Şimdi Ara

YENI Vodafone Bittikçe Dolan Tarifeler 2016 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
15
Favori
12.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11. ayda yeni bir hat aldim vodafone'dan bana sabit 25 tl turuncu akıl küpü ücretini ödeyeceksiniz dedi. Ama ben 2 aydır 5 TL hat bedeli adı altında bir ücreti ödemek zorunda bırakılıyorum bu konuda ne yapabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ispirstyle İ kullanıcısına yanıt
    kasım 2016 ya kadar ödeyeceksiniz. Yeni faturalı hat vergisi devlet alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün once gectim Vodafone Esnek 1GB tarifesine. Simdi mesaji gondersem kullandigim paket bitince sonraki paket alimlarimda mi geçerli olacak bu tarife?

• Arkadaslar turkcell hattimi vadafone tasimak istiyorum uygun i terneti iyi hangi tarifeyi onerirsiniz ?

• arkadaşlar 4g çıkınca gelecek paketlerden falan bahsetmişler. ne zaman geliyor ve bu fiyatların ucuzlayacağı anlamına mı geliyor?
  • Cok merak ediyorum.4G gelince yine boyle 2-3 GB lı paketlerle devammi edecekler.

Bu devasa bi muslukdan damla damla akan suya benziyor.Hiz yuksek ama verilen internet hala 2-3 gb olursa Cokda sasirmam acikcasi.

en az 1mgbit li sinirsiz tarifelerin vede 5-8-10 gb li net paketlerinin gelmesi gerekir.artik bu devirde kimseye 2-3 gb yetmiyo artik.

• o kadar aradım taradım, faturasızmış. tüh.
  • Vodafone faturalıdan faturasıza geçenler için geçerli değil galiba. Abonenin önceki kontratlarına bağlı olarak fiyat değişir denilmiş. 750dk+1GB+1000SMS için ne kadar öderim, nasıl öğrenebilirim ?
  • Daha once vodafone gecmistim. Simdi tekrar gecsem yaralanabilir miyim bu tarifeden.

• 3 hattımın 2 tanesi vodafonedu bunların haksız para kesmesinden ve internetin kanı arabası gibi yavaş olmasından dolayı vodafonedan çıktım artık kullanmıyorum. Herkes turkcelle ve aveaya geçiyor bunlar iş işten geçtikten sonra kampanya yapıyorlar. Bir de mevcut müşterilere artık hiçbir operatör yeni kampanya yapmıyor nedense artık bilmiyorum üçü de anlaşmışlar gibi.

• wurtz kullanıcısına yanıt
    Hattını taşıdıktan sonra otuz günü doldurmadan geçiş yapıp pakete sahip olman gerekiyor.. Yoksa alamazsınız.

• Önümüzdeki 10 sene bir megabit mobil sınırsız internet göremezsin mümkün değil yapmazlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Daha once vodafone gecmistim. Simdi tekrar gecsem yaralanabilir miyim bu tarifeden.

90 gün bekle sonra geç.
  • YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.45 lira görünüyordu online serviste, fakat MH'yi arayınca 33 liraya geçiş yaptım esnek olmasına rağmen. 28 liradan faydalanamayacağımı söyledi.
  • Bu altın tarifelerde internet kalitesi nasıl? turkcell de olduğu gibi 2. sınıf internet oyunu var mı vodafone da? veya internet ücretlenme periyodu nasıl?

artık güvenip geçemiyoruzda başka tarifelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

tl yukleme.önce sitedeki istediğin tarife kodunu gönder. tarifeni ayarla. ondan sonra tl yukle. aktif hale gelsin.

Hocam ,
    Bugün itibariyle süper altın 1gb kampanyasına geçi tamamlanmıştır diye msj geldi.
    Tarife 17 TL'lik ben minimum kaç TL yüklemem gerekli?
    Bu telsiz kullanım ücreti falan var ya?
    17 TL yüklesem yetmez değil mi?
    Teşekkürler.
  • ForzAras kullanıcısına yanıt
    17 tl yükleyemezsin. 15 20 tl yüklersin. Numara taşıma ile geldiysen 1 ocak 2017 ye kadar telsiz kullanım ücreti vermezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

17 tl yükleyemezsin. 15 20 tl yüklersin. Numara taşıma ile geldiysen 1 ocak 2017 ye kadar telsiz kullanım ücreti vermezsin

https://online.vodafone.com.tr/Consumer/Consumer.html?pageId=MyCredit
    Bu adreste 17 TL seçeneği var; ancak çalışmıyor mu acaba?

YENI Vodafone Bittikçe Dolan  Tarifeler 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzAras -- 8 Ocak 2016; 21:51:57 >

• trabzonizm kullanıcısına yanıt
    Ben vodafone kullanıyorum. Memnun değilim avea daha iyi. Çalıştığım kurum ümraniye de binasında bitek vodafone çekmiyor. interneti de yavaş zaten arada AC kapa yapınca geliyor. Telefonun şarjı da aveadayken 1 gün çıkarıyordu. şimdi 1 günü çıkaramaz oldu. 90 gün dolsun tekrar aveaya geçeceğim

• quote:

Allah razı olsun hocam.
    17 TL yükledim. Süper Altın 1GB işlemlerimi tamamladım :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.