Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 8.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 9.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • 10.

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • arkadaşlar kusura bakmayın 2 gün oldu bayiden alalı şimdi zaman buldum resimleri eklemeye.
    ben hiç düşünmeden alın diyorum.önceki aracım 2008 passat 1.4 tsi exclusive idi 122 ps.heralde 6-7 kat daha hızlısı ve ilk defa otomatik araç sürüyorum bugün daha iyi sürüş zevki aldım .alıştıkça daha iyi olucak inşallah.
    işçilik oldukça iyi araç yere çok iyi oturuyor virajlarda mükemmel.ses almıyor motor sesi yok.
    ne diyim başka siz sorun ben söyleyim
    tek kızdığım konu aynalar otomatik değil manuel kapatıcakmışız:(((100.000 tl lik araçta şu olmazmı?:(((
    kısaca diyeceğim 1.4 tsi 90-100 arası düşünmeden alın hakkını veriyor ödenen paranın.bu dolulukta heralde 70.000 euro dan aşağı bmw audi bulunmaz.
    ayrıca acayip dikkat çekiyor .yarın bir kurban kesecem nazarlık:)
    sorularınızı bekliyorum.
  • Hayırlı olsun, Allah nazarlardan saklasin. Ben de ayni araci dusunuyorum, aynalarin elektrikli kapanmamasi biraz can sıkıcı ama çok da problem değil, ben sağ taraftaki aynanin araç geri vitese takıldıgında aşagı inip inmedigini merak ediyorum, genel olarak motor performansindan da bahsederseniz sevinirim, su an 160lik scirocco kullanicisiyim, asagi yukari ayni keyifi verir diye dusunuyorum.
  • Sayın snefra, aracınız hayırlı olsun, gerçekten tek kelimeyle muhteşem. Benim beğenmediğim tek yeri ahşap dekor. Tabi o da tamamen zevk meselesi.
    Ben yarın Allah nasip ederse teslim alacağım aracımı. Benim aracım şeker beyaz. Resimleri de eklemeyi düşünüyorum en kısa zamanda.
  • Arkadaşlar aracın tüketim değerlerini yazarsanız sevinirim. Daha önce 160 ps Scirocco kullandım manuel İstanbul içi ortalama 9.5-10 arasındaydı.Şu an 3 araç arasında kazarsızım. cc 1.4 (bana opsiyonlu) 3.20d 2012 model 2.el ve volvo s60 1.6 dizel otomatik.
    3 aracın da fiyatları aynı. Yaş 40 avukatım.
    Görüşlerinizi önemsiyorum. Lütfen objektif kriterlerle yardımcı olunuz. Şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: snefra

arkadaşlar kusura bakmayın 2 gün oldu bayiden alalı şimdi zaman buldum resimleri eklemeye.
    ben hiç düşünmeden alın diyorum.önceki aracım 2008 passat 1.4 tsi exclusive idi 122 ps.heralde 6-7 kat daha hızlısı ve ilk defa otomatik araç sürüyorum bugün daha iyi sürüş zevki aldım .alıştıkça daha iyi olucak inşallah.
    işçilik oldukça iyi araç yere çok iyi oturuyor virajlarda mükemmel.ses almıyor motor sesi yok.
    tek kızdığım konu aynalar otomatik değil manuel kapatıcakmışız:(((100.000 tl lik araçta şu olmazmı?:(((
    kısaca diyeceğim 1.4 tsi 90-100 arası düşünmeden alın hakkını veriyor ödenen paranın.bu dolulukta heralde 70.000 euro dan aşağı bmw audi bulunmaz.
    sorularınızı bekliyorum.

Tekrar hayırlı olsun, anahtar teslim ne kadara bıraktılar arabayı?

• quote:

arkadaşlar kusura bakmayın 2 gün oldu bayiden alalı şimdi zaman buldum resimleri eklemeye.
    sorularınızı bekliyorum.

Hemşerim bugun saat 20 gibi seni petek pastanesinin önünde gördüm hatta burda sordugum soruları orda soracaktım sonra emin olamadım geçtim ama şimdi plakadan dolayı sen oldugunu anladım bir dahaki sefere durdurur merak ettiklerimi sorarım bilgin olsun :D

Tekrardan hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...

• Sayın Burak042
    valla araba sürerken sağıma soluma bakmam ses de açık olur.durdurman zor olur.
    yolun adana çevre yoluna buğday pazarına düşerse ön cephede iş yerim.gel çayımı iç:)
    p.s iyke sormamışın ben şehir içinde dolaşmam petek pastesinin ordan da bugün geçmedim.gördüğün araç 42 CC dir ve eski kasa o.benimki CCC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snefra -- 30 Mart 2012; 22:26:23 >
  • herkese selam
    tek tek cevaplayım sorularınızı.
    geri vitese takınca sağ ayna aşağı inecek mi kontrol edecem.bilgim yok o konuda.
    scricco süren arkadaşım düşünmeden al .bir kademe düşük olabilir çekiş senin şimdiki aracına göre .1500 kg araç çünkü.ama emin ol senin aracından kat kat yere yapışıyo araç ve anormal güven veriyo araç.virajlarda iseeee anormal bir sürüş zevki var.gaza basarak virajlara girer oldum eski korkak ben:)320 yi yedim bugün gelemedi arkamdan bile.
    valla s60 mi 320d diyen arkadaşım.s60 ı düşünebilirsin 320d boşver herkes de 3 kasa 5 kasa.farklı birşey al.s60 da güzel araç.zevk meselesi kendin karar vericeksin.
    eski aracım 1.4 tsi exclusive passat tı.şehiriçi 800 km yapıyordum 20.000 devirde vites değiştirdiğimde.40.000-60.000 devirde seri sürdügümde 550 km ancak yetiyordu.eminim cc de 20.000 devir geçmezsem 750 km gidicek şehir içinde.şu an deli gibi sürdüğüm için yarım depo ya geldim 270 km olmuş.
    depo da 306 tl ye doldu bunu da ekleyim:)bagaj da sedan passat lar gibi geniş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snefra -- 30 Mart 2012; 22:40:02 >

