Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spark73

Merhabalar,

VW grubunun kullandığı radyoları bilmediğimden sorma ihtiyacı hissettim. VW web sayfasında da yazmıyordu.

CC'nin standart donanımında Bluetooth özelliği varmı? Bluetooth'lu bir telefonu bağlayıp konuşabiliyormuyuz? Eğer standart donanımda yoksa opsiyon listesindeki RNS315 modelinimi almak gerekiyor?

Yaz sonuna doğru araba değiştirmeyi istiyorum ve 1.4 CC'de listemdeki arabalardan birtanesi.

Teşekkürler,

Standart radyo RCD 510. Bluetooth yok. Ama bluetooth için RNS 315 almanıza gerek yok. Bluetooth RCD 510'la da uyumlu.
    Bu arada VW kur indirimi yapmış. CC'lerde 2,29'dan 2,19'a çekilmiş. Diğer ithal modellerde de buna benzer indirimler var. Ben aracımı 42000 Euro'ya almıştım. Yani aldığım fiyata göre 4200 TL indirim yapıldı. Naapalım, sağlık olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

quote:

Merhabalar,

VW grubunun kullandığı radyoları bilmediğimden sorma ihtiyacı hissettim. VW web sayfasında da yazmıyordu.

CC'nin standart donanımında Bluetooth özelliği varmı? Bluetooth'lu bir telefonu bağlayıp konuşabiliyormuyuz? Eğer standart donanımda yoksa opsiyon listesindeki RNS315 modelinimi almak gerekiyor?

Yaz sonuna doğru araba değiştirmeyi istiyorum ve 1.4 CC'de listemdeki arabalardan birtanesi.

Teşekkürler,

Standart radyo RCD 510. Bluetooth yok. Ama bluetooth için RNS 315 almanıza gerek yok. Bluetooth RCD 510'la da uyumlu.
    Bu arada VW kur indirimi yapmış. CC'lerde 2,29'dan 2,19'a çekilmiş. Diğer ithal modellerde de buna benzer indirimler var. Ben aracımı 42000 Euro'ya almıştım. Yani aldığım fiyata göre 4200 TL indirim yapıldı. Naapalım, sağlık olsun...

Merhaba serbalik,

cevabınız için teşekkür ederim ama anlamadığım nokta var. RCD510'da bluetooth yok ama uyumlu demişsiniz. Ne demek istediğinizi anlayamadım. iphone telefonumu standartta gelen RCD510 ile ekstra bir aparata gerek duymadan bluetooth ile haberleştirip müzik sistemi üzerinden konuşabiliyormuyum?

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Teşekkürler,

Merhaba serbalik,

cevabınız için teşekkür ederim ama anlamadığım nokta var. RCD510'da bluetooth yok ama uyumlu demişsiniz. Ne demek istediğinizi anlayamadım. iphone telefonumu standartta gelen RCD510 ile ekstra bir aparata gerek duymadan bluetooth ile haberleştirip müzik sistemi üzerinden konuşabiliyormuyum?

Bluetooth seçmiş olduğunuz radyodan (RCD 510 veya RNS 310) bağımsız olarak satılan bir opsiyon. Yani CC'nin hiçbir modelinde standart değil. Fiyatı da 650 EURO. Siz bluetooth olması için RNS 315 mi almalıyım diye sormuştunuz ben de o yüzden RCD 510 da destekliyor bluetooth'u RNS 315'e gerek yok yazmıştım. RNS 315'in artısı navigasyon özelliği olması. Bir de RNS 515 diye bir model var. Biraz pahalı ama çok daha başarılı bir sistem. Araştırmanızı öneririm. Bu arada euro kurunun ne olacağı belli olmaz. CC almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun. 4200 TL indirim çok iyi bence. Araçla ilgili başka merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Teşekkürler,

Merhaba serbalik,

Bluetooth seçmiş olduğunuz radyodan (RCD 510 veya RNS 310) bağımsız olarak satılan bir opsiyon. Yani CC'nin hiçbir modelinde standart değil. Fiyatı da 650 EURO. Siz bluetooth olması için RNS 315 mi almalıyım diye sormuştunuz ben de o yüzden RCD 510 da destekliyor bluetooth'u RNS 315'e gerek yok yazmıştım. RNS 315'in artısı navigasyon özelliği olması. Bir de RNS 515 diye bir model var. Biraz pahalı ama çok daha başarılı bir sistem. Araştırmanızı öneririm. Bu arada euro kurunun ne olacağı belli olmaz. CC almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun. 4200 TL indirim çok iyi bence. Araçla ilgili başka merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.

