Şimdi Ara

yeni uydu aldım ama şifreleri ne yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün next&next star dijital uydu aldım. sadece yabancı kanalların izlendiği çanağı sanırım hotbird deniyor,
    aldım.

receiverim :nextwave ye-6000 fta

sorum şu:

bu şifreli kanalların bazılarını açmak için örneğin cnn,bbc news,animal planet vs ne yapmam gerekiyor.
    key lerini bulup girmem mi gerekiyor.
    her key değişikliğinde girip yenilemelimiyim.
    keyler ne kadar zamanda değişiyor ve bu keyleri bulabileceğim adres biliyor musunuz?(keyler markadan markaya değişiyor mu)

yardım ederseniz sevinirim. elim kolu bağlı kaldı..

• izlemek istediğiniz belli bir kanal varsa key leri manuel girebilirsiniz. daha pratik bir alternatif, bilgisayaranıza aktarıp RS232 ile receiver'ınıza yükleyebilirsiniz. Ama her durumda güncelleme yapmanız şart.
  • RS232 ile yüklemeden kastınız nedir?

duyduğum şuydu.

bilgisayara program yüklüyorum. bir bağlantı kablosu ile bilgisayar ve receiverı birbirine bağlıyorum ve belirli aralıklarla güncelliyorum. peki bu program nedir?
    ve bu kablo hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RCT

RS232 ile yüklemeden kastınız nedir?

duyduğum şuydu.

bilgisayara program yüklüyorum. bir bağlantı kablosu ile bilgisayar ve receiverı birbirine bağlıyorum ve belirli aralıklarla güncelliyorum. peki bu program nedir?
    ve bu kablo hakkında bilgi verebilir misiniz?

bu konularda detaylı bilgi vermek maalesef yasak. illegal kullanımı teşvik olarak algılanıyor. üst konuları okursanız göreceksiniz. ama nette basit bir araştırma ile bu işi nasıl yapabileceğiniz çok çok detaylı anlatılıyor.
  • Detaylı bilgi vermek doğru olmaz tabi ki. Ama bahsettiğiniz kanalları yazılımlarla da izleyemezsiniz.
  • ab üyesi olmadığımız için yabancı kanalları kırmak yasaldır bildiğim kadarıyla
    abye girmeden bize bunuda yasaklar belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

ab üyesi olmadığımız için yabancı kanalları kırmak yasaldır bildiğim kadarıyla
    abye girmeden bize bunuda yasaklar belki

Yabancı kanallarda da sorun oluyor diye biliyorum ben. İllegal bir iş sonuçta. Tabi bununla kim ilgilenir orası ayrı konu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.