Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snefra

arkadaşlar yazmayı unuttum ses sistemini zayıf buluyorum cc nin.
    servis e sordum ses sistemi almanya ya sipariş geçsek gelen sistem sonradan takılırmı diye ama malesef cevap olumsuz.
    3-4 ay bekleyip özel sipariş geçecek arkadaşlar varsa özel ses sistemini de aracın donanımına dahil etsinler 500 euro civarında.

Ben gökmene passatın orjinal ayak altı ışıklandırmasını alacam takabilirmisiniz dedim.Elektrik bölümünün verdiği cevap ;

Aslında takmasını biliyorumda tavan aydınlatmasına bağlanacak ama biz onu burda takamayız o sanayi işi onu orda takdırmanız lazım dedi içimden gülerek çıkdım ordan.Orjinal yuvaları,söketleri,kabloları olan orjinal bir vw parçasını kablo keserek tavan aydınlatmasına bağlayacak bir ustaya danışmıssınız.Sonradan aldığınız her orjinal parça takılabilir hiç bir sorun olmaz hepsinin yeri hazır yeterki anlayan birini bulun.Ses sistemi konusunda size tavsiyem kesinlikle rns510 gerçekten sizin arabadaki rcd 510 ile kıyaslanamaz bir ses kalitesi sunuyor sadece rns 510 bile sizi ses sistemi konusunda tatmin edebilir.

• Nette bu dynaudio nun bir çok örneği mevcut bence deyecek bişey değil arabanın her tarafı sökülüyor ama olmayacak bişeyde değil.Bunu alırken baştan sipariş etmek lazımdı.

Detaylı bakma isyenler için :http://www.vagcars.dk/phpbb/viewtopic.php?f=24&t=11256

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

• quote:

Orijinalden alıntı: snefra

herkese selam
    maşallah epey cc alan olmuş biliyordum böyle olucağını. alanlara hayırlı uğurlu olsun.
    arabam 9400 km oldu mardin e de samsun a da gittim.haftaya izmir ödemiş yapıcam 11.000 olur yakında.
    şehiriçi 700-740 km arası gidiyor normal sürerseniz.şehirlerarası 900 km yaptım eminim basmasaydım 1000 km ye yaklaşırdı.
    arabada memnun olmadığım tek konu bozuk yolda malesef ön göğüs den tıkırtı geliyor normal yolda bir sorun yok.bozuk yolda radyoyu açıveriyorum duymamak için:)))
    bir arkadaş satıyormusun diye yazmış sattığım felan yok.amortisman ı bitmeden kolay kolay satmam.
    herkese tavsiye ederim bu paraya bu özellikte bu güzellikte başka bir araba yok:)

@snefra..18 interlagos,tan kaynkli konfor eksikligi hissettiniz mi.bizim arac temmuz sonu gelicek beni cok dusunduren bir konu bu ozellikle istanbul trafinde cukurlarin haddi hesabi yok malum..birde dsg ve hizlanmalarda memnunmusunuz aractan,dsg lerin gelistirildigi soyleniyor herhangi bir takirti tukurtu varmi sanzumanda rahatsiz edecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar merhaba...bende cc almak istiyorum...mercedes c serisinin 1.6 turbo motorunu bekliyodum...ama bu araci cok begendim..gittim test surusu yaptim..17 inc jantlarla konforu begendim...benim e90 3.20 d den bayagi iyi konforu var...ama bence 18 inc jantlarla konfor azalacaktir..mercedesten daha ucuz olmasi,heryerde olmamasi,icinin daha genis ve daha rahat olmasi beni tatmin etti.yalniz kafama cok takilan bisey var...bayide bu aracin siyah rengini gordum,cok hosuma gitti..beyaz ise test araciydi...orda beyazi pek begenemedim..daha dogrusu önu kotu geldi bana...siyahta led gunduz fari vardi..bide daha cok parliyodu,showroom araciydi diye...beyaz ise hafif kirli,ve led gunduz farsiz onu kotu geldi bana....beyazin kir tutmama vs gibi avantajlarini bir kenara birakirsak,sizce bu araca siyahmi yoksa beyazmi daha cok yakisiyor...bu renk olayi vok kafami karistirdi...bugun siparisi vericem allah kismet ederse,simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada aracin hizlanmasi cok iyi..tek hosuma gitmeyen olay,araba cabuk devir yukseltiyo,ama dedigim gibi,hizlanmasi cok iyiydi...

