Şimdi Ara

Yeni Vodem Yazılımı - VMB 10 Resmi Sitede Yayınlandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vodem'leri Vodafone Mobile Broadband (VMB) yazılımı ile kullanarak kolaylıkla internete bağlanabilirsiniz. Üstelik Vodem Yazılımı yenilendi! Yazılıma eklenen yeni özellikler sayesinde daha iyi bir 3G deneyimine sahip olabilirsiniz.

Özellikler

Kolay kullanım arayüzü
    My Vodafone kısayolu ile güvenli ve hızlı TL yükleme
    Vodemnet linki sayesinde saatlik, günlük ve haftalık paket alımı
    Gelişmiş kota kontrol bölümüyle belirlediğiniz kota dolmadan ve dolduğunda bilgilendirme
    Mobil Bağlantı ve Wi-Fi bağlantıları önceliklendirme seçeneği
    SMS gönderme, alma ve gelen SMSl’eri ekranda gösterme
    Güncelleme seçeneği ile en yeni versiyonu kullanabilme
    Windows Vista, Windows 7 ve Mac uyumlu

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/yeni-vodem-yazilim-kullanimi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 1 Mart 2011; 21:45:22 >

• Yükledim bakalım nasıl?
  • ben fazla begenmedim sahsen...
  • aynı yazılımı daha önce yurtdışı sitesinden indirmiştik.

ama bazı sorunlar vardı,onlar düzeltilmiş.
    aynı sayfada hem mobil bağlantı hemde wifi bağlantısının görülebilmesi iyi olmuş.
    wifi kartını otomatik olarak tanıyarak ana sayfada gösteriyor.

ayrıca bu yazılımda vodafone call manager adında arama yapma uygulaması da eklenmiş.ancak ben çalıştıramadım.
  • Yaa benim önemli bir sorunum var cihazlar sekmesinde eskiden cihaz ismi görünüyordu yani E160E ama şimdi ise Vodafone Mobile Broadband Modem Huawei yazıyor ve mesele 3Gden GPRS`e geçemiyorum yazılımı kaldırdım yurtdışı sitesinde 10.1 yayınlanmış onuda kurdum fayda etmedi eskiden cihazken şimdi modem olarak görünüyor ve birde comfofix ile pcyi tarattıktan sonra tak-çıkar aygıt yerine disk olrak görünüyor pc vodemi lütfen yardım edin çok çaresizim öncedende iki sefer başıma aynı şey geldi düzelltim asma bu sefer düzelmiyor lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

Yaa benim önemli bir sorunum var cihazlar sekmesinde eskiden cihaz ismi görünüyordu yani E160E ama şimdi ise Vodafone Mobile Broadband Modem Huawei yazıyor ve mesele 3Gden GPRS`e geçemiyorum yazılımı kaldırdım yurtdışı sitesinde 10.1 yayınlanmış onuda kurdum fayda etmedi eskiden cihazken şimdi modem olarak görünüyor ve birde comfofix ile pcyi tarattıktan sonra tak-çıkar aygıt yerine disk olrak görünüyor pc vodemi lütfen yardım edin çok çaresizim öncedende iki sefer başıma aynı şey geldi düzelltim asma bu sefer düzelmiyor lütfen yardım edin

MH 0542 444 0 542 'den 3G teknik birimine baglan onlar sana yardimci olacaktir. Eski yazilimada geri donebilirsin.Yeni yazilimda kullanim miktarini goremiyorsun eskisinde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

Windows Vista, Windows 7 ve Mac uyumlu

Windows Xp desteklemiyor mu?

Zaten ben beğenmedim. Eskisini de kullanamıyorum, yine telefonu modem olrak kullanmaktan kurtulamıyacaz anlaşılan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

Yaa benim önemli bir sorunum var cihazlar sekmesinde eskiden cihaz ismi görünüyordu yani E160E ama şimdi ise Vodafone Mobile Broadband Modem Huawei yazıyor ve mesele 3Gden GPRS`e geçemiyorum yazılımı kaldırdım yurtdışı sitesinde 10.1 yayınlanmış onuda kurdum fayda etmedi eskiden cihazken şimdi modem olarak görünüyor ve birde comfofix ile pcyi tarattıktan sonra tak-çıkar aygıt yerine disk olrak görünüyor pc vodemi lütfen yardım edin çok çaresizim öncedende iki sefer başıma aynı şey geldi düzelltim asma bu sefer düzelmiyor lütfen yardım edin

MH 0542 444 0 542 'den 3G teknik birimine baglan onlar sana yardimci olacaktir. Eski yazilimada geri donebilirsin.Yeni yazilimda kullanim miktarini goremiyorsun eskisinde var.

o vodemin içinde yer alan yazılımda bağlantı hatası oluşuyor 10.0 ve 10.1 yazılımlarındada cihaz görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

aynı yazılımı daha önce yurtdışı sitesinden indirmiştik.

ama bazı sorunlar vardı,onlar düzeltilmiş.
    aynı sayfada hem mobil bağlantı hemde wifi bağlantısının görülebilmesi iyi olmuş.
    wifi kartını otomatik olarak tanıyarak ana sayfada gösteriyor.

ayrıca bu yazılımda vodafone call manager adında arama yapma uygulaması da eklenmiş.ancak ben çalıştıramadım.

Hocam bu vodem için WİFİ kart olayı nasıl oluyor? bu kartı kullanınca kablosuz ağlarla internet bağlantısı felan kurabiliyormuyuz? biraz açıklarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.