Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C180 almaya karar vermisken bir anda kendimi cc de buldum ve temmuz cikisli bir araca kapora yatirip araci aldim. Tuhaf oldu ama bakalim pisman olmayiz insallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

1.4 sehir ici sakin kullanimda kac lt yakiyor, bilgisi olan var mi?

toplam 53 saat kullandim, bunun yaklasik 15 saati uzun yol, ortalamam 8.2 lt.
  • snefra Sahibinden.com da cc ilanı gördüm satıyor musunuz?
  • ww cc 1.4 şeker beyazı na telefonla haziran teslimi yazıldım:, alacantra döşme, klimatronik klima panoromik cam tavan arka pencerede elektrikli perde, 18" interlogos aliminyum alaşım jant,dinamik viraj aydınlatmalı xenon far, led gündüz farları opsiyon olarak var. Arabayı hiç görüp incelemedim. Çevremdeki bazı arkadaşlar coupe tarzlı sedan yapısından dolayı, arka koltukta oturan kişinin başı tavana çok yakın duruyor dedi. Kulanan arkadaşlar için bu konuda bir sıkıntı varmıdır? adpative şasi seçeneği 1 ay içinde gelmesi beklenen bir arabaya ekletilebilirmi? avantajları nelerdir? Panoromik cam tavan yol sesini çok alırmı?

saygılar,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mennans

ww cc 1.4 şeker beyazı na telefonla haziran teslimi yazıldım:, alacantra döşme, klimatronik klima panoromik cam tavan arka pencerede elektrikli perde, 18" interlogos aliminyum alaşım jant,dinamik viraj aydınlatmalı xenon far, led gündüz farları opsiyon olarak var. Arabayı hiç görüp incelemedim. Çevremdeki bazı arkadaşlar coupe tarzlı sedan yapısından dolayı, arka koltukta oturan kişinin başı tavana çok yakın duruyor dedi. Kulanan arkadaşlar için bu konuda bir sıkıntı varmıdır? adpative şasi seçeneği 1 ay içinde gelmesi beklenen bir arabaya ekletilebilirmi? avantajları nelerdir? Panoromik cam tavan yol sesini çok alırmı?

saygılar,,

Öncelikle hayırlı olsun,arkada oturan kişiler 1.80 ve üzeri boyda olursa evet tavan alçak basık gelebilir.Zaten bu tarz araçlar üretim stratejisi açısıdan her ne kadar 4 kapı olsa da aslında daha çok spor tarzı olduğundan,arkadaki yolcular ikinci plandadır.Arkayı ferah yapsa bu seferde sportif görüntüsünü kaybedeceği için bir anlamı olmayacaktır.Adaptif şasi seçeneği olsun başka ek donanımlar olsun bir ay sonra teslim aracta değişiklik yapamadıklarını söylüyorlar.Bir bayi bana,daha önceden opsiyonlanmış ağustos sonu teslimli bir araçta donanım değişikliği yapılabilir ancak okey derseniz yinede almanyayla görüşmemiz lazım demişti.Aracın gelmesine bir ay kalmış,bunun da yarısından fazlası nakliye ve teslimat gümrük evrak işleri olduğu için çok zor zaten değişiklik.Adaptif şasi alırsanız yol ve sürüş zevkine göre üç farklı konumda direksiyon sertliği ve süspansiyon sertliğini ayarlamanıza imkan vermektedir.Bazı araçlarda vites atma devri de değişebilmektedir ayara göre.Bunlardaki panoramik tavan zaten tam açılmayan sadece havalandırma konumunda kalan bir yapıda olduğundan`; daha çok estetik amaçlı yol,sesine sebep olacağını sanmıyorum.Ancak 18" jant ve büyük lastik daha çok yol sesine sebep olacaktır 17"e göre.Siz aracı hangi bayide opsiyonlatmıştınız,fiyat bilgisi verirmisiniz.