• Bide bi arkadas ses sistemini begenmemis...ben showroomda biraz sesi actim..ses fena degildi...benim bmw e90 kasaya oranla sesi daha tatminkar geldi...vw 10 hoparlorlu ses sistemi opsiyonu 2122 tl ye geliyor...acaba degermi diye dusunuyom...

• Bence renk secimi yas ile alakali.. Siyah cok hos ama beyaz cok daha asil ozellikle panoramik tavan ve led ile...ben 32 yasindayim ve beyaz sectim,dsha bir genc isi gibi tabi herkesin dusuncesi farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: mahir3463

Bide bi arkadas ses sistemini begenmemis...ben showroomda biraz sesi actim..ses fena degildi...benim bmw e90 kasaya oranla sesi daha tatminkar geldi...vw 10 hoparlorlu ses sistemi opsiyonu 2122 tl ye geliyor...acaba degermi diye dusunuyom...

Bence beyaz bu aracın en güzel rengi,zevk meselesidir sonuçta kişiye göre değişir.Bu arabanın kendimce olmazsa olmazları;beyaz-siyah cam tavan,ledli bixenon far,18"interlagos jant kombinasyonu illa ki olmalı,imkan varsa daha başka opsiyonlarla birlikte.Aracın ses sistemi eğer güm-tıs cı değilseniz gayet yeterli ki bmw nin standart sisteminden çok çok üstün.2000 küsür tl ses sistemi yerine başka opsiyonlar alınabilir diyorum.18" jantla yinede 17" bmw den daha yumuşak,18" cc ebatlarındaki bir araç için estetiği tamamlamak için gereklidir diye düşünüyorum.

• Cc de begenmedigim iki unsur var..birincisi torpidonu alt kismi,ikincisi kol dayamanin altinda surgulu bolum kapagi...bu kalitede araca yakismamis,bunlar disinda mukemmel arac..bende temmuzda teslim alicam sabirsizlikla ..

• Alında forumda hem siyah hem de beyaz araç fotoğrafları var. İyice bir inceleyin. Bence ikisi de çok güzel ama siyah araba zor. Çok çabuk kirleniyor ve en ufak bir çizik göze batıyor, beyaz 1000 TL civarında daha ucuz...Bu yüzden ben beyaz tercih ettim. Ama bu iki renk dışındakiler bence alınmamalı, izlanda gri bir aracı satarken zorlanabilirsiniz, çünkü sıfırda olduğu gibi 2. elde de beyaz ve siyah aranıyor.
    Bu arada hafta sonu Ankara'dan Eskişehir'e gidip döndüm. Araçta 4 yetişkin vardı, klima sürekli açıktı. 120 km ortalama hızla gittim. Ortalama tüketim 6,7 LT / 100 km. Buna Eskişehir içerisinde sıkışık trafikte kullandığım 40 - 50 km de dahil. Klima 100 km'deki tüketimi 1 - 1,5 lt fark ettiriyor, biraz fazla değil mi? Aracın çekişinde fark olmuyor klima açıkken. Bunu sağlayabilmek için mi bu kadar fark ediyor? Yoksa bu fark normal mi?
    Uzun yol keyfi ise anlatılmaz yaşanır cinsten. 100 km hızla giderken bir düzlük buldum gaza yüklendim, araç 0'dan 100'e çıkar gibi 100'den 200'e çıkıyor. Ne kadar basarsan o kadar gidecekmiş gibi bir his veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

