Sıtreync Bassenger, ömrümde senin gibi adam tanımadım yemin ediyorum SSleri koyim mi
Neyin SSini koyacaksın merak konusu. Acaba bu tehditi sürekli bir şeylerin SS'ini aldığının itirafı olarak kabul edebilir miyiz?
yoo hani dün bi mail atmışsın ya... duruyo öööylleeee....
Ya bir git işine ya Allah'ın ölücüsü. Okuyanlar ne sanacağını iyi biliyorsun ya o yüzden fırlamalık yapıyorsun. Düşündüğünüz tarzda Mail muil yok arkadaşlar.BAk yine topic açarım "Forumdan kimseye tutulmadım" diye.
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
quote:
quote:
Sıtreync Bassenger, ömrümde senin gibi adam tanımadım yemin ediyorum SSleri koyim mi
Neyin SSini koyacaksın merak konusu. Acaba bu tehditi sürekli bir şeylerin SS'ini aldığının itirafı olarak kabul edebilir miyiz?
yoo hani dün bi mail atmışsın ya... duruyo öööylleeee....
Ya bir git işine ya Allah'ın ölücüsü. Okuyanlar ne sanacağını iyi biliyorsun ya o yüzden fırlamalık yapıyorsun. Düşündüğünüz tarzda Mail muil yok arkadaşlar.BAk yine topic açarım "Forumdan kimseye tutulmadım" diye.
tutulmadıysan , profilimi ve son attığım mesajları takip edip durmasana sürekli profilimi bi sakladım, 5 dakka içerisinde dedin ki "profilini kapatmışsın"
fırlamaysam benim suçum mu
quote:
Orjinalden alıntı: TwipyHit
ya banlamak sacma bence once bı dınlemek gereklı
+ ısım benzerlıgı bunda ne gıbı bı sorun var onu anlayamadım
bende pier de sans nıckını cok sevıyorum ona benzer bı nıck yazıcam ıyı o zaman benıde sımdıden 'layın
üye olur olmaz kafasının fakeliğe takışması tuhaf değil mi
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü tutulmadıysan , profilimi ve son attığım mesajları takip edip durmasana sürekli profilimi bi sakladım, 5 dakka içerisinde dedin ki "profilini kapatmışsın"
Ya bacım kabul ediyorum geyik kızsın vesselam. Ama olmaz.Valla olmaz.Forumdan biriyle olmaz.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü tutulmadıysan , profilimi ve son attığım mesajları takip edip durmasana sürekli profilimi bi sakladım, 5 dakka içerisinde dedin ki "profilini kapatmışsın"
Ya bacım kabul ediyorum geyik kızsın vesselam. Ama olmaz.Valla olmaz.Forumdan biriyle olmaz.
quote:
Ama olmaz.Valla olmaz.Forumdan biriyle olmaz
benim cümlelerimi çalmış
quote:
geyik kızsın vesselam
sensin Geyik!
/>
quote:
kimsin la sen?
I CAN FAKE YOU !!!!
valla içimden bunlar geldi..
millet coşmuş ya ben uzak kalalı.topiği okurken mideme ağrılar girdi gülmekten ,bu forum manyaq bi forum hakikaten,özlemişim
quote:
Orjinalden alıntı: BajaxIZ
millet coşmuş ya ben uzak kalalı.topiği okurken mideme ağrılar girdi gülmekten ,bu forum manyaq bi forum hakikaten,özlemişim