araç hangi model bilmiyorum ama yeni modellerde sağ koltuk (yani yolcu koltuğu altında) şarj edilen iki akü daha var.(klasik akü değil elektrikli araç tipi sanırsam). Satış temsilcisi anlattı. Büyük ihtimal onlardan faydalanıyor yoksa o ekran arkaya priz hayatta olmaz su gibi içer zaten. ha benim de eski arabalarda daha yüksek akü kapasiteli dizellerde bile 10 15 dakikada kapatıyordu radyoyu enerji tasarrufu diye. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 3 Mart 2025; 17:51:10 > |
2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (154. sayfa)

-
-
Merhabalar.Aracı dün teslim aldım.Sizlere bir sorum olacaktı.Car play üzerinden apple haritalar veya google maps'i kadranın ortasında görebiliyormuyuz? Yoksa sadece kendi navigasyon uygulamasımı yansıyor?
-
Kadranda hiçbir navigasyon uygulamasını göremezsiniz. Sadece android auto da yönlendirmeleri sağ ya da sol yuvarlak içinde gösterebilirsiniz. Sola dön 3 km düz git gibi. Iphone da o da çalışmıyor ilginç bir şekilde.
-
Merhaba ,İphone kullanıcısı olarak haritalar uygulamasından yol tarifi aldığımda, bahsettiğiniz gibi sağa dön falanca km git gibi mavi ok ile yönlendirmeleri görüyorum, google maps kullanırsanız İphone da göremiyorsunuz.
-
Kendi navigasyonu aktif edilirse kadranda görünür diye düşünüyorum. Önceki kasa mk2 tiguan, passat ve golflerde discovery pro mmedya olan araçlarda kadranda görünüyordu. Maalesef aracın kendi navigasyonu kapalı geliyor. Ücretli olarak vag cılar kodlama yazılım vs ile açarlar sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet yazdıklarım google maps için geçerli. Apple maps hiç kullanmıyorum. Belki yandex'de de gösteriyordur düşük ihtimal.
-
Arka tampon için krom kaplama aksesuar henüz yok galiba
-
Hepsiburada üzerinden 2024 için bagaj havuzu listelenmiş görünüyor.
https://app.hb.biz/iJIKmrG2QeM3
2024 için özel üretim mi yoksa diğer modeli (stepneli 2016) 2024 diye mi satıyorlar bilemem
S-dizayn ve omsa line firmalarını ararsanız süreç hakkında bilgi veriyorlar. Zaten bu iki firma haricinde krom aksesuar üreten yok galiba.
Ben aşağıda resimdeki ürünü yeni aldım. Fiyat olarak ve kalite olarak iyi. Üst bagaj kademesi için resimdeki ürün geliyor. Sert plastik veya poliüretan değil. Tpu kauçuk tarzı esnek ve katlanabilir.
Aynı markanın benzer desende tpu kauçuk paspas takımida var, set olarak havuzla beraber alınabilir. Ben aracı ilk aldığımda bu markanın paspas takımının aynisının bosse marka olanını almıştım. Paspas, bagaj havuzu set oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 5 Mart 2025; 5:49:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aynen krom aksesuarda omsaline veya sdizayn bu işin piri, yan sanayi üründe.
Bi bakayım buna da, halı bagaj havuzunu cırtlı kısmını belki kullanırım diye düşünmüştüm ama ne kadar ihtiyacım olur bilemiyorum. Önceki arabam octaviaydı, orijinal havuzunu kullanıyordum kavuçuktu, bir sorun yaşmamıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten bagaj zemini halı. Yani bilemiyorum halı üzerine halı sermek. Temizliği zor olur, bi şey dökülse temizlemek zahmetli olur. Bide fiyatı yüksek. Onu korumak içinde üzerine bisey örtmek lazım.Telefona 2-3 bin liralık kılıf almak gibi, kılıfı korumak içinde bi kılıf lazım.😊
Bende orjinalciyim, orjinal paspas havuz aksesuar alırım hep. Tiguan 2024 paspas serviste 3500küsür, bagaj havuzu 4500küsür çok pahalı. Geçen hafta serviste iken yedek parça bölümünde orjinal paspasa baktım, kenar bariyerleri yok gibi, kenarlara dogru hafif bir çıkıntı var, kullanışlı gelmedi bana, etmez o paraları, hele bagaj havuzuna 4500 vermek, akıl tutulması. Ederi max.2bin, paspasın ederide max.2bin benim gözümde.
2025 modelleri satışa çıkmış ve 2024 ile fiyatlar aynı, zam yok. Skoda ise tüm 2025 modellerine ortalama 150 bin tl zam yapmış. Örneğin octavia 'da 2025 modeli 200 bin tl zamlanmış.
Aynı gruba ait araçlarda vw nin zam yapmama nedeni ne acaba. Satışları çok mu kötü?
-
Ben sordum aynı ürün kalıp değişmedi dediler.quote:
Orijinalden alıntı: matmma
Hepsiburada üzerinden 2024 için bagaj havuzu listelenmiş görünüyor.
https://app.hb.biz/iJIKmrG2QeM3
2024 için özel üretim mi yoksa diğer modeli (stepneli 2016) 2024 diye mi satıyorlar bilemem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önce hali bagaj havuzu kullandım. (Linktekini bilmiyorum) Halinin altında plastik bir taban vardı. Yikanabiliyordu. Hali olmasının en büyük avantajı cırt bant kullanılabiliyor olması. Eşya sabitleme için çok iyi oluyor. Ama fiyatlar gerçekten pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olması gereken o zaten. Alışmışız düdüklenmeye zam gelmeyince anormal karşılıyoruz.
-
2025 model araçlar daha yoldadır, ulaşana kadar zam gelir Doğuş'ta zamlı fiyatta satar zaten.
-
Satışları iyi VW nin. Normal olan bu zaten, belirgin bir kur artışı görülmedi. 2024'ler liste fiyatı üzerinden indirimli satılıyor, 2025'lerde liste fiyatından taviz yok şuan ama Tayron'un lansman fiyatından satışı nedeniyle satışlar biraz durur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X