Pardon, ben web sitesinde ayrı bluetooth görmeyince anlayamadım. 90.000tl verdiğimiz bir araçta bu devirde bluetooth özelliğininde ayrıca satılıyor olmasıda ilginç bu arada....

Arabayı yaz sonunda alabileceğim belki Kasım ayında istanbulda yapılacak olan autoshow'uda bekleyebilirim. 2 senede bir yapılan autoshow zamanında genelde iyi indirimler oluyor. Ayrıca BMW 3 serisi 1.6 motoruda beklemek istiyorum. Fiyat olarak beni belki aşabilir ama BMW'nin şanzımanı şu anda piyasadaki en iyi şanzıman ve benim araçta baktığım motor/şanzıman..

DSG problemleride ayrıca çok düşündürüyor. Eşimde Seat ibiza 1.2 DSG var, sorun çıkacak diye diken üstündeyim..

• ben de bmw 3,a4,c serisi,s60,citroen ds5 derken cc aldim

bos A4(audiye gore bos) icin 115.000 den asagi inmemeleri
    liste fiyati 100.000 olan 320i icin bayiye gidince en dusuk 125.000 lira fiyat vermeleri
    1.6 dizel otomatik s60 in 100.000 lira uzerinde gelmesi
    citroen ds5 in halen gelmemesi,yarı otomatik vitesindeki sorun,fransiz onyargisi,2.el sorunu,fiyatinin muhtemelen 1.6 dizelin 80-90 bandinda olacak olmasi gibi sorunlar

daha onceki araclarim
    golf v 140hp dsg
    scirocco 160hp dsg
    bir suredir de gecici olarak jazz cvt vardi,jazzi sattim

beyaz renk,standart donanim arac
    bence koyu renk bu arac hic gitmiyor,ozellikle bu aracin en kotu yanı on izgara keske 4 seritli krom yerine 3 yada 2 seritli daha sade yapasalardi,koyu renk + bu izgara kotu gorunebiliyor ama beyaz renkte guzel gorunmeye basladi

sunroof,anahtarsiz giris,masajli deri koltuk ve geri gorus kamerasi(bunu yeni park sensorlerini gorunce cok onemsemedim sensorler basarili) isterdim ama bu sekilde 3-4 ay beklemek gerekecekti,bir de 4 ay sonra kur belli degil fiyat da bu opsiyonlarla 100 e dayanir.

bir guzellik de bu hafta kurun 2.29 dan 2.19 a dusmesi oldu,
    kurun dusmesi ve eski vw kullanicisi olmamdan dolayi aldigim indirimle fiyati cok uygun oldu (fiyat veremeyecegim)

en buyuk korkum aracin uzun olmasi , hep hatchback tarzi cok uzun olmayan araclar kullandim ve sehiricinde surus ve park olarak rahat ettim,bu aracla biraz sorun olabilir ama on ve arka sensorleri 4 noktadan ayrı ayrı uyariyor ,yani 6.5" lik ekranda tam arka veya arkanin yanları ayrı gorseller olarak gorunuyor ,

araci test etme sansim da oldu ve gercekten cok oturakli,motor+dsg uyumu cok iyi,yol tutus basarili,test aracinda 18" olmasina ragmen konfor iyiydi,17" de biraz daha iyi .
    dsg olarak aynı 7 ileri olsa da sciroccodaki vitesden daha basarili gibi geldi,son donemde dsglerin gelistirildigi de soyleniyordu

• Vw resmi sitesinde hatta cc nin kataloğu da dahil lastik basınç monitör sistemi standart yazıyor ancak araçta lastik basınç sistemi ile ilgili buton yok zaten plazada ki çalışan da sistemin opsiyonel olduğunu söyledi. Kullanıcılardan direk bilgi alabilirsek daha faydalı olur. Bu donanım araçlarınızda var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicAs

Vw resmi sitesinde hatta cc nin kataloğu da dahil lastik basınç monitör sistemi standart yazıyor ancak araçta lastik basınç sistemi ile ilgili buton yok zaten plazada ki çalışan da sistemin opsiyonel olduğunu söyledi. Kullanıcılardan direk bilgi alabilirsek daha faydalı olur. Bu donanım araçlarınızda var mı?

var,menulerde basinci okleme ve resetleme var,
  • ozaman sistem mi değişti? artık vites yanında ki buton iptal mi oldu?bu durumda bu opsiyon listesinde ki donanım nedir acaba..
  • opsiyon listesinde boyle birsey yok nerden bakiyorsunuz
    http://binekarac.vw.com.tr/volkswagen-cc-fiyat-listesi.aspx

donanim listesinde de gorunuyor zaten
    http://binekarac.vw.com.tr/volkswagen-cc-donanim.aspx

bence bir eksiklik katlanir ayna olmamasi,degil otomatik manuel bile koymamislar olmamis,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 17 Mayıs 2012; 8:18:46 >

• yeni araç alacaklar.. VW kur u 2,09 a çekiyor diğer modellerin bazılarında çekmeye başladı, gözardı etmeyin derim...
  • gerçekte 1 depo menzili nedir arkadaşlar?

benzinli denildiğinde tüylerim diken diken olan ben,sıfırı 83bin olan "1.4tsi beyaz cc"yi ciddi ciddi düşünmeye başladım şaka maka...yaklaşık aynı ağırlıktaki 122hp 1.4tsi'lar ş.içi ortalama 9-10lt aralığında yakıyor biliyorum...160hp'de pratikte durum nedir acaba?
  • Merhaba;öncelikle araçlarını teslim alan arkadaşlara hayırlı olsun,Allah kazasız keyifli sürüşler nasip etsin diyorum.Geçen hafta başı ben de 1.4tsi 160hp dsg araç alabilmek için bayağı bir araştırma yapıp çaba sarf ettim.Stok ve gelecek araçlardaki baz paketler bana uymadığından istediğim donanımlardaki yada az fazlası olan araçlar için en erken ağustos denmişti.Doğuşla görüşmelerim neticesinde mayıs sonu gelecek olan sipariş araçlardan birinin boşa çıkmasıyla o aracla ilgili telefonda pazarlık yaparken,diğer satış yetkilisi aracı başka birine satmış.Bana bu şekilde söylendi doğru veya değil bilemiyorum.Neyse satış temsilcimle sitemkar konuşmalarımdan sonra,size karşı biraz ayıp oldu istemeden de olsa dedi ve bayan arkadaş size söz veriyorum istediğinize yakın veya fazlası donanım olan bir araç bulmaya çalışacağım dedi.Tabi ki ben o gün yaşananlardan dolayı güvenim sarsıldığından verilen sözün arkasında duracağını pek sanmıyordum.Ertesi gün ummadığım şekilde telefon geldi ve bayan arkadaş istediğinize yakın bir araç buldum,aysonu gelecek baz paket olan bir aracı takasladık bunu aldık,araç haziran teslim sizin için uygunsa inceleyin bana bilgi verin dedi araç donanım ve fiyat teklifini mail attı.İnceledim ve hemen arayarak pazarlığa giriştim euro bazında fiyatta mutabık kaldık,liste fiyatı koşullarında yada kur kampanyasında değişiklik olmaması şartıyla tabiki.Hemen kaporayı eft yapıp aracı adıma opsiyonlattım.

Aracım şeker beyazı,deri-alcantara iç döşeme,özel aydınlatma paketi,panoramik cam tavan,arka pencerede elektrikli perde,18"interlagos jant,burr walnut masif ağaç dekor(aslında alüminyum istiyordum ama elden gelen olmayınca)dinamik viraj aydınlatmalı xenon far-led gündüz farları,karartılmış arka ve yan camlar.Kanaatimce iyi de bir iskonto aldığımı düşünüyorum çünkü birçok bayi ile görüşüp fiyat aldım araç da yok satınca bir de euro kampanyasından dolayı zaten pek esnemiyorlardı.

