Şimdi Ara

YENI Vodafone Bittikçe Dolan Tarifeler 2016 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
15
Favori
12.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hattı buna taşımak için ankara cepa avm deki vodafone merkezine gittim. bilmem kaç yıldır avealıyım. kadın bana telsiz bedeli kesileceğini söyledi. okadar emindim ki kesilmeyeceğinden ilk yıl. vodafone dan aveaya geçtiğimde kesilmemişti çünkü. burada da böyle okumuştum. kadına rağmen geçecektim ama okadar itici geldi ki yahu diyorum ilk yıl kesilmez idda ediyor kesilecek. dedim hoşçakal.

doğrusu ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

arkadaşlar turkcell ile taahhütüm 19 ocakta bitiyor..
    vodafone'a geçiş yapmak için vodafone'a ne zaman yani kaç gün önceden başvurmam gerekiyor?

en geç 18 ocak gecesi turkcell müşteri hizmetlerini arayıp hattını taahhütün bittiğinde faturasıza taşımak istediğini söyle. böylelikle yeni bir fatura çıkmaz adına. daha sonra taahhütün bittiği günden 1 gün önce geçiş için müracaat et. en erken 2 en geç 6 günde hattın taşınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Güvenilmiyor ki vodafone'a! Ya habersiz bir yerlere üye yapar ve paranı çalar ya habersiz tarife değiştirir.

Aynen.

Vodafone'un taktiği bu.

Annemin hattı var, abuk sabuk yerlere otomatik üye olup hattından her ay 15 TL üyelik ücreti kesilmiş. Haberi bile yok kadının.

Kontrol etmesem yüzlerce lira geçirecek Vodafone.

Avea da en azından böyle şeyler bir kere bile görmedim.

Avea faturalıyken, benden habersiz bir yerlere üye yapmıştı.Aveadan bir türlü hakkımı alamamıştım.Ustüne cayma bedeli de ödeyerek hattımı iptal etmiştim.Avea,vodafone hep aynı.Faturalı o yüzden kullanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• agritux kullanıcısına yanıt
    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/telsiz-kullanim-ucreti.php

*01.01.2016 ve sonrasında numarasını VODAFONE FATURASIZ hatta taşıyan, Vodafone faturalı hattan faturasız hatta geçiş yapan abonelerimiz, bu işlemi yaptıkları tarihten 31 Aralık 2016'e kadar Telsiz Kullanım Ücreti kapsamı dışındadır.
  • tamam teşekkür ederim
  • cevap için teşekkürler hocam
  • Tarifeler iyiyismis. Mevcut aboneleri kapsam dışı tutuyorlar ya, sinir bozucu.

• ücretlendirme periyodu 60 saniyededir

vodafone senin yapacağın işi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

ücretlendirme periyodu 60 saniyededir

hocam bulaşmayalım mı yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

ücretlendirme periyodu 60 saniyededir

hocam bulaşmayalım mı yani

hocam şöyle düşünün (genel olarak bilmeyenler için söylüyorum) ;

arkadaşını aradın 3 dakika 3 saniye konuştun, 4 dakika düşer paketinden. sonra birisini daha aradın aç kapa mesela 10 saniye konuştun diyelim 1 dakika düşer. dakikayı aşan her saniye dakikaya yuvarlanır.

ama olması gereken 6 saniyelik periyoddur. her 6 saniye ücretlendirilir. konuştuğun süre dakikalarından 6 saniye olarak düşer. 1 dakika 18 saniye konuşursan dakikalarından 2 dakika değil 1dk18sn düşer.

siz biliyorsunuzdur muhtemelen, genel olarak konuyu okuyupta fikir sahibi olmayanları bilgilendirmek için yazdım. bana sorarsanız hiç bulaşmayın hocam. resmen şark kurnazlığı yapıyorlar. ücretlendirme periyotlarları pttcellde 6 sn, bimcellde 1 saniye. ordan yola çıkın. bu arada bimcellde güzel tarifeler çıktı diyorlar. avea çekiyorsa bulunduğunuz yerde değerlendirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 11 Ocak 2016; 17:21:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaydi

Vodafone kullanan arkadaşlara soruyorum. Vodafone nin şebeke sorunu var mı ? 3G internet hızı nasıl acaba. Kimileri Avea dan bile kötü diyorlar. Cevap verirseniz sevinirim. Çünkü yakın zamanda Vodafone ye geçmeyi düşünüyorum da.

Avea kullanıyorum full çekerken mobil şebeke gidip geliyor sırf bu yüzden bende vodafona geçmeyi düşünüyorum.Geçsek mi?
  • Ben geçmeye karar verdim. Bu tarifeler cok uygun. Hem taahhut de yok. Bu cumartesi basvurumu yapıyorum. Vodafoneyi denemis olurum ayrica.

• DHinferno D kullanıcısına yanıt
    Bende benzer sorunlar yüzünden m. h. aradım aldığım cevap nisan ayına kadar düzelecek 4.5 g çalışması dediler tabiki yersen:
  • 1gb olanına geçtim amma interneti çok kötü aşırı yavaşş aveanın eline bile su dökemez tekrardan aveaya geçicem 19tl olan tarifesine

• pttcell için sitesinde dolaştım ancak ücretlendirme periyodunu bulamadım.7tüm tariflerinde mi 6 sn.
    yoksa belirli tarifelerdemi 6 sn ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

pttcell için sitesinde dolaştım ancak ücretlendirme periyodunu bulamadım.7tüm tariflerinde mi 6 sn.
    yoksa belirli tarifelerdemi 6 sn ?

bunu ben de merak ediyorum, bilen var mı?
  • Bende dün 2Gb lık tarifeye geçtim az önce mesaj geldi

Degerli abonemiz, tarifenizin adi Bittikce Dolan 2GB olarak degistirilmistir. Tarifenizdeki internet bitince veya azalinca DOLDUR 2GB yazip 7000'e gondererek 10TL karsiliginda yeniden doldurabilirsiniz.

Bu şekilde harika oldu bu tarifeler 😄

• 2 GB tarifem var.
    2 GB 2.000 SMS birbirine dönüşebilse 4 gb ya da 4000 sms gibi
  • Degerli abonemiz, tarifenizin adi Bittikce Dolan 2GB olarak degistirilmistir. Tarifenizdeki internet bitince veya azalinca DOLDUR 2GB yazip 7000'e gondererek 10TL karsiliginda yeniden doldurabilirsiniz.

Ne demek oluyor??

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Sanirim 10/TL ye 2GB daha almis oluyorsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.