quote:Orjinalden alıntı: DesertRose Ne yani sadece 2 ihtimal mi var yoo üçüncü bi kişi daha var diyomuşum Desert, imzandaki resmi pek beendim, zahmet olmazsa bunun orjinal büyük versiyonunu bana pmden yollarmısın şekerim? />
quote:Orjinalden alıntı: DesertRose Orjinal hali bu.Ben böyle buldum hımmmmmm @ocudegilim, 7 gün az mı geldi? sınırsız verirler birazdan, merak etme o da az gelirse: forumdestek@donanimhaber.com mail atınız!
quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim öcüüü acı bana ben sana asığım evlen benimle strange passenger? sen misin cicim?
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim öcüüü acı bana ben sana asığım evlen benimle strange passenger? sen misin cicim? hayır ben bülent bulentdilek1 bi saka yapalım dedik 1 haftaya mal oldu ama yine de eğlendim ben
quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim öcüüü acı bana ben sana asığım evlen benimle strange passenger? sen misin cicim? hayır ben bülent bulentdilek1 bi saka yapalım dedik 1 haftaya mal oldu ama yine de eğlendim ben adama böööööyle itiraf ettirirler işte konuş, suç ortakların kim?
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim öcüüü acı bana ben sana asığım evlen benimle strange passenger? sen misin cicim? hayır ben bülent bulentdilek1 bi saka yapalım dedik 1 haftaya mal oldu ama yine de eğlendim ben adama böööööyle itiraf ettirirler işte konuş, suç ortakların kim? ben ben tek basıma asığım sana kimseden yardım almadım not : evlilik teklifim hala geçerli
quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim öcüüü acı bana ben sana asığım evlen benimle strange passenger? sen misin cicim? hayır ben bülent bulentdilek1 bi saka yapalım dedik 1 haftaya mal oldu ama yine de eğlendim ben artık 1 hafta değil
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim öcüüü acı bana ben sana asığım evlen benimle strange passenger? sen misin cicim? Sen hayal kurmaya devam et.
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz öcüü abam ne buu biri sana evlenme teklifi etti Evlenme teklifini bir yana bırak.İlk aklına ben geliyorum. Ne ayaksa?
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: nolamaz öcüü abam ne buu biri sana evlenme teklifi etti Evlenme teklifini bir yana bırak.İlk aklına ben geliyorum. Ne ayaksa? orasını ona sor
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: nolamaz öcüü abam ne buu biri sana evlenme teklifi etti Evlenme teklifini bir yana bırak.İlk aklına ben geliyorum. Ne ayaksa? orasını ona sor VAlla soru cümlesi kullanmaya korkuyorum.Ne sorsam evlenme teklifi olarak algılar diye tırsıyorum.
hay maşşallah fake ler basmış burayı yeni yeni fake ler görüyorum artık ... mumya ORJuN falan bıraktı artık bu işleri
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: ocudegilim öcüüü acı bana ben sana asığım evlen benimle strange passenger? sen misin cicim? Sen hayal kurmaya devam et. Yemin ederim dün aklıma geldi , dedim bu Cezalıymış ama cezası biter bitmez o topiğe laf yetiştirmezse ben de Öcüüü diilim dedim içimden quote:Orjinalden alıntı: nolamaz öcüü abam ne buu biri sana evlenme teklifi etti aldığım ilk Sanal evlenme teklifi bu değil. quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: nolamaz öcüü abam ne buu biri sana evlenme teklifi etti Evlenme teklifini bir yana bırak.İlk aklına ben geliyorum. Ne ayaksa? Sıtreync Bassenger, ömrümde senin gibi adam tanımadım yemin ediyorum SSleri koyim mi
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü Sıtreync Bassenger, ömrümde senin gibi adam tanımadım yemin ediyorum SSleri koyim mi Neyin SSini koyacaksın merak konusu. Acaba bu tehditi sürekli bir şeylerin SS'ini aldığının itirafı olarak kabul edebilir miyiz?
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: öcüüü Sıtreync Bassenger, ömrümde senin gibi adam tanımadım yemin ediyorum SSleri koyim mi Neyin SSini koyacaksın merak konusu. Acaba bu tehditi sürekli bir şeylerin SS'ini aldığının itirafı olarak kabul edebilir miyiz? yoo hani dün bi mail atmışsın ya... duruyo öööylleeee....