Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snefra

8.

YENİ VOLKSWAGEN CC

Bugün test sürüşü yaptım . vw de parasını hakeden model diyebilirim .
    Yalnız sunroof un sadece resimdeki gibi açıldığını söylediler . Doğru mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: snefra

8.

YENİ VOLKSWAGEN CC

Bugün test sürüşü yaptım . vw de parasını hakeden model diyebilirim .
    Yalnız sunroof un sadece resimdeki gibi açıldığını söylediler . Doğru mu ??

evet dogru...

• herkese selam
    1000 km ye uluştım en sonunda:))bir problem yok herşey yolunda.
    tek problemim aracın kapılarını uzaktan kumanda ile açtığımızda camları 1-2cm kadar indiriiyor ve camlarda biriken tozlar içine giriyor.içi açık renk oluncada hemen kirleniyor.Allah dan yıkama sorunum yok hergün yıkanıyorda koltuklar çabuk kirlenicek 6 ay da bir ziebart yaptırcam artık:(
    valla 320d kendi kaşındı ben nefret ederim normalde şehir içinde gaza basıp başkalarının hayatını tehlikeye atmayı.malesef konyada bmw ye %80 i it çakal tipliler biniyor ve sırıtarak arabama bakan bir it görünce bastım gaza.184ps heralde 320d.benim araçdan güçlü olduğu kesin ama direksiyonu iyi değilmiş o zaman benim girdiğim yerlere girip çıkamadı o kadar uğraşmasına rağmen.bu da son olur zaten kendime de kızdım cahille cahil olup gaza bastım diye.
    neyse aracın motor gücünü 200-210ps çıkarıp çıkarmamayı düşünüyorum ne dersiniz?servis e yaptırcam garantiden çıkmasın diye.aracın motoru erken bitir diyorlar ama 5 sene de bir araç değiştiriyorum amortisman ayağına ve 100.000 km yi 5 sene de geçemiyorum.
    bu arada kendi aracını yarat sisteme yüklenmiş satıcılarda. oldukça değişik özellikler var haziran sonu teslim edebiliyorlar özel siparişleri.masajlı soğutmalı koltuklar bile var:)

• dün test sürüşü yaptığım araçlardan birisi olarak 10 üzerinden 8.5 puan aldı benden beklentilerimin çok üzerinde idi bu fiyata..(diğer araçlar yeni c180 ve yeni 3.20d)

daha araca binerken sportifliği hissettiriyor.A5 lerdeki gibi çerçevesiz kapılar.
    iç mekan ferah geniş ve alımlı. malzeme kalitesi yine süper..(tek eksi noktası artık klasikleşmiş tüm vw'lerde aynı olan dizayn stili.)
    sürüş oldukça yumuşak,güçlü ve rahat, sarsmıyor ve yol tutuşu yeterli seviyede.
    dsg 7 ileri şanzımana söyleyecek söz yok..
    ama almışken paraya kıyıp dolu bir paket almak lazım.. dizel demiyorum ama bir 100 bin tl'ye kıymak lazım.. bir de navigasyonlu bir sistem (rns 510 ya da en kötü rns315)

bu arada benim favori rengin izlanda grisi.. enfes görünüyor

• Salı günü teslim aldım aracı, şimdiye kadar her şey çok olumlu. Bundan önceki aracım 2011 Jetta TDI DSG idi. (Yeni kasa) Bu kadar kalite farkı olabileceğini tahmin etmiyordum. Malzeme, işçilik mükemmel. Aracı İstanbul'dan aldım, Ankara'ya geldim. Yol tutuş inanılmaz. Bolu'dan sonra otoban biraz virajlanıyor, bilenler bilir. 170 - 180 girdim virajlara, arabada en ufak bir yatma, yoldan çıkma yok. Sanki düz yolda gidiyormuş hissi veriyor. Ortalama tüketimim 8 lt/100 km. Arabayı almayı düşünen arkadaşlar varsa 18 Jant opsiyonunu kesinlikle öneririm, çok yakışıyor. Beyaz renk bence cam tavanla birlikte hoş duruyor. Alcantra döşemeye 3600 TL verdim gönülsüz olarak, ama o da lazımmış. Alınca anladım, hem çok şık hem rahat hem de standart döşemeler çok basit kalıyor. Led'li gündüz farları da şıklığı tamamlıyor. Şimdilik eksik bulduğum yanlar ise; arka görüş dar (geri görüş kamerası alınabilir), katlanır ayna ve sağ aynanın aşağı inmesi özelliği olmalıydı. Sorularınızı yanıtlayabilirim.