Alında forumda hem siyah hem de beyaz araç fotoğrafları var. İyice bir inceleyin. Bence ikisi de çok güzel ama siyah araba zor. Çok çabuk kirleniyor ve en ufak bir çizik göze batıyor, beyaz 1000 TL civarında daha ucuz...Bu yüzden ben beyaz tercih ettim. Ama bu iki renk dışındakiler bence alınmamalı, izlanda gri bir aracı satarken zorlanabilirsiniz, çünkü sıfırda olduğu gibi 2. elde de beyaz ve siyah aranıyor.
    Bu arada hafta sonu Ankara'dan Eskişehir'e gidip döndüm. Araçta 4 yetişkin vardı, klima sürekli açıktı. 120 km ortalama hızla gittim. Ortalama tüketim 6,7 LT / 100 km. Buna Eskişehir içerisinde sıkışık trafikte kullandığım 40 - 50 km de dahil. Klima 100 km'deki tüketimi 1 - 1,5 lt fark ettiriyor, biraz fazla değil mi? Aracın çekişinde fark olmuyor klima açıkken. Bunu sağlayabilmek için mi bu kadar fark ediyor? Yoksa bu fark normal mi?
    Uzun yol keyfi ise anlatılmaz yaşanır cinsten. 100 km hızla giderken bir düzlük buldum gaza yüklendim, araç 0'dan 100'e çıkar gibi 100'den 200'e çıkıyor. Ne kadar basarsan o kadar gidecekmiş gibi bir his veriyor.

Klima,aracın yakıt sarfiyatını ortalama %15 civarında artırır,bu tamamen normaldir.120 km ortalama hızla 6.7 lt ortalama yakıt tüketimi olması sadece klima açık olmasından değil;+4 yetişkin ağırlığı da yakıt sarfiyatını baya etkiliyor,klima kapalı olsa da.Genel olarak söylemek gerekirse;hızınızı yükünüzü ve klima çalışmasını da katarsak tüketim değerleriniz çok iyi diyebilirim.

• Degerli yorumlariniz icin tesekkurler...
    Hocam benim yas daha 28 :) kesinlikle beyaz alicam tamamdir :) siparis aracim soyle olacak;
    Seker beyazi
    Siyah alcantara doseme
    Karartmali arka camlar
    Sunroof ( sunroofun tam acilmamasi moralimi bozdu)
    Dinamik aydinlatmali led farlar
    Bide aydinlatma paketi istiyom ama,onu aldigimda ic trimlerede para odemek gerekiyo galiba,onu sorcam..
    Jant konusunda 18 guzel duruyo ama,ben genede konforu seviyom...17 de kalabilirim...bayide bakip son kararimi vercem...ses sistemi bmw den iyiyse o opsiyonu almaya gerek yok o zaman

• quote:

Degerli yorumlariniz icin tesekkurler...
    Hocam benim yas daha 28 :) kesinlikle beyaz alicam tamamdir :) siparis aracim soyle olacak;
    Seker beyazi
    Siyah alcantara doseme
    Karartmali arka camlar
    Sunroof ( sunroofun tam acilmamasi moralimi bozdu)
    Dinamik aydinlatmali led farlar
    Bide aydinlatma paketi istiyom ama,onu aldigimda ic trimlerede para odemek gerekiyo galiba,onu sorcam..
    Jant konusunda 18 guzel duruyo ama,ben genede konforu seviyom...17 de kalabilirim...bayide bakip son kararimi vercem...ses sistemi bmw den iyiyse o opsiyonu almaya gerek yok o zaman

Bence aynalarida katlanir yaptir

• Sadece ozel aydinlatma paketi alinabiliyomus....katlanir ayna da olabilir....yalniz cok onemli bi problem var...arac yok...siparisle bile ekim ayinda gelicekmis...bide vw deki satis danismanlari arac hakkinda pek bilgiye sahip degiller....bmw de de ayni sorunu yasiyodum...ozel opsiyonlar hakkinda bilgileri yok...ben en gec agustos ayina kadar elimde olmasini istiyom...yarin tum bayileri tekrar ariyacam...orta donanimli beyaz bi arac bulursam yapiscam...beyaz renk,karatmali camlar,sunroof,led far,alcantara,aydinlatma paketi bana gore sart...ama ne cikarsa eksik fazla bakicaz iste, hayirlisi..yardimlariniz icin tesekkurler

• quote:

