Şimdi Ara

Yeni Vergiler Yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akp den TBMM'ye yeni vergi paketi için teklifte bulunuldu

özet:

*her vergi beyannamesinden damga vergisi kadar

*gayrimenkul alım satımında alıcı ve satıcıdan ayrı ayrı 750 lira

diğer tapu işlemi başına 375 lira

sıfır araçlardan 3 bin lira

ikinci el araç satımında alıcı ve satıcıdan 1500'er lira

*her türlü noter işleminden 75 lira

*100 binlik kredi kartlarından yılda 750 lira

*düşük hacimli vergisiz motorlu taşıtlara mtv

*5 bin lira üzeri drone ve kol saatlerine ek vergi

Yeni Vergiler Yolda
    Yeni Vergiler Yoldabbc news türkçe
    Savunma Sanayi Fonu: 100 bin TL kredi kartı limitine yılda 750 TL kesinti - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/cq64p99mn6jo

Herşeyi geçtim kredi kartım var diye bana neden zenginmişim diye vergi yüklüyorlar onu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 11 Ekim 2024; 19:42:46 >

• Biz ekonomistler olarak, kendi aramızda buna
    Mali disiplin diyoruz.

Siz sıradan insanlar bu işlerden anlamazsınız o yüzden yazdım.

Oturun smidiniz yiyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep aklıma bu geliyor nedense.

Yeni Vergiler YoldaMusa Önlemyoutube
    Ekmek kuyruğundaki vatandaşlara "Ot yiyin ot, bunlar iyi günleriniz" diye bağıran adam büyük tepki çekti Ekmek kuyruğuna giren vatandaşların yanına yaklaşarak "Ot yiyin ot" diye bağıran adamın videosu sosyal medyada büyük ses getirdi. "Daha bunlar iyi günleriniz" diye seslenerek büyük tepki çeken kişinin kim olduğu ve videonun nerede çekildiği henüz netleşmedi. Türkiye'de son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeler yeni tartışmaların fitilini ateşlerken, bugün sosyal medyaya düşen bir video ise kısa sürede paylaşım rekorları kırdı. "DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ" Büyük tartışma yaratan görüntülerde, bir adamın ekmek kuyruğunda bekleyen çok sayıda vatandaşın yanına yaklaşarak "Ot yiyin ot" dediği duyuluyor. Sıradaki kalabalığın hiçbir tepki vermediği adam sözlerine "Sıraya girin. Daha bunlar iyi günleriniz" diye devam ediyor. SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU Sosyal medyada paylaşım üstüne paylaşım alan video kısa sürede gündeme otururken, kullanıcılar da paylaştıkları görüntüye yorum yağdırdı.
    https://www.youtube.com/watch?v=ze_-_c7dDzI
  • Daha önce de yazdım, vergileri bol bol köstürecekler, çoğu saraydan dönüyor dönmese çoktan kösülmüştü. Ne hikmetse tabana yayarken vergiyi gelir pramidinin tabanına yayıyorlar.

• Yeni Vergiler Yolda
  • EYT'nin faturası çıkmayacak miydi sanıyordunuz Akp - Chpliler !

Popülizmin dönüp dolaşıp sizi vuracağını ne zaman öğreneceksiniz!

40 yaşındaki milyonlarca emeklinin maaşı nasılsın ödenecektir sanıyordunuz! Parayı leylekler mi getirecekti!

Bu vergiler ekonomiyi uzun vadede öldürecek, koşa koşa Arjantin olmaya gidiyoruz kamu harcamaları yüzünden!

Not : Bu arkadaşların 40 yasinda emeklioladursun yakında kallavi bir emeklilik yaşı artışı geliyor hepimize .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Ekim 2024; 22:25:6 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Çok güzel bir kulak hmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 11 Ekim 2024; 22:27:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala EYT diyorlar.

Arkadaş adamlar arkadan milyar dolarla kum tanesi gibi oynuyor. Gelmiş memur, eyt falan diyor. Yaşadığı ülkeden de bir haber, ekonomi de bilmiyor.

Şimdi de EYT 'den oldu diye yine insanı insana kırdırıyorlar.

Arkadaş bir toplum nasıl bu kadar kolay yönlendirilip algısı bu kadar değiştirilir.

YEMİN EDİYORUM BU AKP'Yİ TEBRİK EDİYOR, AYAKTA ALKIŞLIYORUM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.