YENİ VOLKSWAGEN CC

• Resim

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 3

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 4

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 5

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 6

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 7

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • Araciniz hayirli olsun sn serbalik..
    Masallah..
    Sakincasi yoksa fiyat bilgisi paylasabilirmiiniz?
  • hayırlı uğurlu olsun sn.serbalik
    ne kadar ödediniz?
    ben 99 ödedim.
  • 43.270 Euro 'dan 41.250 Euro'ya indirdiler fiyatı. Kur 2,29 yani 94.462 TL + 262 TL trafik sigortası, 94.724 TL ödedim.
    Araçtaki ekstralar, alcantra döşeme (3683 TL), panoramik cam tavan (2400 TL), 18 Jant (1073 TL), ledli viraja duyarlı ön farlar (1960 TL), ayak ve kapı içlerinde ışıklandırma (444 TL), karartılmış arka ve yan arka camlar (814 TL), fırçalanmış koyu aliminyum dekor (1110 TL).
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

43.270 Euro 'dan 41.250 Euro'ya indirdiler fiyatı. Kur 2,29 yani 94.462 TL + 262 TL trafik sigortası, 94.724 TL ödedim.
    Araçtaki ekstralar, alcantra döşeme (3683 TL), panoramik cam tavan (2400 TL), 18 Jant (1073 TL), ledli viraja duyarlı ön farlar (1960 TL), ayak ve kapı içlerinde ışıklandırma (444 TL), karartılmış arka ve yan arka camlar (814 TL), fırçalanmış koyu aliminyum dekor (1110 TL).

Yeni arabaniz hayirli olsun. Gercekten iyi fiyata almissiniz. Piyasada istenen fiyatlar genelde Snefra'nin aldigi fiyat civarinda cunku.
  • Şimdi 9 bin tl ye varan avantajlarla yeni Cc ler gelecekmiş, piyasanın kaymağını topluyorlar sonra indirim yapıyorlar, bu nedir yaa..zaten belliydi fiyatı normalin üstünde gibi geldi bana. Bence mercedes c lerde kampanya yapmaya başladığı için bu rekabet başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örscü -- 9 Nisan 2012; 13:42:52 >
  • Benim teklif aldığım araçta deri alcantara yok bunun dışında aynı özelliklerde ancak 1 Euro dahi indirim yapmadılar. Sadece kur 2.29. Sanırım almaktan vazgeçmek üzereyim. Bugün audi ile görüştüm. A4 2.0 TDİ Otomatik 177 ps için başlangıç fiyatı 102.000 TL arada sadece 8.000 TL fark var. Satıcının söylediği de CC güzel araba ama 1.4 motıorlu bir Vw için 100.000 TL vayyy canına ...

9.000 TL ucuza yeni CC ler gelecekse bu fiyattan ve 1 Euro daha indirim olmadan benim araba almam sanırım akıllıca değil.

Allahım bu ülkede akıllı insan olmak akıl karı değil...
  • quote:

43.270 Euro 'dan 41.250 Euro'ya indirdiler fiyatı. Kur 2,29 yani 94.462 TL + 262 TL trafik sigortası, 94.724 TL ödedim.

Dostum 2.000 Euro indirimi hangi bayiden aldın?

Bugün Doğuş Oto Maslak'ta 1 Euro dahi indirim yapmadılar zira
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukatyusuf

quote:

Dolapdere uzay a fiyat sorun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukatyusuf

quote:

Aldığım indirim 4700 TL, bir tanıdığım vasıtasıyla aldım indirimi, o yüzden bayi adını veremem. Ama aracı almadan önce Ankara Doğuş Oto Çankaya'ya sıradan bir vatandaş olarak gittim, fiyat istedim. Ellerinde aynı özelliklerde izlanda gri bir araç vardı , 3000 TL civarında bir indirim yaptılar. Hatta o aracı da bir arkadaşım aldı, 97.000 TL civarı bir fiyata, herhangi bir tanıdık falan da sokmadan araya.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.