Sadece ozel aydinlatma paketi alinabiliyomus....katlanir ayna da olabilir....yalniz cok onemli bi problem var...arac yok...siparisle bile ekim ayinda gelicekmis...bide vw deki satis danismanlari arac hakkinda pek bilgiye sahip degiller....bmw de de ayni sorunu yasiyodum...ozel opsiyonlar hakkinda bilgileri yok...ben en gec agustos ayina kadar elimde olmasini istiyom...yarin tum bayileri tekrar ariyacam...orta donanimli beyaz bi arac bulursam yapiscam...beyaz renk,karatmali camlar,sunroof,led far,alcantara,aydinlatma paketi bana gore sart...ama ne cikarsa eksik fazla bakicaz iste, hayirlisi..yardimlariniz icin tesekkurler

Araç tedariği konusunda bayilerden çok direk doğuş oto ibaresi olan kendi satış mağazalarına yönelirseniz,ekimden önce araç bulma ihtimaliniz olabilecektir.Şahıs işletmesi olan bayilerin genelde kotaları düşük oluyor ve ellerindeki veya gelecek araç siparişleride kısıtlı olduğundan şansınız daha az oluyor.Bir de doğuş otolar şubeler arasına araç takası da yapabiliyor.Doğuş otoları arayın sorun devamlı,daha önceden opsiyonlu olup vazgeçilmiş araç da denk gelebilir.

• Tesekkurler,dogus otoyu yarin arayip sorcam..artik dediginiz gibi devamli sıkıstirmam gerekiyo..insan boyle bi psikolojiyle arac bulayimda donanimi eksik yada fazla olsun diyo :) ki ben donanim konusunda cok titizim...bu arada ses sistemini bugun makyajsiz kasada (ses sistemi aynidir herhalde) denedim...sesi hakkaten e90 dan cok iyiymis...

• quote:

Tesekkurler,dogus otoyu yarin arayip sorcam..artik dediginiz gibi devamli sıkıstirmam gerekiyo..insan boyle bi psikolojiyle arac bulayimda donanimi eksik yada fazla olsun diyo :) ki ben donanim konusunda cok titizim...bu arada ses sistemini bugun makyajsiz kasada (ses sistemi aynidir herhalde) denedim...sesi hakkaten e90 dan cok iyiymis...

E90 da ses sistemi denilebilecek bir şey zaten yok,araca o kadar para verildiği halde bugün b segmenti arabalardan bile kötü bir ses var.Söz konusu Bmw de harman kardon haricinde de verim alınamıyor ve 2300 euro gibi fiyatı var.
  • yolda giderken daha fazla görmek için peşine takıldığım tek araç eski ve yeni kasa cc
    galiba eski kasa, 2.0 dizel, temiz bir cc peşine düşeceğim bende.
  • Eski kasa ile yenisi yandan bakınca hemen hemen aynı, eski kasanın arkasını beğenmiyordum, yenisi bence muhteşem olmuş. Eski kasanın da önü çok güzeldi, yenisinde biraz bozmuşlar. Ama en önemlisi yenisinin 1.4 motorla çıkması. Baz model şu an 80.000 TL'ye alınabiliyor. Rakip olarak gösterebileceğimiz yeni Citroen DS5 ile aynı fiyat. Oysa 1.6 TDI DSG Highline Passat, aynı özelliklerdeki Citroen C5' e göre 22.000 TL daha pahalı.
  • Arkadaşlar;tahminlerimin de üzerinde bir fiyata f30 3.16i 136 ps listelere girmiş.Forumda bazı arkadaşlar,316i 170 ps için bile 35.000 fiyat tahmininde bulunmuşlardı,bende 38-40 000 den aşağı olmayacaktır demiştim.1.18i bile 31000 civarı,320i 44 000 civarı satılırken zaten 316i nin borusanın ticari mantığıyla bu fiyatlardan geleceği belliydi.Ötv avantajı yine distrübütör cebine indi,hayırlı olsun.

Yeni BMW 316i

Sedan

Otomatik

1598

4 / 4

136

39.943 euro

92.088 tl
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.