırsa...

Philips 5.000K yazıp Ultimate blue dedimi resmen üçkağıt oluyor bu iş. Mavi tonlar 14.000K dan sonra doğal olarak kendilerini göstermeye başlar ve 20.000K diğer bir değişle actinic tam mavidir.

Biri bana burada üçkağıt olmadığını açıklasın lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 29 Ekim 2008; 9:10:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

arkadaşlar şu anda en ucuza nerede var acaba? carrefourlarda satış devam ediyor mu?

valla en ucuz nerde bilmiyorum bende araştırıyorum. az önce batıkent careefour u aradım. herhangi osram standı yok dediler. valla anlamadım. bendde heves etmiştim stantda takıp bakarız fln diye. bilgisi olan var mı ?

BLOWER arkadaşım biz ona üçkağıtçılık demiyoruz "pazarlama stratejisi" diyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 30 Ekim 2008; 13:18:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.