İlk pazarlığını yaparken başkasına satılan araçtaki donanım bunlara ek olarak geri park kamerası rear asist,paralele park asistanı park asist,anahtarsız giriş keyless access,adaptif hız sabitleyici frendestekli front assist,katlanır aydınlatmalı aynalar vardı.Ancak jantlar standart ve özel aydınlatma paketi ve masif dekor yoktu.İlk araç adaptif hız sabitleyici haricinde donanım olarak benim için tam istediğime yakın gibiydi.Her iki araçta da bej nappa veya bej alcantara döşeme istiyordum daha da istediğim küçük fiyatlı ama işime yarayacak birkaç donanım da olmasına rağmen araç yok ve en erken ağustos-ekim dedikleri için haziran teslim bunu bulabildik.Ama kısmet değilmiş diyorum,umarım haziranda da aracı başkasına satıp bana başka bahaneler uydurup ertelemezler.Bunu forumda olsun çevremde olsun yaşayanlar var farklı marklarda da yapıldı.

Araaçlarda standart donanım olarak lastik basınç uyarı sistemi bulunmaktadır.Opsiyon listesinde ayrıca lastik basınç monitor sistemi bulunmakta ve vergi hariç 120e fiyatı bulunmaktadır.VW sitesindeki opsiyon listesine takılı kalmayın orada bazı ekipmanlar var.Bana gönerilen opsiyon listesinde tam 64 adet donanım bulunmaktadır ki beklemek isteyenler için tam bir invudual araç oluşturma imkanı olacaktır.

Saygılarımla,

• DATRONX, aracınız hayırlı olsun. Benim aracımın hemen hemen aynısını sipariş vermişsiniz. Yukarıda resimleri var. Benim iç dekor alimunyum sadece. Ben de sizin gibi içi bej istiyordum ama sizin söylediğiniz sebeplerden dolayı aradığıma en yakın aracı aldım. Gerçi biraz bekleseydim kur kampanyasından faydalanacaktım ama neyse hayırlısı olsun.
    Bence bu aracın olmazsa olmazı 18 interlogos jant ve şeker beyaz renk. Aracımda olmayan opsiyonlardan ise en çok geri görüş kamerasını isterdim. Çünkü arka görüş biraz dar.
    plateau, 1 depo benzinle şehir içerisinde 700 km yapıyorum. Ama sakin kullanıyorum. Depo 300 TL'ye doluyor. Yol bilgisayarındaki tüketim değerim 8,9 LT / 100 km.
  • @Serbalik;
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Aslında ben ilk başta gümüş metalik gri almak istiyordum.Sebebi de önceki aracım metalik gri olduğundan toz,kir,çizik gibi olumsuzlukları minimum belli etmesiydi.Çevremdeki arkadaşlar bu araba beyaz alınır git teşhirde varsa bir beyazına yakından bakmadan sakın gri alma dediler.Aydın merkezde oturuyorum,burada lena oto var vw bayisi aradılar,başkasına satılan sipariş beyaz arac iki gün sergilenecek gelin görün dediler.Gittim, gelen araç baz modeldi uzun uzun inceledim ve arkadaşların beyaz ısrarı yerindeymiş dedim.Gerçekten de bu araca çok iyi gidiyor.Hayatımda ilk defa beyaz araç alıyorum ve çok beğenerek.Geri görüş kamerasını sorun etmeyin çünkü iyice araştırdım çözümü kolaymış.Servis iki şekilde hallederiz dedi bana.Ya zenec,necvox gibi 2000 tl fiyatlı bir navi-dvd-mp3-bluetooth-tv ve geri kamera işlevi olan bir cihaz takılacak ya da araçın üzerinde bulunan rcd 510 teybe direk fabrika çıkışı orjinal arka bagaj açma vw ablem kamera takılarak 500 euro ya bu iş halledilebilecek.Zaten fabrika çıkışlı geri görüşlü araçlarda da rcd510 a direk bu sistem uygulanıyormuş.kesip biçme işi yok sadece arka vw amblemi sökülüyor onun yerine geri vitese takıldığında otomatik yarım dönen içinde kamera olan parça ve bunun kablo ve soketleri direk rcd510 a giriliyormuş.Zaten bana verilen opsiyon listesindede geri kamera 290 euro +ötv+kdv 470 euro net fiyatlı olduğundan ek bir maliyeti de yok.Arzu edilirse orjinal rns510 navi de alınabilir birebir uyuyor soketler istanbul da sıfırı 3500 tl ikinci elide 2000 tl civarında satılıyor.RNS510opsiyon listesinde 2050 euro+vergiler 7500 tl ye geliyor ki bana göre çok pahalı ve lüzumsuz,iki adet büyük ekran led tv parası:)))
    Ayrıca yakıt tüketimi ile ilgili verdiğiniz objektif ve gerçekci değerden dolayı sizi terik ederim.Zira forumda ve çevremde genel anlamda bazı arkadaşlar araçlarını az yakıyor göstermek için bayağı çaba sarfediyorlar,ellerine geçenin ne olduğunu bilmiyorum ama mutlu oluyorlar sanırım.Arkadaşımın aynı motora sahip passatını kullandıktan sonra bu performansa zaten şimdilik normal kullanımda şehiriçi verdiğiniz değerler altında yakması mümkün değildir.Bence verdiğiniz tüketim araç ağırlığına ve 160hp ye göre gayet normaldir.Önceki dizel aracım bile şehir içinde dur kalk sıkıntısından 7-9 lt arasında yol durumuna göre tüketim yapıyordu.

