Dün görüştüm 2025 lerde de indirim var liste fiyatından 100k düşüyorlar. Elegance 2.710. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (155. sayfa)

-
-
Yeni Tayron lansman fiyatı giriş paket için 2540'tan 2310'a çekilmiş. Nakitte olan için güzel fırsat.
-
Ben de dün konuştum, Elegance için sizinle aynı fiyatı vermişti, ben de liste fiyatı zannettim. Life için liste fiyatı verdi çünkü. Bahadır bayisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi fiyat ben 2.750 aldım
-
Arabada android otoyu aktiflestiremiyorum ekranda çıkmıyor telefonu yeniledikten sonra kayboldu nasil duzeltebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu kapatıp tekrar açın. Multimedya yıda açma kapama tuşuna 5 sn basarak yenileyebilirsiniz.
2750 ye Elegance , 3m civarı da Rline'lar satılıyor.
Rline'da 15" navigasyonlu ekran ve travel assist donanımı mevcut.
-
Tiguanlar 1 gecede 100-150 k zarar ettirdi resmen. Sacmaladi vw.
Böyle devam ederse markayı yakın takip edenlere Tayron'u da zor satarlar. Ağustos'ta PHEV gelecek denmiş çünkü. Şahsen şu anda bir Tiguan/Tayron alacak olsam Ağustos ayından önce kılımı kıpırdatmazdım.
Vw Doğuş binek araç sitesine baktım biraz önce, 15"ekran, travel assist, iq hd led matrix far, 7 kişilik koltuk opsiyonel, standart değil. Tayron Skoda Kodiaq benzeri D suv gibi duruyor, bir açıdan da tiguan allspace gibi. Kalite konfor açısından gidip incelemek lazım bayide, d suv kalite ve konforu varmı, yoksa C suv tiguanın uzunumu.
Tiguanla aynı motor 1.5etsi ile geliyor ve tiguandan biraz fazla yakar.
Phev Tiguan Tayron %30 ötv ile satarsalar fiyatları 2milyonu geçmez. %80 ötv li mevcut mhev tiguan ve tayronu satamazlar. Bugüne kadar mhev tiguan alanların ne günahı var...Wv Doğuş satış politikasını bekleyip göreceğiz.
Matraha göre yüzde 30 ÖTV ile Life paket haricindekileri satamaz gibi görünüyor. Çünkü benzinli Elegance modelin matrahı 1,3 milyon civarı (sınır 1,35 milyon) ve PHEV model bundan 8 bin Euro daha pahalı. Onu da yüzde 60'la satacağı için benzinliye göre bir avantajı kalmıyor zaten.
PHEV Tayron/Tiguan Life'ı da Ağustos ayında 2-2,1 milyon gibi satarsa (üstü mümkün değil zaten) şimdi benzinli Life alacaklara kazık atmış olur açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Mart 2025; 23:39:50 >
2 yıl Tiguan Allspace kullandım, bagaj genişliği dışında normal tiguanlardan farkı yoktu. Şehir içi kullanım için çok büyüktü belki yakıt tüketimi 0.5-1lt/100 km fazla olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: ft19
Vw Doğuş binek araç sitesine baktım biraz önce, 15"ekran, travel assist, iq hd led matrix far, 7 kişilik koltuk opsiyonel, standart değil. Tayron Skoda Kodiaq benzeri D suv gibi duruyor, bir açıdan da tiguan allspace gibi. Kalite konfor açısından gidip incelemek lazım bayide, d suv kalite ve konforu varmı, yoksa C suv tiguanın uzunumu.
Tiguanla aynı motor 1.5etsi ile geliyor ve tiguandan biraz fazla yakar.
Hatta alırken ve satarken standart tiguanlardan daha ucuza alınıp satılıyor. Tayron nasıl bir etki yaratacak bekleyip göreceğiz. R line 20” jantlarla gelecek mi merak ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X