Şimdi Ara

YENI Vodafone Bittikçe Dolan Tarifeler 2016 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
15
Favori
12.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bittikçe dolan 2gb avea dan geçtim fakat çekim berbat pişmanım
  • bittikçe dolan pakette 1gb 17 tl lik paketi seçtim.

paket sürem bittiğinde bunu iptal edip 2gb lik paket alabilir miyim?

esaslar ve detaylar kısmında paket iptali ve diğer pakete geçiş hakkında bir bilgi yazmamışlar. ya da ben bulamadım.
  • Neredeyse tüm paket konuşmalarda ücretlendirme periyodu zaten 1 dakika. Heyecana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hceb

bittikçe dolan pakette 1gb 17 tl lik paketi seçtim.

paket sürem bittiğinde bunu iptal edip 2gb lik paket alabilir miyim?

esaslar ve detaylar kısmında paket iptali ve diğer pakete geçiş hakkında bir bilgi yazmamışlar. ya da ben bulamadım.

son 30 gün içinde geçen aboneler yararlanıyor. normal paketin 30 günde bittigi için 30 gün sonunda geçişi kabul etmıyor vodafone.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    valla ay sonu geldi o 5 gb internetin 1 gb ancak kulllanabildim, avea internette konuşmada güzel kampanya yapıyor, ama çekimi ve interneti çok kötü,sürekli int. kopuyor,karşıdan ses geliyor benim sesim gitmiyor, mh.lerine mesaj da yolladım. Sonuç 2 hattımda vodafone olacak bu gidişle, her yıl aveaya yıl başında geçerim 3 ay dolmadan kaçarım :)

Edit:
    Bugün 17 TL lik tarifeye geçtim, Ardından haftalık 5TLye 250mb SüperNete Devam üyeliği yaptırdı ,mesajda söynene göre internet hakkım bitince otomatk 5 tl kesip 250mb devreye sokacakmış, Kimseye böyle bir mesaj geldi mi? Yalnız self serviste ayın 10.una kadar 1mb görünüyor. Ben böyle bir üyelik yapmadığıma eminim. IPTAL SüperNete Devam 3636 Yolladım fakat tık yok . Garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTum -- 3 Şubat 2016; 16:25:12 >
  • Arkadaşlar sanırım artık Bittikçe Dolan diye bir tarife kalmadı. Kademeli olarak mevcut aboneleri de başka tarifelere geçiriyorlar. Sitelerinde de bir bilgi bulamadım zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimleri değişti ve fiyatları arttı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.