Arkadaşlar dikkatinizi mutlaka çekmiş olmalı bir ara balcılar vardı 5 kavanoz bal 100 lira diye ciyak ciyak bağırırlardı sonrada arsa işine girdi bu dolandırıclar bu şahıslar zaten tipinden belli konuşmasından falan kanallarda boy gösterdi yıllarca sahtekarın tekiydi kanalları hala aktif. Telefoncular, ağrı kesini kremciler, gergedan boynuzcuları... vs... Neden bu sahtekarlar hala boy gösteriyor saf insanları dolandırmak için ellerinden geleni ardına koymuyorlar kanunların açıklarından faydalanıyorlar orj telefon gösterip sahte satıyorlar bir ömer hoca sahtekarı varki yıllardır gergedan boynuzu muhabbeti bitmedi durdu. Bu rtük falan bunlardan paramı yiyorki bu dolandırıcı sahtekarları yıllardır bize seyrettiriyor. Bir filmdeki sigaraya sansür koyan rtük neden bu milletin saf insanlarının kandırılmasına yıllardır göz yumarki. İnanın rtükün artık bu kanallardan para aldıklarını düşünüyorum yoksa bu kadar sahtekar yalancı dolancı nasıl ayakta durabilirki. ?
Ya bir de oyle bir anlatiyorlar ki insanin alasi geliyor yazik milletin cebin de ki uc kurasa goz dikiyorlar rtuk te buna resmen goz yumuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz
Ya bir de oyle bir anlatiyorlar ki insanin alasi geliyor yazik milletin cebin de ki uc kurasa goz dikiyorlar rtuk te buna resmen goz yumuyor
Hocam öyle böyle değil adamlar telefon satıyor sanki şhow programın arasında reklam yapıyorlar. Arkaya 1 makyajlı bayan oturmuşlar kadın kendi başına bakınıp duruyor. Yaptıkları 10 liralık telefon reklamı Mustafa Uğur denen eski türkücü yanına 1 tane at hırsızı almış arka plana 1 makyajlı bayan oturtmuş sanki şow programı yapıyor gibi süs vermişler ya bu adamlar ne kadar aç kalmış ne kadar halk düşmanıymışki bu milleti nasıl soysak nasıl kazıklasak derdine düşmüşler. Adamlar öyle inandırıcı konuşuyorki saftrik biri olsam hemen inanıcam. İşte bizde bu telefonu kullanıyoruz 200 liralık telefonu size 80 liraya veriyoruzda 5 yıl garantisi varda geri iadesi varda abooow ayfondan ileri bu adamlar. Abi trük bunları nasıl görmez ya 5 sene sonra kim öle kim kala 80 liralık telefona geri iade garantisimi dersin 5 yıl garantimi huuuww. Resmen biz sahtekarız diye bas bağırıyor adamlar yok gören eden yok. Heleki bir ömer hoca varki grem satıyor uyarıcı gergedan hap satıyorki birde dinci ağzı yapıyor anadolu insanının anlayacağı dilden damardan giriyorki sorma ben bunlara inanan bu tiplere 1 lirasını bile kaptıran insanları anlamıyorum adamlar dalga geçe geçe milleti kandırıyor eğer bu adamlar para kazanıyorsa bunlara 1 lira kaptıranlar gerçekten ağır geri zekalı bu kadar saftrikte olunmaz. Al işte şimdi başka kanal açtım prostata kesin çözüm kireçlenmeye kesin çözüm diye evel allah çınar yaprağı diyen başka bir sahtekar. Yahu 300 kanalın 200 tanesi sahtekar dolandırıcı reklam kaynıyor. Rtük bunlardan kaç para aldıysa halkın kandırılmasına tam hız devam