Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gittiğiniz bayi tanıdık ise hangi bayiye hangi araba geliyo donanımı rengi vs herşeyini görebiliyor.
    ilk cc ler geldi sevkiyata başlamışlardır büyük olasılıkla.
    benim aracım halen almanya da limanda.inşallah haftaya cuma ya elime geçer.
  • Yeni 3 serisi ile Vw cc yi karşılaştırmak doğru olabilir, Bmw yi Bmw yapan arkadan çekişli olmasıdır. Virajda ve ani manevralarda Passat cc belki devrilmeye, yada savulmaya karşı avantajlı olabilir. Bmw nin kalkış ve akselasyon gibi yol tutuşu fizik kanunlarına göre cc den daha iyi olacaktır. Yol tutuştan kasıt virajlarsa oda ayrı bir mevzuu, sadece kendi düşüncemdir.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • quote:

Orijinalden alıntı: snefra

Sayın Mister2
    gittiğiniz bayi tanıdık ise hangi bayiye hangi araba geliyo donanımı rengi vs herşeyini görebiliyor.
    ilk cc ler geldi sevkiyata başlamışlardır büyük olasılıkla.
    benim aracım halen almanya da limanda.inşallah haftaya cuma ya elime geçer.

Sizin aracin renk ve donanimi nedir?
  • http://binekarac.vw.com.tr/yeni-volkswagen-cc-fiyat-listesi.aspx

HAVA YASTIKLARI AÇILMAYAN VW CC YE ÇOK YÜKSEK FİYAT BİÇMİŞLER, İNCE BİR ANALİZİYLE 35000 AVRO CİVARINA SATILMASI GEREKEN BU ARACIN FİYATI 38000 KÜSÜR AVROYA GÖRÜCÜYE ÇIKMIŞ. EL İNSAF, BU MEMLEKETİN TÜKETİCİSİDE TAĞUT (BOZUK DÜZEN) YANDAŞI GİBİ, PAZARLAMACISIDA.. SAYIN PROF. DR. ABDULAZİZ BAYINDIRIN DEDİĞİ GİBİ BU BOZUK DÜZEN DEVAM ETTİKÇE BU MEMLEKET REFAHA KAVUŞMAYACAK. EN ÖNCE EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM... GÜYA 1.4 LT GETİRDİ ÖP BAŞININ ÜSTÜNE KOY.. SAYIN TAYYİP BABAYA SESLENİYORUM YENİ BİR VERGİ DÜZENLEMESİ GETİRSİN, HİÇ OLMAZSA PARA DEVLETE YARASIN, ZENGİNİ DAHA ZENGİN YAPIPTA SANKİ FABRİKADAKİ İŞÇİNİN MAAŞIMI YÜKSELECEK !!!! ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

Bu gazetelerde haber yapılırken konu hakkında bilgisi olan birinin incelemesinden geçmiyor mu? Nasıl bir editörlük anlayışı bu? Araç eski adıyla VW Passat CC yeni adıyla VW CC... Habere bakın;

"Aydın Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Nazilli’de geçirdiği tarafik kazasında yaralandı. Burnu kırılan ve alnından yaralanan Başkan Çerçioğlu, hastaneye kaldırıldı."

...

HAVA YASTIKLARI AÇILMAMIŞ

Aydın İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ise, kazanın ’Fiat Doblo’ marka ;bir otomobilin sıkıştırması sonucu meydana geldiğini söyledi. Temel, "Otomobil sürücüsü gözaltında. Kazaya bu otomobilin neden olduğunu belirledik. Kaza sırasında makam aracındaki hava yastıklarının hiçbiri açılmamış. Bunun nedeni araştırıyoruz" dedi."

Aracın fotoları da var haberde, yandan hiçbir darbe yok, dolayısıyla yan ve perde hava yastıklarının açılmaması normal. Ön hava yastığı da zaten kemerle alakalı.

zaten birazdan konusu da açılır, hava yastıkları açılmayan Passat diye

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örscü -- 14 Mart 2012; 20:44:33 >

• 16 Mart 2012

Yeni Volkswagen CC 1.4 lt TSI 160 PS Tiptr. DSG. 37.900,00 EUR + 834,00 TL**
    Yeni Volkswagen CC 2.0 lt TSI 211 PS Tiptr. DSG 56.000,00 EUR + 1.514,50 TL**
    Yeni Volkswagen CC 2.0 lt TDI BMT 140 PS Tiptr. DSG 53.300,00 EUR + 1.514,50 TL**
    Yeni Volkswagen CC 2.0 lt TDI BMT 170 PS Tiptr. DSG 56.400,00 EUR + 1.514,50 TL**
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