• quote:

ww cc 1.4 şeker beyazı na telefonla haziran teslimi yazıldım:, alacantra döşme, klimatronik klima panoromik cam tavan arka pencerede elektrikli perde, 18" interlogos aliminyum alaşım jant,dinamik viraj aydınlatmalı xenon far, led gündüz farları opsiyon olarak var. Arabayı hiç görüp incelemedim. Çevremdeki bazı arkadaşlar coupe tarzlı sedan yapısından dolayı, arka koltukta oturan kişinin başı tavana çok yakın duruyor dedi. Kulanan arkadaşlar için bu konuda bir sıkıntı varmıdır? adpative şasi seçeneği 1 ay içinde gelmesi beklenen bir arabaya ekletilebilirmi? avantajları nelerdir? Panoromik cam tavan yol sesini çok alırmı?

saygılar,,

sızınle aynı durumdaydım,bugun aracı cok detaylı ınceledım maslak dogusta..oncelıkle bekledıgımın cok uzerınde bır arac buldum,sahsen beklentım daha dusuktu (c180 ıncelememden sonra)..arka oturma mesafesı ınanım cok rahat (boyum 1.79),,basım tavana yakın bıle degıldı,tabı daha uzunlar ıcın sorun olabılır...

• 1598 cc 170 hp Bmw 320İ yeni kasa 1.6lt motor olarak 170 hp gücünde çıkış yaparak şaşırttı, rakipleri çıldırtacak gibi, rekabet kokusu alıyorum. Almanyada satışta, sitesindeki listede görebilirsiniz. Yazılımla 220 bg

320i
    EfficientDynamics
    Edition **
    Schaltgetriebe,
    6-Gang 4-Zylinder
    1.598 125 (170)
    Automatic Getriebe,
    8-Gang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cançevik -- 20 Mayıs 2012; 20:11:19 >
  • sayın DATRONX ve Nicomedia 1979 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Dediğim gibi ben arabayı hiç incelemedim. Alacağım bayi babamların komşusu
    onun tavsiyesiyle bu işe yöneldim. Bundan önce peugeout 508 benzinli tam otamatik 156 hp almak üzereydim. Yılda 10-15 bin km yapıyorum. Bu nedenle dizel tercih etmedim. Daha önceki aracım Honda civic Vitech di onunla ufak bir kaza yaptım ve bel kemiğim kırılmıştı. Umarım yeni aracım da böyle bir talihsizlik yaşamam. Neyse sizin açıklamalarınızdan sonra içim rahat. liste fiyatı opsiyonlar dahil 42740 yuro civarı kur 2,19. Bu fiyat üzerinden TL bazında 2 bin civarı bir indirim yapabilecekler. Teslim tarihinde ww kampanyası aynen devam ederse durum bu. Kur çok oynar ve ww yeni kur a göre bir ayarlama yaparsa alımdan vazgeçebilirsiniz dediler. Umarım bir aksilik olmaz
    Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekocan

1598 cc 170 hp Bmw 320İ yeni kasa 1.6lt motor olarak 170 hp gücünde çıkış yaparak şaşırttı, rakipleri çıldırtacak gibi, rekabet kokusu alıyorum. Almanyada satışta, sitesindeki listede görebilirsiniz. Yazılımla 220 bg

320i
    EfficientDynamics
    Edition **
    Schaltgetriebe,
    6-Gang 4-Zylinder
    1.598 125 (170)
    Automatic Getriebe,
    8-Gang

Bmw almanya sitesinde geçen hafta açıklandı bende ordan gördüm.Araç henüz satışta değil kasım 2012 de almanyada satışa sunulacak 2013 ilk çeyrekte tr de olabilir.pdf olarak sitesinde mevcut.Tahminimce 38-40 000 euro baz fiyatının olacağını tahmin ediyorum,zira 320i 184hp 44000 fiyatla satılıyor.Borusan ötv avantajının bir kısmını karına ilave edecektir.Aslında 35000 euroya satılması gerekir.Tr ye gelincede yok satar diyorum.