• yazmayı unuttum 99.000 tl ödedim
  • quote:

Sayın Burak042
    valla araba sürerken sağıma soluma bakmam ses de açık olur.durdurman zor olur.
    yolun adana çevre yoluna buğday pazarına düşerse ön cephede iş yerim.gel çayımı iç:)
    p.s iyke sormamışın ben şehir içinde dolaşmam petek pastesinin ordan da bugün geçmedim.gördüğün araç 42 CC dir ve eski kasa o.benimki CCC.

Merhaba Hemşerim eminim 42 CCC idi plaka.... Eger senin araçtan başka ccc plakalı başka cc yoksa kesinlikle senin araba idi 20.00 - 20.10 arası idi eger ki sen degilsen kesinlikle arabanı kaçırmışlar diyim tam petek pastanesi nin önündeki otobüs duragına varmadan orda durdu sonrada içinden 35 yaşlarında bir arkadaş çıktı ben devam ettim :D
  • @snefra
    Hayırlı olsun güvenli sürüşler.
    Aracınız gerçekten çarpıcı görünüyor. Direksiz kapılara ve alcantra bej iç döşemeye bayıldım desem azdır. Birde vw işciliği varki 10 numara. 99.000 de güzel maalesef ötv si düşükde olsa bu fiyatdan satıyor doğuş.
    Ama sizin bir yazınız beni soğuttu diyebilirim, 3.20 arkadan gelemedi demişsiniz. 7,6 sn 0-100 ü olan BMW nasıl gelemez sn snefra, ben söyleyim şöyle olur, siz kendi kendinize gaza gelmişsinizdir. Yani beni ilgilendirmez ama samimiyetimle yazdım, aracınız dört dörtlük ama ne 3.20 kadar kaçar nede onun kadar az yakar. Ama onun haricinde çarpıcı ve kaliteli bir araç olmuş. Tebrikler vw.
  • 3.20 değildir o :)
    şaka şaka ama 3.20d kullanmayan birisi oldugunuz kesin.
    hayırlı olsun araç güzel gözüküyor ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Hayırlı olsun, Allah nazarlardan saklasin. Ben de ayni araci dusunuyorum, aynalarin elektrikli kapanmamasi biraz can sıkıcı ama çok da problem değil, ben sağ taraftaki aynanin araç geri vitese takıldıgında aşagı inip inmedigini merak ediyorum, genel olarak motor performansindan da bahsederseniz sevinirim, su an 160lik scirocco kullanicisiyim, asagi yukari ayni keyifi verir diye dusunuyorum.

sag ayna geri vitese takildiginda asagiya inmiyor.
  • Sn.mulderbaba teşekkür ederim cevabınız için.
  • http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I&feature=player_embedded

Test sürüşü yaptım, araba kalkışta yerinden oynamıyor patinaj yapıyor, önden çekiş artık iyice tiksindirdi. Buna bir çare bulsalar. Yada Vw de arkadan itiş sistemine geçiş yapsa..
    Ayrıca renkler tartışılmaz ama, siyah renk Cc yi çok basit göstermiş, beyaz sportif daha prestijli duruyor. Konyaya bir T5 satmıştım daha çok oradada siyah renk tutuluyor, tercih meselesi birde her yerin kendine has bir kültürü var, hayatta zorda kalmazsam üste para verseler siyah araca binmem. Siyahın dezavantajları; Toz, kir belli oluyor, en küçük çakıl yarası belli oluyor, yazın sıcakta içinde pişiyorsunuz, görsel açıdan güzel değil, askeri araç gibi. Beyaz'a gelince; Beyaz kaza riski az ve trafikte çok çabuk farkedilir, satarken kolay satılır, ufak tefek kazalarda onarımı ve renk uyumu çok çabuk ucuz ve kolaydır, Cc ye ayrı güzel yakışıyor, kir göstermez ve sportifir, özellikle gece temizken muhteşem duruyor. Arkadaşlar yazdığım şeyler deneyimlidir, bazıları bilimsel açıdanda kanıtlıdır. Kimse üzerine alınmasın fikrimi beyan ettim.

http://forum.donanimhaber.com/m_54112020/mpage_2/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örscü -- 5 Nisan 2012; 18:06:03 >

• almanlar yapıyo abi yaa bendede yeni kasa polo var çok güzel araçlar gerçekten ama cc bambaşkaa
    çok güzel araç hayırlısıyla binin allah kaza bela vermesin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.