Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.094
Cevap
136
Favori
248.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dün görüştüm 2025 lerde de indirim var liste fiyatından 100k düşüyorlar. Elegance 2.710.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Tayron lansman fiyatı giriş paket için 2540'tan 2310'a çekilmiş. Nakitte olan için güzel fırsat.

• Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Ben de dün konuştum, Elegance için sizinle aynı fiyatı vermişti, ben de liste fiyatı zannettim. Life için liste fiyatı verdi çünkü. Bahadır bayisi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

iyi fiyat ben 2.750 aldım

• Arabada android otoyu aktiflestiremiyorum ekranda çıkmıyor telefonu yeniledikten sonra kayboldu nasil duzeltebilirim

• gerald7632 G kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatıp tekrar açın. Multimedya yıda açma kapama tuşuna 5 sn basarak yenileyebilirsiniz.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt

2750 ye Elegance , 3m civarı da Rline'lar satılıyor.

Rline'da 15" navigasyonlu ekran ve travel assist donanımı mevcut.

• tergunt T kullanıcısına yanıt

Tiguanlar 1 gecede 100-150 k zarar ettirdi resmen. Sacmaladi vw.

Böyle devam ederse markayı yakın takip edenlere Tayron'u da zor satarlar. Ağustos'ta PHEV gelecek denmiş çünkü. Şahsen şu anda bir Tiguan/Tayron alacak olsam Ağustos ayından önce kılımı kıpırdatmazdım.

• tergunt T kullanıcısına yanıt
    Vw Doğuş binek araç sitesine baktım biraz önce, 15"ekran, travel assist, iq hd led matrix far, 7 kişilik koltuk opsiyonel, standart değil. Tayron Skoda Kodiaq benzeri D suv gibi duruyor, bir açıdan da tiguan allspace gibi. Kalite konfor açısından gidip incelemek lazım bayide, d suv kalite ve konforu varmı, yoksa C suv tiguanın uzunumu.

Tiguanla aynı motor 1.5etsi ile geliyor ve tiguandan biraz fazla yakar.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Phev Tiguan Tayron %30 ötv ile satarsalar fiyatları 2milyonu geçmez. %80 ötv li mevcut mhev tiguan ve tayronu satamazlar. Bugüne kadar mhev tiguan alanların ne günahı var...Wv Doğuş satış politikasını bekleyip göreceğiz.

• ft19 F kullanıcısına yanıt

Matraha göre yüzde 30 ÖTV ile Life paket haricindekileri satamaz gibi görünüyor. Çünkü benzinli Elegance modelin matrahı 1,3 milyon civarı (sınır 1,35 milyon) ve PHEV model bundan 8 bin Euro daha pahalı. Onu da yüzde 60'la satacağı için benzinliye göre bir avantajı kalmıyor zaten.

PHEV Tayron/Tiguan Life'ı da Ağustos ayında 2-2,1 milyon gibi satarsa (üstü mümkün değil zaten) şimdi benzinli Life alacaklara kazık atmış olur açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Mart 2025; 23:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

Vw Doğuş binek araç sitesine baktım biraz önce, 15"ekran, travel assist, iq hd led matrix far, 7 kişilik koltuk opsiyonel, standart değil. Tayron Skoda Kodiaq benzeri D suv gibi duruyor, bir açıdan da tiguan allspace gibi. Kalite konfor açısından gidip incelemek lazım bayide, d suv kalite ve konforu varmı, yoksa C suv tiguanın uzunumu.

Tiguanla aynı motor 1.5etsi ile geliyor ve tiguandan biraz fazla yakar.
    2 yıl Tiguan Allspace kullandım, bagaj genişliği dışında normal tiguanlardan farkı yoktu. Şehir içi kullanım için çok büyüktü belki yakıt tüketimi 0.5-1lt/100 km fazla olabilir.
    Hatta alırken ve satarken standart tiguanlardan daha ucuza alınıp satılıyor. Tayron nasıl bir etki yaratacak bekleyip göreceğiz. R line 20” jantlarla gelecek mi merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.