• quote:

sayın DATRONX ve Nicomedia 1979 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Dediğim gibi ben arabayı hiç incelemedim. Alacağım bayi babamların komşusu
    onun tavsiyesiyle bu işe yöneldim. Bundan önce peugeout 508 benzinli tam otamatik 156 hp almak üzereydim. Yılda 10-15 bin km yapıyorum. Bu nedenle dizel tercih etmedim. Daha önceki aracım Honda civic Vitech di onunla ufak bir kaza yaptım ve bel kemiğim kırılmıştı. Umarım yeni aracım da böyle bir talihsizlik yaşamam. Neyse sizin açıklamalarınızdan sonra içim rahat. liste fiyatı opsiyonlar dahil 42740 yuro civarı kur 2,19. Bu fiyat üzerinden TL bazında 2 bin civarı bir indirim yapabilecekler. Teslim tarihinde ww kampanyası aynen devam ederse durum bu. Kur çok oynar ve ww yeni kur a göre bir ayarlama yaparsa alımdan vazgeçebilirsiniz dediler. Umarım bir aksilik olmaz
    Saygılar..

Geçmiş olsun,umarım kalıcı bir sağlık sorununuz olmamıştır.42740 euro fiyata 362 euro tescil masrafları dahil mi,fiyata göre opsiyon listenizde karartılmış arka yan camlarda olduğunu zannediyorum yazmayı unutmuş olabilirsiniz.Dilerim doğuş kuru 2.29 a çıkarmaz teslim tarihine kadar malum total de 4200 tl gibi fiyat fark edecek, bu kötü olur.Alman araçları güvenlik açısından daha iyi diye düşünüyorum ama tabiki kaza anındaki hız önemli faktör,emniyet kemeri de.Araç teslim tarihini gün olarak verdiler mi,haziranın kaçı,hangi ildesiniz ben aydındayım.

• Balıkkesir de oturuyorum. Bu gün telefon görüşmesi yaptım. Karartılmış arka yan cam opsiyon listesinde yok. Araç için kesin tarih henüz vermediler. Yalnız kara meşe renkli olanı haziranın ilk haftasında geleceği söylenmişti. Sanırım onda yan camlarda karartma vardı. Tam hatırlamıyorum ama fiat biraz daha yüksekti.
  • quote:

Balıkkesir de oturuyorum. Bu gün telefon görüşmesi yaptım. Karartılmış arka yan cam opsiyon listesinde yok. Araç için kesin tarih henüz vermediler. Yalnız kara meşe renkli olanı haziranın ilk haftasında geleceği söylenmişti. Sanırım onda yan camlarda karartma vardı. Tam hatırlamıyorum ama fiat biraz daha yüksekti.

Bana doğus oto bir aksilik olmazsa 10 haziran da aracın elimizde olmasını bekliyoruz demişti,ondan sordum.İnşallah haziran sonunda geleceğini bildikleri halde ayın 10 u dememişlerdir.Ay sonu ay başı gelmesi mühim değilde kur kampanyası biterse 4200 tl daha vermek ağırıma gider.Sizin aldığınız liste fiyatında biraz fazlalık var verdiğiniz opsiyonlara göre sanırım, elinizdeki araç teklifine tekrar bakarsanız anlaşılacaktır.Bende sizdekinden üç fazla opsiyon olduğu halde(karartılmış arka ve yan camlar,burr walnut masif ağaç dekor,özel aydınlatma paketi) tescil dahil 43.279 euro tescil hariç 42919 euro fiyat teklifi,bunun üzerinden ayrıca indirim olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DATRONX

quote:

Balıkkesir de oturuyorum. Bu gün telefon görüşmesi yaptım. Karartılmış arka yan cam opsiyon listesinde yok. Araç için kesin tarih henüz vermediler. Yalnız kara meşe renkli olanı haziranın ilk haftasında geleceği söylenmişti. Sanırım onda yan camlarda karartma vardı. Tam hatırlamıyorum ama fiat biraz daha yüksekti.

Bana doğus oto bir aksilik olmazsa 10 haziran da aracın elimizde olmasını bekliyoruz demişti,ondan sordum.İnşallah haziran sonunda geleceğini bildikleri halde ayın 10 u dememişlerdir.Ay sonu ay başı gelmesi mühim değilde kur kampanyası biterse 4200 tl daha vermek ağırıma gider.Sizin aldığınız liste fiyatında biraz fazlalık var verdiğiniz opsiyonlara göre sanırım, elinizdeki araç teklifine tekrar bakarsanız anlaşılacaktır.Bende sizdekinden üç fazla opsiyon olduğu halde(karartılmış arka ve yan camlar,burr walnut masif ağaç dekor,özel aydınlatma paketi) tescil dahil 43.279 euro tescil hariç 42919 euro fiyat teklifi,bunun üzerinden ayrıca indirim olacak.

