Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şekocan

Bence acele edilmemeli, bmw 1598 cc motorlu f30 yoldaymış nisan yada mayıs ortası Türkiyedeymiş, rekabet başlarsa fiyatlar çok düşer gibime geliyor. Vw CC nin fiyatı bana biraz şişirilmiş gibi geldi, hem kaliteyi düşürmüşler hem fiyat olduğundan yüksek, şimdi piyasanın kaymağını topluyorlar bence biraz sabır, herşey tüketici için.. Saygılar.

CC'nin alici kitlesi ile F30'un alici kitlesinin farkli olacagini dusunuyorum cunku ne kadar 3 serisi ile kiyaslansa da bence CC hem ic hem dis hacim olarak 3 serisi ile 5 serisinin arasinda bir yerde kaliyor. Yani zaten 3 serisi dusunen birisi CC'ye bakmaz bile, birincisi BMW'nin marka imajindan dolayi ikincisi surus dinamiklerinden dolayi. CC alacak kiside 3 serisi almiyorsa bu sadece 3 serisinde 1.6 motor olmadigindan dolayi degildir. Sahsen 3.16'da olsa ben CC alirdim mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiSTER2 -- 23 Mart 2012; 17:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lunwiz

merak ettigim birsey var. arabanin donanim listesine baktigimiz da sizin yukarida opsiyon dediginiz xenon far farlar standart donanim gorunuyor, 2000 tl yi sadece led gunduz farlari ve dinamik viraj ici aydinlatma icin mi oduyoruz ? 2000 tl vermezsek gunduz led farlari gelmiyor mu ?

Xenon far standart, arka led stop standart.
    Dinamik viraj içi aydınlatmalı Ledli ön farlar opsiyonel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snefra

led ve xenon farlar standarttır.arkadaşımızın diğer yazdıkları opsiyonel.

Ondeki led gündüz farlari standard degil ekstra paket ile geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

Bugün yeni CC'yi incelemeye gittim Doğuş'a. Arabaya hasta oldum, kafayı kırdım biraz önce sahibinden.com'a ilanı verdim. Jettamı satıyorum :)
    Merak edenlere CC 1.4 TSI 160 HP DSG'nin fiyatı ile ilgili birkaç bilgi vereyim.
    Aracın Net fiyatı : 86.790 TL
    1) Panoramik cam tavan + arka cam elektirikli perde : 2400 TL
    2) Dinamik viraj aydınlatmalı xenon farlar + LED gündüz farları : 1960 TL
    3) Alcantara koltuk döşemesi (Koltuk dış kesimleri Vienna deri) : 3680 TL
    4) Fırçalanmış koyu aluminyum dekor: 1110 TL
    5) Önde ayak bölümü ve kapı içlerinde ışıklandırma : 444 TL
    6) Karartılmış arka ve yan arka camlar: 814 TL
    7) 18 Interlagos Jant: 1070 TL
    8) Metalik renk (İzlanda gri): 1260 TL

Bu opsiyonlara sahip bir araç vardı ellerinde, 105.300 TL fiyat çıkardılar. 4000 TL'lik inanılmaz bir indirim yapıyorlar.(Doğuşa göre)
    Ama ben sadece yukarıda yazdığım 1 ve 2. opsiyonları ekletmek istiyorum.
    Renk olarak şeker beyaz, iç döşeme ise çöl beji kumaş düşünüyorum. Bunlar bedava :)
    Şimdi bayilerde bu istediğim özelliklerde araç var mı onu araştıracağım. Yoksa sipariş vereceğim.
    Bu aracın fiyatı : 86790 + 2400 + 1960 = 91.150 TL, 4000 TL indirim ile 87.150 TL
    Şu an Jetta sırasındayım aslında. Ama aklım ve kalbim CC'ye kaydı. Beklediğim araç JETTA 1.6 TDI DSG Highline + Sunroof + 17 Jant. Fiyat yaklaşık 75.000 TL
    12.000 TL lik bir fark var. Bana mantıklı bir iş yapıyorum gibi geliyor. Siz ne dersiniz? Yukarıdaki opsiyon listesinden siz olsanız neleri seçerdiniz. Tabi gönül hepsini ister ama bütçe sınırsız değil...

Sn serbalik,
    Aldiniz mi aracinizi?

