Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DATRONX

Arkadaşlar;tahminlerimin de üzerinde bir fiyata f30 3.16i 136 ps listelere girmiş.Forumda bazı arkadaşlar,316i 170 ps için bile 35.000 fiyat tahmininde bulunmuşlardı,bende 38-40 000 den aşağı olmayacaktır demiştim.1.18i bile 31000 civarı,320i 44 000 civarı satılırken zaten 316i nin borusanın ticari mantığıyla bu fiyatlardan geleceği belliydi.Ötv avantajı yine distrübütör cebine indi,hayırlı olsun.

Yeni BMW 316i

Sedan

Otomatik

1598

4 / 4

136

39.943 euro

92.088 tl

Bende az once borusanla gorustum,arac agustosta geliyomus,m paketli olarakta arac gelicekmis ( m paket opsiyonu temmuzdan itibaren turkiyede olacak)
    Comfort paket
    Teknoloji paketi
    M sport paket
    Bana gore Bu paketler olmadan araca binilmez
    3.16 i icin bu 3 paket dahil 45 bin euro civarinda
    Bu arada yetkili saticinin ortalama bilgilerine gore (kesin degil)
    Ortalama yakit tuketimi; 6.2 lt
    0-100 hizlanma; 10.2 sn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahir3463

quote:

Arkadaşlar;tahminlerimin de üzerinde bir fiyata f30 3.16i 136 ps listelere girmiş.Forumda bazı arkadaşlar,316i 170 ps için bile 35.000 fiyat tahmininde bulunmuşlardı,bende 38-40 000 den aşağı olmayacaktır demiştim.1.18i bile 31000 civarı,320i 44 000 civarı satılırken zaten 316i nin borusanın ticari mantığıyla bu fiyatlardan geleceği belliydi.Ötv avantajı yine distrübütör cebine indi,hayırlı olsun.

Yeni BMW 316i

Sedan

Otomatik

1598

4 / 4

136

39.943 euro

92.088 tl

Bende az once borusanla gorustum,arac agustosta geliyomus,m paketli olarakta arac gelicekmis ( m paket opsiyonu temmuzdan itibaren turkiyede olacak)
    Comfort paket
    Teknoloji paketi
    M sport paket
    0-100 hizlanma; 10.2 sn

Ben hesapladım 320d donanım fiyat listesi ve paket fiyatlarından ötv yi %80 den %37 ye çektim.Comfort+technoloji+line+sunroof koydum 48 000 küsür euro yapıyor.Zaten bir bmw ye bu opsiyonlar koyulmadan da tadı çıkmaz kanımca.M paket koyulacaktır mutlaka ama ilerleyen zamanlarda.Bmw 1 serisine geliyor m pack,buna da gelecektir.

• quote:

quote:

Yeni BMW 316i

Sedan

Otomatik

1598

4 / 4

136

39.943 euro

92.088 tl

Comfort paket
    Teknoloji paketi
    M sport paket
    0-100 hizlanma; 10.2 sn

170 ligin de gelecegi kesin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: corail

quote:

quote:

Yeni BMW 316i

Sedan

Otomatik

1598

4 / 4

136

39.943 euro

92.088 tl

Comfort paket
    Teknoloji paketi
    M sport paket
    0-100 hizlanma; 10.2 sn

170 ligin de gelecegi kesin mi?

Bmw almanyanın açıklamasına göre 316i 170 ps 2012 kasım da satışta olacak,borusan getirir,getirmez orasını bilemem.Getirse de önce 136ps in kaymağını yiyecektir kanımca.zaten getirse bile 136ps motora 40.000 euro fiyat koyan borusan; 170 ps e ne kadar ister siz düşünün.320i hali hazırda zaten 44.000 euroya satılırken,sadece mtv için aynı fiyatlara kaç kişi 170ps alır ki?