Bana dogusun yolladigi teklif 43500 euro..sabit kur olmadigini yinede net fiyat veremediklerini temmuzda euro kuruna gore fiyat konusulacagini soylediler...sizden daha yuksek fiyat aldigimiz belli..tescil dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

quote:

quote:

Bana dogusun yolladigi teklif 43500 euro..sabit kur olmadigini yinede net fiyat veremediklerini temmuzda euro kuruna gore fiyat konusulacagini soylediler...sizden daha yuksek fiyat aldigimiz belli..tescil dahil

@nico; eğer aracınız benim donanımlarımla aynıysa fiyatta aramızda 1euro bile oynamaması lazım çünkü buraya yazdığım fiyat tamamen aracın baz liste fiyatı üzerine liste fiyatından opsiyon eklenmiş halidir.Hangi bayiye giderseniz durum değişmeyecektir.Aynı donanımdaki araçlar için ödeyeceğimiz rakamlar arasındaki tek fark ödeme yaparken alacağımız indirim tutarı olacaktır.Elimde doğuşun gönderdiği 64 adet seçenekli tüm opsiyon listesi mevcut.Buna dayanarak mennans arkadaşımızın donanımlarını baz fiyata ilave ettiğimde aldığı rakam tutmuyor, 500 euro civarı fazlalık var.Yazmayı unuttuğu bir opsiyon olabilir,bayinin fiyat teklifinde detaylı yazıyordur.Daha önceki kur kampanyası bildiğim kadarıyla üç dönem devam etmişti.Eğer kurda reel piyasada bir uçma olmazsa 2.19 dan devam eder ümididindeyim.Bana söylenen 10 haziranda bir aksama olmazsa aracınız gelecek şeklindeydi, ayda kaç parti araç geliyor bilmiyorum.Ben euro fiyatı üzerinden pazarlık ettim ,ödeyeceğim rakam euro olarak belli şuan.Ama kur 2.19 ama 2.29 ,teslim tarihinde ne olursa çarpacaklar.

PA5 ÖZEL AYDINLATMA PAKETİ 120 E
    PHK KLİMATRONİK,CAM TAVAN,ARKA ELEKTRİKLİ PERDE 960 E
    PJ5 INTELAGOS 18"JANT 290 E
    PN1 BURR WALNUT MASİF AĞAÇ DEKOR 300 E
    WL1 ALCANTARA KOLTUK DÖŞEME 995 E
    WXF DİNAMİK VİRAJ AYDINLATMA XENON,LED GÜNDÜZ FARLARI 530 E
    4KF KARARTILMIŞ ARKA VE ARKA YAN CAMLAR 220 E

Benim opsiyonlarım bunlar,yanlız burada PHK paket alındığında 310 euro luk baz pakette standart olan klimatronik klima fiyatı önce baz fiyattan düşülüyor, sonra da yukarıdaki donanımlar ilave edilerek ötv+kdv ilavesiyle liste net fiyatı çıkıyor.en sona da tescil 359.51E ilave ediyorlar.PHK paketini alan arkadaşlar teklif formlarında 310 euro klimatronik fiyatının düşüldüğünden emin olsunlar.Satış temsilcisi yanlışlıkla bunu düşmeden fiyatlandırırsa 310euro*1.37*1.18=501 euro yapıyor,fiyat farkı buradan kaynaklanıyor olabilir.Mutlaka bayinizden detaylı fiyat teklifinizi alınız.

• bugün arkadaşımızın 2 hafta önce satın aldığı 18" interlagoslu,panoramik cam tavanlı,alcantralı,vs beyaz VW CC'sini "alıcı" gözle kullandım,inceledim-"çekiş" testi yaptım...son birkaç gündür hiç aklımda yokken -bana göre böyle bir arabaya göre uygun fiyatından en çok(2.19 kurla 83bin) fena odaklanmıştım CC'ye...