16 Mart 2012

Yeni Volkswagen CC 1.4 lt TSI 160 PS Tiptr. DSG. 37.900,00 EUR + 834,00 TL**
    Yeni Volkswagen CC 2.0 lt TSI 211 PS Tiptr. DSG 56.000,00 EUR + 1.514,50 TL**
    Yeni Volkswagen CC 2.0 lt TDI BMT 140 PS Tiptr. DSG 53.300,00 EUR + 1.514,50 TL**
    Yeni Volkswagen CC 2.0 lt TDI BMT 170 PS Tiptr. DSG 56.400,00 EUR + 1.514,50 TL**

audi A4 alırım bu fiyata
  • Ben bu fiyatları görünce cc'yi almaktan vazgeçtim, yatırdığım kaporayı Audi tarafına kaydırarak, yeni makyajlanmış Audi A4 2.0 TDI 177 beygir modelini aldım, inşallah hafta içi teslim alacağım. Audi A4'ü test sürüşü yapınca aracın farkını gerçekten hissediyorsunuz, hele yeni start-stop özelliği muhteşem, pedallara bu kadar hızlı yanıt veren bir sistem olacağını düşünmemiştim gerçekten. Trafikte 3 sn'den fazla frene bastığınızda motor duruyor ve ayağınızı frenden kaldırdığınız salisede motor çalışıyor, inanılmaz..

cc yaklaşık 100.000 TL'ye geliyor, Audi ise 126.000 gibi, ancak uzun vadede 1.4'lük cc'nin 2.0 tdi A4'e kıyasla yakacağı yakıtın fiyatını da hesapladığınıda 4 yılda benim hesabıma göre 16.000 gibi bir fark doğuyor, dolayısı ile fark 10.000 TL'ye düşüyor, bunu hesaba katmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harddiksman

Ben bu fiyatları görünce cc'yi almaktan vazgeçtim, yatırdığım kaporayı Audi tarafına kaydırarak, yeni makyajlanmış Audi A4 2.0 TDI 177 beygir modelini aldım, inşallah hafta içi teslim alacağım. Audi A4'ü test sürüşü yapınca aracın farkını gerçekten hissediyorsunuz, hele yeni start-stop özelliği muhteşem, pedallara bu kadar hızlı yanıt veren bir sistem olacağını düşünmemiştim gerçekten. Trafikte 3 sn'den fazla frene bastığınızda motor duruyor ve ayağınızı frenden kaldırdığınız salisede motor çalışıyor, inanılmaz..

cc yaklaşık 100.000 TL'ye geliyor, Audi ise 126.000 gibi, ancak uzun vadede 1.4'lük cc'nin 2.0 tdi A4'e kıyasla yakacağı yakıtın fiyatını da hesapladığınıda 4 yılda benim hesabıma göre 16.000 gibi bir fark doğuyor, dolayısı ile fark 10.000 TL'ye düşüyor, bunu hesaba katmak lazım.

Aldiginiz Audi A4'un donanimlari nelerdir? S-line mi? Hissettiginiz farklar nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiSTER2 -- 18 Mart 2012; 23:08:09 >

• Bugün doğuşotoda yeni cc yi gördüm ve bayıldım. Çok şık bir araba. İnternetten bakıp pek güzel gibi görünmemişti ama gerçekte görünce inanamadım. acayip şık bir araba olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiSTER2

quote:

Orijinalden alıntı: harddiksman

Ben bu fiyatları görünce cc'yi almaktan vazgeçtim, yatırdığım kaporayı Audi tarafına kaydırarak, yeni makyajlanmış Audi A4 2.0 TDI 177 beygir modelini aldım, inşallah hafta içi teslim alacağım. Audi A4'ü test sürüşü yapınca aracın farkını gerçekten hissediyorsunuz, hele yeni start-stop özelliği muhteşem, pedallara bu kadar hızlı yanıt veren bir sistem olacağını düşünmemiştim gerçekten. Trafikte 3 sn'den fazla frene bastığınızda motor duruyor ve ayağınızı frenden kaldırdığınız salisede motor çalışıyor, inanılmaz..

Aldiginiz Audi A4'un donanimlari nelerdir? S-line mi? Hissettiginiz farklar nelerdir?

Aracı 126.000'e aldım, daha teslim almadım, normal paketin üzerine donanım olarak aşağıdakiler var ;

Audi A4 2.0 TDI 177 hp Multitronic PI

Akustik Park Yardım Sistemi
    Renkli Ekran sürücü bilgilendirme sistemi (geliştirilmiş)
    İç ışık paketi
    Audi müzik arayüzü
    Xenon Plus Far (Led'li arka far grubu ile)
    3 kollu, çok fonksiyonlu, triptronik kumandalı spror deri direksiyon
    Elektrikli açılır tavan
    Elektrikli, ısıtmalı, katlanabilir dış aynalar ve ısıtmalı cam fiskiyeleri
    Hırsızlık alarmı
    Hız sabitleme sistemi
    Konfor Klima Plus
    Bluetooth interface

• bugün konya gökmen e iki araç geldi.biri siyah biri beyaz.beyaz olan 2.0tdi 170 beygirlik ve oldukça dolu bir araç.kendi aracım cuma günü gelecek.şimdilik çektiklerimi yüklüyorum

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 4.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 2.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 3.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 5.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 6.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 7.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 8.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 9.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.