• Ayrıca şöyle bir durum var ki,bmw almanya sitesinde 136ps için altı ileri otomatik versiyon görülüyor,borusan sekiz ileri olarak mı getirir?,onu da borusandan teyit etmek lazım derim.
  • Borusan isini bilir bence...3.20 i yi listeden kaldirir,ithal etmez....3.18 i iyi 3.20 i fiyatina satar...boylece adaletsizlik olmaz :) dikkat ediyorumda otv arttigindan beri 1.6 motorlar eski 2.0 motor (%60 otv) fiyatina satiliyor...bmw,vw,mercedes, hatta volvo bile ayni durumu sergiliyor...bu otv yuksek kaldigi muddetce bayilerin isine gelecek...1.6 motorlar ortalamadan 10 ila 20 bin tl arasi yuksek... Ben vw cc, mercedes c,bmw 3.18 i arasinda gidip geliyodum...gerci her halukarda agustostan once alamicam..o yuzden ekim kasim farketmez,beklicem,fiyatlar duser belki....(azda olsa dusecektir)

• quote:

Ayrıca şöyle bir durum var ki,bmw almanya sitesinde 136ps için altı ileri otomatik versiyon görülüyor,borusan sekiz ileri olarak mı getirir?,onu da borusandan teyit etmek lazım derim.

Eger sitede 6 ileri otomatik gorunuyosa,bence 8 ileri otomatigi motorla bagdastiramamislardir simdilik...borusana gore hareket etmezler...8 ilerinin yakiti daha dusuk olacagindan (bence) 6 ileri koymazlardi zaten...

• quote:

quote:

quote:

Yeni BMW 316i

Sedan

Otomatik

1598

4 / 4

136

39.943 euro

92.088 tl

Comfort paket
    Teknoloji paketi
    M sport paket
    0-100 hizlanma; 10.2 sn

Ben hesapladım 320d donanım fiyat listesi ve paket fiyatlarından ötv yi %80 den %37 ye çektim.Comfort+technoloji+line+sunroof koydum 48 000 küsür euro yapıyor.Zaten bir bmw ye bu opsiyonlar koyulmadan da tadı çıkmaz kanımca.M paket koyulacaktır mutlaka ama ilerleyen zamanlarda.Bmw 1 serisine geliyor m pack,buna da gelecektir.

Ben 2011 yilinda e90 aldigimda baz olarak (otv-kdvsiz) borusanda 20500 euro fiyat aldim..(ozel siparis vermistim) yeni kasa ciktiginda aracin fiyati tam 1000 euro zamlanarak 21500 euro oldu...(borusan almanya aciklamisti) 21500*0.37=7955+21500=29455*0.18=5301+29455=34756 ediyo...ortada 5000 euroluk bi artis var...sebebi borusan ayricaligi :)

• Bence 170'lik 3.16i'nin full'e yakın bir modelini 100.000 - 105.000 civarında satarlarsa tutar.
  • Arkadaşlar mrblar.
    Aranızda yeni CC 2,0 lt. TDI 140 PS
    BMT Tiptronik DSG

alan varmı?varsa memnunmu ve mümkünse fiyat yazabilirmi?
  • ARKADAŞLAR OPSİYON OLRAK HANGİ DONNANIMLAR OLMASSA OLMAZYAZABİLİRMİSİNİZ?ADAPTİF ŞASE NE KADAR ZARURİ YA DA DEĞİL?,
    TEŞEKKÜRLER!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: anılkb

ARKADAŞLAR OPSİYON OLRAK HANGİ DONNANIMLAR OLMASSA OLMAZYAZABİLİRMİSİNİZ?ADAPTİF ŞASE NE KADAR ZARURİ YA DA DEĞİL?,
    TEŞEKKÜRLER!!

Konu içinde önceki sayfalarda;benim ve serbalik isimli arkadaşın donanımları yazıyor.Bana göre olmazsa olmaz bizdeki donanımlar,kişiye göre değişebilir.
  • fırçalanmış aliminyum dekor standart değilmi ???
  • acil cevap lütfen!!!
  • sebalik ve arabayı alan arkadaşlar tel bırakırlarsa iletişime geçecem .LÜtfen arkadaşlar gerçekten acil opsiyon surem yarın doluyo!sormak istediğim opsiyonla ilgili konular var
  • quote:

Arkadaslar merhaba...bende cc almak istiyorum...mercedes c serisinin 1.6 turbo motorunu bekliyodum...ama bu araci cok begendim..gittim test surusu yaptim..17 inc jantlarla konforu begendim...benim e90 3.20 d den bayagi iyi konforu var...ama bence 18 inc jantlarla konfor azalacaktir..mercedesten daha ucuz olmasi,heryerde olmamasi,icinin daha genis ve daha rahat olmasi beni tatmin etti.yalniz kafama cok takilan bisey var...bayide bu aracin siyah rengini gordum,cok hosuma gitti..beyaz ise test araciydi...orda beyazi pek begenemedim..daha dogrusu önu kotu geldi bana...siyahta led gunduz fari vardi..bide daha cok parliyodu,showroom araciydi diye...beyaz ise hafif kirli,ve led gunduz farsiz onu kotu geldi bana....beyazin kir tutmama vs gibi avantajlarini bir kenara birakirsak,sizce bu araca siyahmi yoksa beyazmi daha cok yakisiyor...bu renk olayi vok kafami karistirdi...bugun siparisi vericem allah kismet ederse,simdiden tesekkurler

siyahta bulunan karartilmis arka cam ve panaromik cam tavan butunlugu beyazda yok ve bence bu cok goze batiyor. siyah bakimi zor, 2-3 gunde bir yikatmak gerekiyor dogrusu ama goruntu butunlugu icin bence siyah diyorum.

• quote:

fırçalanmış aliminyum dekor standart değilmi ???

Standart değil. Titanyum silver standart. İkisi arasında nasıl bir fark var tam olarak bilmiyorum. Kapı içlerinde aliminyum çıtalar var bende, titanyum silver'da bu olmayabilir. Bana göre opsiyon listesinin en önemlisinden önemsizine sıralanışı şudur.
    1) 18 interlagos jant
    2) Alcantra döşeme
    3) Panoramik cam tavan
    4) Dinamik viraj aydınlatmalı ve ledli gündüz farları
    5) Katlanır aynalar (Ayna paketi diye birşey var sanırım, içeriğini tam olarak bilmiyorum.)
    6) Karartılmış camlar
    7) Fırçalanmış koyu aliminyum mat dekor
    8) RNS 315 Navigasyon
    9) Bluetooth
    10) Geri görüş kamerası
    11) Kapı içleri ve ayak bölgesi aydınlatma
    12) Keyless Access
    13) Easy open
    14) Park Assist

• quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

quote:

Standart değil. Titanyum silver standart. İkisi arasında nasıl bir fark var tam olarak bilmiyorum. Kapı içlerinde aliminyum çıtalar var bende, titanyum silver'da bu olmayabilir. Bana göre opsiyon listesinin en önemlisinden önemsizine sıralanışı şudur.
    1) 18 interlagos jant
    2) Alcantra döşeme
    3) Panoramik cam tavan
    5) Katlanır aynalar (Ayna paketi diye birşey var sanırım, içeriğini tam olarak bilmiyorum.)
    6) Karartılmış camlar
    8) RNS 315 Navigasyon
    9) Bluetooth
    10) Geri görüş kamerası
    12) Keyless Access
    13) Easy open
    14) Park Assist

Bidiğim kadarıyla,standart trim alüminyum görümlü ama hakiki alüminyum değil ve düz bir yüzeye sahip.1100 TL civarında 300 euro +vergiler öderseniz,2 versiyon hakiki ağaç kaplama ve hakiki fırçalı alüminyum kaplamayla geliyor.Ayrıca kapı içi trimlerindede daha detay oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

quote:

1) 18 interlagos jant
    2) Alcantra döşeme
    3) Panoramik cam tavan
    6) Karartılmış camlar
    8) RNS 315 Navigasyon
    9) Bluetooth
    10) Geri görüş kamerası
    12) Keyless Access
    13) Easy open
    14) Park Assist

önceliklerimiz oldukça yakınmış, 12 opsiyon var aracımda 9'u sizin ilk 9 :) son 3 için daha az gerekli ama iç mekanı etkileyenleri seçtim. İç aydınlatma paketi + renkli yol bilgisayarı + siyah antrasit tavan olarak.

1-2 bilgi ekleyeyim. Ayna paketi aslında standartta gelen özelliklerin aynısı + katlanır olması. ısıtma, kararma vs her şey standartla aynı. Ek olarak İç aydınlatma paketi alınca dekor opsiyonu (7 ya da muadili) almak zorunlu oluyor.

• Sayın exolon;

aracınızın resimlerini lütfen paylaşır mısınız??
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.