gördüğüm en büyük olumsuz durum süspansiyonlar fena sert...kaymak asfaltta yada şehir içinde problem tabi ki yok ama şehirler arası "badallı" yolda battı-çıktılarda zıp zıp zıplatıyor...bu durum 18" den dolayı mı bilemiyorum ama sanırım aracın teknik özelliklerinde yer alan "spor süspansiyon" kaynaklı...yine de imkan varsa standart 17" ile de denemek lazım...yakıt ortalaması da aracı zorladığımız için pek hoş değildi ama ş.içi 10lt,uzun yolda 8lt gerçekçi olacaktır...

bu arada aracı düşünen arkadaşlar varsa,giresun'da 1 adet standart paket beyaz araç "boşta" var...neden bilemiyorum ama 80km'deymiş,onu da söylediler...samsun'da da 1 adet var ama satış opsiyonlu...bunun dışında dün itibariyle hiçbir bayide boşta "beyaz CC" yok idi...ağustosa sıraya yazıyorlar,kur kampanyası ve fiyat garantisi tabi ki yok,kapora sorunsuz iade ediliyor...

süspansiyonların aşırı sertliği nedeniyle ben sanırım vazgeçtim...ama imkanım olur da 17" deneyebilirsem-ve konforunu yeterli görürsem hemen yollayacağım kaporayı...bu kadar şık bir araba olamaz diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 23 Mayıs 2012; 1:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

bugün arkadaşımızın 2 hafta önce satın aldığı 18" interlagoslu,panoramik cam tavanlı,alcantralı,vs beyaz VW CC'sini "alıcı" gözle kullandım,inceledim-"çekiş" testi yaptım...son birkaç gündür hiç aklımda yokken -bana göre böyle bir arabaya göre uygun fiyatından en çok(2.09 kurla 83bin) fena odaklanmıştım CC'ye...

gördüğüm en büyük olumsuz durum süspansiyonlar fena sert...kaymak asfaltta yada şehir içinde problem tabi ki yok ama şehirler arası "badallı" yolda battı-çıktılarda zıp zıp zıplatıyor...bu durum 18" den dolayı mı bilemiyorum ama sanırım aracın teknik özelliklerinde yer alan "spor süspansiyon" kaynaklı...yine de imkan varsa standart 17" ile de denemek lazım...yakıt ortalaması da aracı zorladığımız için pek hoş değildi ama ş.içi 10lt,uzun yolda 8lt gerçekçi olacaktır...

bu arada aracı düşünen arkadaşlar varsa,giresun'da 1 adet standart paket beyaz araç "boşta" var...neden bilemiyorum ama 80km'deymiş,onu da söylediler...samsun'da da 1 adet var ama satış opsiyonlu...bunun dışında dün itibariyle hiçbir bayide boşta "beyaz CC" yok idi...ağustosa sıraya yazıyorlar,kur kampanyası ve fiyat garantisi tabi ki yok,kapora sorunsuz iade ediliyor...

süspansiyonların aşırı sertliği nedeniyle ben sanırım vazgeçtim...ama imkanım olur da 17" deneyebilirsem-ve konforunu yeterli görürsem hemen yollayacağım kaporayı...bu kadar şık bir araba olamaz diyorum...

@plateau vw cc de kur kampanyası 2.09 değil,2.19 tl dir.2.09 kur kampanyası tiguan ve scirocco modellerinde geçerlidir.Keşke 2.09 olsaydı direk 4000 tl daha düşerdi fiyatı.Sanırım kastamonudasınız,18"jant ve spor süspansiyon konforu olumsuz etkilediği kesin hele bozuk yollu yurdum yollarında.Ancak yol tutuş da bir o kadar artacaktır diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plateau

bugün arkadaşımızın 2 hafta önce satın aldığı 18" interlagoslu,panoramik cam tavanlı,alcantralı,vs beyaz VW CC'sini "alıcı" gözle kullandım,inceledim-"çekiş" testi yaptım...son birkaç gündür hiç aklımda yokken -bana göre böyle bir arabaya göre uygun fiyatından en çok(2.09 kurla 83bin) fena odaklanmıştım CC'ye...

gördüğüm en büyük olumsuz durum süspansiyonlar fena sert...kaymak asfaltta yada şehir içinde problem tabi ki yok ama şehirler arası "badallı" yolda battı-çıktılarda zıp zıp zıplatıyor...bu durum 18" den dolayı mı bilemiyorum ama sanırım aracın teknik özelliklerinde yer alan "spor süspansiyon" kaynaklı...yine de imkan varsa standart 17 ile de denemek lazım...yakıt ortalaması da aracı zorladığımız için pek hoş değildi ama ş.içi 10lt,uzun yolda 8lt gerçekçi olacaktır...

