quote:Orijinalden alıntı: DesertRosequote:Orjinalden alıntı: aSSembLy Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLyAlıntıları Göster artık her yeni üye olan baska bir yere gitmeden direkt solugu burda alıyor ilginc walla sadece burası icin mi üye oluyorlar acaba
quote:Orijinalden alıntı: mecoartık her yeni üye olan baska bir yere gitmeden direkt solugu burda alıyor ilginc walla sadece burası icin mi üye oluyorlar acaba Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: meco artık her yeni üye olan baska bir yere gitmeden direkt solugu burda alıyor ilginc walla sadece burası icin mi üye oluyorlar acaba Sen onu bırak premium dan haber ver. Var mı elinde!
quote:Orijinalden alıntı: DesertRosequote:Orjinalden alıntı: aSSembLy Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüquote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy Alıntıları Göster ben gercek öcüyüm
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüüüüüüben gercek öcüyümAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: öcüüüüüüüü ben gercek öcüyüm son dk'larını yaşıyosun
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüquote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy Ben değilim be,ne kafanı kaşıon
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüüüüüüben gercek öcüyümAlıntıları Göster ya banlamak sacma bence once bı dınlemek gereklı + ısım benzerlıgı bunda ne gıbı bı sorun var onu anlayamadım bende pier de sans nıckını cok sevıyorum ona benzer bı nıck yazıcam ıyı o zaman benıde sımdıden 'layın
quote:Orijinalden alıntı: MissYouquote:Orjinalden alıntı: meco artık her yeni üye olan baska bir yere gitmeden direkt solugu burda alıyor ilginc walla sadece burası icin mi üye oluyorlar acaba Sen onu bırak premium dan haber ver. Var mı elinde! Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MissYou quote:Orjinalden alıntı: meco artık her yeni üye olan baska bir yere gitmeden direkt solugu burda alıyor ilginc walla sadece burası icin mi üye oluyorlar acaba Sen onu bırak premium dan haber ver. Var mı elinde! yok walla.. dagıtmıyorlar da artık.. ama kampanyalarıda bitmis belki yakında yine dagıtmaya baslarlar
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüüüüüüben gercek öcüyümAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: öcüüüüüüüü ben gercek öcüyüm iyi be al senin olsun çok meraklıysan bonkör.gif @desert, sen deilsen assemdir
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüquote:Orjinalden alıntı: öcüüüüüüüü ben gercek öcüyüm iyi be al senin olsun çok meraklıysan bonkör.gif @desert, sen deilsen assemdir Alıntıları Göster Ne yani sadece 2 ihtimal mi var
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüquote:Orjinalden alıntı: öcüüüüüüüü ben gercek öcüyüm iyi be al senin olsun çok meraklıysan bonkör.gif @desert, sen deilsen assemdir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: öcüüü @desert, sen deilsen assemdir
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüüüüüüben gercek öcüyümAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: öcüüüüüüüü ben gercek öcüyüm meco ok!
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüquote:Orjinalden alıntı: öcüüüüüüüü ben gercek öcüyüm iyi be al senin olsun çok meraklıysan bonkör.gif @desert, sen deilsen assemdir Alıntıları Göster ikiside değil ben ben öcüyüm çok sağol kullanıcı adını verdiğin için pm ile şifreni göndersene quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: öcüüüüüüüü ben gercek öcüyüm iyi be al senin olsun çok meraklıysan bonkör.gif @desert, sen deilsen assemdir
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLyquote:Orjinalden alıntı: öcüüü @desert, sen deilsen assemdir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: öcüüü @desert, sen deilsen assemdir @öcüüüüüüüü, (umarım "ü"leri eksik koymamışımdır), şifremi mi istiyon? Kredi kartlarımın şifresini de vereem mi kardişş?