• Henüz almadım, Mart sonu gibi görünüyor.
    Bu arada ilgilenen arkadaşlara şu an kullandığım Jetta 1.6 TDI DSG Comfortline aracım satılık. Sahibinden.com ilan numaram 79273677
  • Hayatımın arabasını mahvetmişler..O audi çakması ledler ve küçücük altında torbası kaldırılmış farlar çok kötü olmuş.arkasıda yeni passatlardan farksız.Kısacası bi arabanın içine bu kadar edilir.TEBRİKLER VW..
  • arkadaşlar yazamadım kusura bakmayın.aracımı daha teslim alamadım.cuma günü gemi gecikmeli türkiyeye ulaştı ama gümrük işlemleri pazartesi gününe kalmıştı.
    bugün ekrandan baktık faturası kesilmiş stokda görünüyor.gebze den yüklenip konya ya gönderilmesini bekliyorum:)
    gelince hemen fotoları çekip yapıştırcam.ben en dolu araç olarak alıyorum.100.600‚00 tl gibi bir rakam var bakıcaz kaça düşeceğini:)
    konya gökmen de 2 tane araç var bir tanesi siyah bir tanesi beyaz.siyah ın özelliklerini bilmiyorum ama beyaz olan oldukça dolu.2.0 dizel ama.arayıp sorun siyah ın özelliklerini de.musa beyi isteyin yardımcı olacaktır.
  • şimdi bayiden geldim.araç yarın teslim edilcek:)
    extralar:
    derin siyah‚çöl beji-siyah‚özel aydınlatma paketi‚klimatronik klima‚panoramik cam tavan‚arka pencerede elektrikli perde‚18''interlagos aluminyum jantlar‚burr walnut masif ağaç dekor‚alcantara koltuk döşemesi‚dinamik viraj aydınlatmalı xenon farlar ve led gündüz farları‚karartılmış arka ve arka yan camlar‚introductory volume.

yarın akşama kadar resimleri paylaşırım kesin .aracım 1.4 tsi 160 ps.

210 ps ye yükseltsemmi diye düşünüyorum garantisini bozmadan servis de?ne dersiniz?
    birde introductory volume nedir?

herkese iyi günlerrr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snefra -- 27 Mart 2012; 11:15:32 >
  • Fiyat nedir?

Bence bir sure 160hp kullanin, hem arabaya alisin hem araba acilsin (gerci bayinin soyledigine gore rodaj yok ama olsun) ondan sonra yaptirirsiniz 160hp yeterli gelmezse. Uzatilmis garanti icinde aynisi gecerli, bir sure kullanip ondan sonra yaptirmakta fayda var. En bastan yaptirmanin bir avantajini gormuyorum.
  • 98oktan olmadığı için 210 bg olmuyor, ABT verileri 98 oktan için
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

98oktan olmadığı için 210 bg olmuyor, ABT verileri 98 oktan için

97 oktan o kadar buyuk bir handikap degil, ABT disinda baska markalarin yazilimlariyla 220-230 beygirlerde dolasan Scirocco'lar var. Zaten 98 oktan olsa bile sifira sifir 210 hp cikmayacaktir butun araclar 5 eksi 5 fazla olabilir. Tahminim 97 oktanla en kotu ihtimal 200'un uzerinde olacaktir. CC sahipleri Scirocco sahipleri kadar gazci olmadiklari icinde ben kimsenin oktandan kaynaklanabilecek guc kaybini dert edecegini dusunmuyorum.

ABT ve 97 oktan ile olculmus 1.4 TSI var mi bildiginiz? Var ise ABT ile aldiklari guc nedir?
  • quote:

şimdi bayiden geldim.araç yarın teslim edilcek:)
    extralar:
    derin siyah‚çöl beji-siyah‚özel aydınlatma paketi‚klimatronik klima‚panoramik cam tavan‚arka pencerede elektrikli perde‚18''interlagos aluminyum jantlar‚burr walnut masif ağaç dekor‚alcantara koltuk döşemesi‚dinamik viraj aydınlatmalı xenon farlar ve led gündüz farları‚karartılmış arka ve arka yan camlar‚introductory volume.

210 ps ye yükseltsemmi diye düşünüyorum garantisini bozmadan servis de?ne dersiniz?

herkese iyi günlerrr...

ABT CHİP TUNİNG VW CC YAZILIM 160 HP 210 HP Efendim buraya göz atabilirsiniz:http://www.abt-sportsline.de/fileadmin/user_data/WEB/Broschueren/VW/deutsch/ABT_Scirocco_1K8_d.pdf

• quote:

şimdi bayiden geldim.araç yarın teslim edilcek:)
    extralar:

herkese iyi günlerrr...

Hayırlı Olsun Hemşerim Fİyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiSTER2

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

98oktan olmadığı için 210 bg olmuyor, ABT verileri 98 oktan için

97 oktan o kadar buyuk bir handikap degil, ABT disinda baska markalarin yazilimlariyla 220-230 beygirlerde dolasan Scirocco'lar var. Zaten 98 oktan olsa bile sifira sifir 210 hp cikmayacaktir butun araclar 5 eksi 5 fazla olabilir. Tahminim 97 oktanla en kotu ihtimal 200'un uzerinde olacaktir. CC sahipleri Scirocco sahipleri kadar gazci olmadiklari icinde ben kimsenin oktandan kaynaklanabilecek guc kaybini dert edecegini dusunmuyorum.

ABT ve 97 oktan ile olculmus 1.4 TSI var mi bildiginiz? Var ise ABT ile aldiklari guc nedir?

97 oktan diye bir yakıt yok, o da 95 oktandır katkılı 95 oktan yakıtlara 97 oktan deyip satıyorlar ama pompaya bakarsanız katkılı 95 oktan yazar. ABT verilerini biliyorum, bana verilen bilgi bu verilerin 98 oktan değerleri olduğu yönünde.

• 1.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 2.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 3.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 4.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 5.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 6.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.