@plateau vw cc de kur kampanyası 2.09 değil,2.19 tl dir.2.09 kur kampanyası tiguan ve scirocco modellerinde geçerlidir.Keşke 2.09 olsaydı direk 4000 tl daha düşerdi fiyatı.Sanırım kastamonudasınız,18"jant ve spor süspansiyon konforu olumsuz etkilediği kesin hele bozuk yollu yurdum yollarında.Ancak yol tutuş da bir o kadar artacaktır diyorum.

18" de yol tutus inanilmaz..kesinlikle tavsiye ediyorum, arac cizgisini neredeyse asla birakmiyor, onceden golf kullaniyordum ve CC'den sonra onceden çok da arac kullanmadigimi anladim..

• pardon haklısınız,kur 2.19...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

quote:

quote:

@nico; eğer aracınız benim donanımlarımla aynıysa fiyatta aramızda 1euro bile oynamaması lazım çünkü buraya yazdığım fiyat tamamen aracın baz liste fiyatı üzerine liste fiyatından opsiyon eklenmiş halidir.Hangi bayiye giderseniz durum değişmeyecektir.Aynı donanımdaki araçlar için ödeyeceğimiz rakamlar arasındaki tek fark ödeme yaparken alacağımız indirim tutarı olacaktır.Elimde doğuşun gönderdiği 64 adet seçenekli tüm opsiyon listesi mevcut.Buna dayanarak mennans arkadaşımızın donanımlarını baz fiyata ilave ettiğimde aldığı rakam tutmuyor, 500 euro civarı fazlalık var.Yazmayı unuttuğu bir opsiyon olabilir,bayinin fiyat teklifinde detaylı yazıyordur.Daha önceki kur kampanyası bildiğim kadarıyla üç dönem devam etmişti.Eğer kurda reel piyasada bir uçma olmazsa 2.19 dan devam eder ümididindeyim.Bana söylenen 10 haziranda bir aksama olmazsa aracınız gelecek şeklindeydi, ayda kaç parti araç geliyor bilmiyorum.Ben euro fiyatı üzerinden pazarlık ettim ,ödeyeceğim rakam euro olarak belli şuan.Ama kur 2.19 ama 2.29 ,teslim tarihinde ne olursa çarpacaklar.

PA5 ÖZEL AYDINLATMA PAKETİ 120 E
    PHK KLİMATRONİK,CAM TAVAN,ARKA ELEKTRİKLİ PERDE 960 E
    PJ5 INTELAGOS 18"JANT 290 E
    PN1 BURR WALNUT MASİF AĞAÇ DEKOR 300 E
    WL1 ALCANTARA KOLTUK DÖŞEME 995 E
    WXF DİNAMİK VİRAJ AYDINLATMA XENON,LED GÜNDÜZ FARLARI 530 E
    4KF KARARTILMIŞ ARKA VE ARKA YAN CAMLAR 220 E

Benim opsiyonlarım bunlar,yanlız burada PHK paket alındığında 310 euro luk baz pakette standart olan klimatronik klima fiyatı önce baz fiyattan düşülüyor, sonra da yukarıdaki donanımlar ilave edilerek ötv+kdv ilavesiyle liste net fiyatı çıkıyor.en sona da tescil 359.51E ilave ediyorlar.PHK paketini alan arkadaşlar teklif formlarında 310 euro klimatronik fiyatının düşüldüğünden emin olsunlar.Satış temsilcisi yanlışlıkla bunu düşmeden fiyatlandırırsa 310euro*1.37*1.18=501 euro yapıyor,fiyat farkı buradan kaynaklanıyor olabilir.Mutlaka bayinizden detaylı fiyat teklifinizi alınız.

@datronx..opsiyonlarimiz ayni,teklifteki tek fark derin siyah olarak listeye eklenen 340€ fark,kdv ile 500€ farkediyor.

• Onceki mesajimda yazdigim rakam yanlismis.43829€ verilen fiyat

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.