quote:Orjinalden alıntı: egzantirig öçüüü nerdesin sen foruma gecmi geldi tatlım kafam bozuktu gene. (forumsal bi olay deil) uzaklaştım biraz. yasılsııın canım??
anladım şekerrrim.. inş düzelir. şu an sıcaktan eriyorum resmen ya.. koltukda bile oturamıyorum sıcaktan fenalık geldi... ben kaçim öçüüü melegiii kuusura bakma canım yatcam sıcakta neti cekemiyorum... yarın görüşürüz.. kendine ii bak üzülme bişeye...
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig anladım şekerrrim.. inş düzelir. şu an sıcaktan eriyorum resmen ya.. koltukda bile oturamıyorum sıcaktan fenalık geldi... ben kaçim öçüüü melegiii kuusura bakma canım yatcam sıcakta neti cekemiyorum... yarın görüşürüz.. kendine ii bak üzülme bişeye... olmaz yatamazsın aşkolsun canikom yaff yat tabikiii du bi de cici banlıyim seni, madem yatıosun:
quote:Orjinalden alıntı: metborn quote:Orjinalden alıntı: öcüüü du bi de cici banlıyim seni, madem yatıosun: ne war?
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: metborn quote:Orjinalden alıntı: öcüüü du bi de cici banlıyim seni, madem yatıosun: ne war? Çok cici geldi
quote:Orjinalden alıntı: metborn quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: metborn quote:Orjinalden alıntı: öcüüü du bi de cici banlıyim seni, madem yatıosun: ne war? Çok cici geldi hee du seni de banliim o zaman, bu da cici gelsin:
quote:Orjinalden alıntı: selenvirus bende banlıyayım diye geldim banlanmış çoktan banlandı hatta 2.sayfa bile oldu geciktin. @nikotin, lem....
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: metborn quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: metborn quote:Orjinalden alıntı: öcüüü du bi de cici banlıyim seni, madem yatıosun: ne war? Çok cici geldi hee du seni de banliim o zaman, bu da cici gelsin: He şöle ne hallere sokuyosunuz şu ban gifini
quote:Orjinalden alıntı: metborn Yap bitane olsun hade canın saolsun yaparıs nası bişe istion? bari sipariş ver ;) @erman, ne gibi ?
quote:Orjinalden alıntı: metborn Senin zevkine güveniyim hadi canın nası istiyosa güveniyon tmm da o smileyi nie koyuyon o zaman?