• @Serbalik,snefra ve bu aracı kullanan diğer arkadaşlara bir sorum olacak.
    Ben Aydın da oturuyorum ve burda şehiriçi yollar eskiden arnavut kaldırımı denilen döşeme taş.Araçlarınızda yol,lastik,rüzgar sesi ve mıcırlı asfalt yada döşeme yollarda iç kabinde tıkırtı sesleri var mı varsa da ne derecede.Malum araç direksiz kapılı olduğundan izolasyon sıkıntısı ve rüzgar sesi sorunu var mı.Varsa da hangi hızlarda başlıyor, bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATRONX

@Serbalik,snefra ve bu aracı kullanan diğer arkadaşlara bir sorum olacak.
    Ben Aydın da oturuyorum ve burda şehiriçi yollar eskiden arnavut kaldırımı denilen döşeme taş.Araçlarınızda yol,lastik,rüzgar sesi ve mıcırlı asfalt yada döşeme yollarda iç kabinde tıkırtı sesleri var mı varsa da ne derecede.Malum araç direksiz kapılı olduğundan izolasyon sıkıntısı ve rüzgar sesi sorunu var mı.Varsa da hangi hızlarda başlıyor, bilgi verebilirseniz sevinirim.

Eğer 18 Jant opsiyonunu alırsanız arnavut kaldırımı yolda biraz sertlik hissi verebilir. Ama çok da güzel görünüyor. Tıkırdama, vızıldama vb.. ses yok arabada, yağ gibi akıyor. Rüzgar sesi yok, ama lastikler ince yanak ve kalın olduğundan bozuk yolda hafif bir yol sesi duyabilirsiniz. Sürekli arnavut kaldırımda kullanacaksanız 17 Jant size daha uygun gibi görünüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DATRONX

@Serbalik,snefra ve bu aracı kullanan diğer arkadaşlara bir sorum olacak.

Eğer 18 Jant opsiyonunu alırsanız arnavut kaldırımı yolda biraz sertlik hissi verebilir. Ama çok da güzel görünüyor. Tıkırdama, vızıldama vb.. ses yok arabada, yağ gibi akıyor. Rüzgar sesi yok, ama lastikler ince yanak ve kalın olduğundan bozuk yolda hafif bir yol sesi duyabilirsiniz. Sürekli arnavut kaldırımda kullanacaksanız 17 Jant size daha uygun gibi görünüyor.

Jant dan kaynaklanan konfor eksikliği önemli değil benim için,dediğiniz gibi 18" jant bu araç için olmazsa olmaz dedim ve siparişi ona göre geçtim.Önemli olan aracın kendisinin sessiz olması,her marka araçta büyük ebat lastik-jant küçük ebata göre daha konforsuz oluyor.Ayrıca rüzgar,yol sesi ve tıkırdama olmamasına çok sevindim aracı daha da severek kullanacağımı düşünüyorum.Bilgileriniz için teşekkür ederim.

• 1.4 sehir ici sakin kullanimda kac lt yakiyor, bilgisi olan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cc de 4aylik kuyruklar basladi..hicbir yerde arac yok..nasil is anlamadim..gercekten iyi talep var araca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.