Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.383
Cevap
143
Favori
270.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,

Benimde aracımda ön sag lastige vida girmişti fakat herhangi bir lastik basınç kaybı uyarısı almamıştım, vidayı aracı yıkattıgımda aracı temizleyen çocuk gösterdi, lastikçiye götürdüm vidayı çekip aldı, su testine tabi tuttu, baktı hava kaçırmıyor dedi seal oldugu için sorun olmaz bu tür vidalar sorun yaratmaz, bunların içinde jel var, jel o deliği dolduruyor dedi, fakat belli bir çapa kadar dedi. Eger uyarı verirse inerse vs. getir dedi,

Gözlemledim 1 ay oldu lastikte inme olmadı veya herhangi bir lastik basınç uyarısı da almadım.

Bildigim kadarıyla da hangi lastikte basınç kaybı varsa o lastigi gösterip uyarı veriyor.

• Merhaba bu radyo silme ve düzeltme nasıl yapılıyor kaç saat uğraştım olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt

Merhaba aşağıdaki metinden yararlanabilirsiniz.

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |

• erdem.89 E kullanıcısına yanıt

Peki hocam logo yüklediniz

• Takip ettiğim bir hesap, bugün paylaşmış. Tiguan 3 gibi SFD2 kilitli araçlarda navigasyon ve trafik işareti tanıma açıyoruz demişler, bilgi almak isteyen olabilir diye paylaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Takip ettiğim bir hesap, bugün paylaşmış. Tiguan 3 gibi SFD2 kilitli araçlarda navigasyon ve trafik işareti tanıma açıyoruz demişler, bilgi almak isteyen olabilir diye paylaşıyorum.
    Hocam ben iletişime geçtim. 580 Euro imiş fiyatı. Serviste herhangi bir gateway güncellemesi yapılırsa kod uçuyormuş ve tekrardan yüklemek için yeniden aynı fiyatı vermek gerekiyormuş. Gereksiz pahalı geldi bana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

Hocam ben iletişime geçtim. 580 Euro imiş fiyatı. Serviste herhangi bir gateway güncellemesi yapılırsa kod uçuyormuş ve tekrardan yüklemek için yeniden aynı fiyatı vermek gerekiyormuş. Gereksiz pahalı geldi bana.

Vay be, 580 Euro ve kalıcı değil! Bence de kesinlikle gereksiz. Forumda bazen bunları soranlar oluyordu, bu fiyatı duyunca yaptıracak kimse olmaz sanırım.

• Elegance paketlerdeki farların kod ile kayar led olma ihtimali nedir gizli özellik olarak?

• Merhaba herkese,
    2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | gibi uyarı ile karşılaşan oldu mu? Bugüne kadar kullandığım hiç bir araçta görmedim.

• Shevcenko06 S kullanıcısına yanıt

İlk defa gördüm. Yağ sıcaklığı ideal aralık 80derece-120derece arası . Bulunduğunuz yerde hava da eksi derece değil. Uyarı vermesine şaşırdım.

• Shevcenko06 S kullanıcısına yanıt

Bu uyarıyı niye verdiği belli aslında, dışarı 1 derece ve motor soğuk ama klimadan ısıtması istenen sıcaklık 25.5 ve 28 derece. Doğal olarak akıllı araç diyor ki; soğuk motorla benim bu sıcaklığı vermem şuan imkansız, motorun ısınmasını beklemeniz lazım.

• TopSecret98 T kullanıcısına yanıt

Motor suyu sıcaklığına aslında bağlı. O da soğuksa vermiş olabilir. Fotoda klima açık olduğunu farketmemişim.

• Bende Ankaradayım, daha bugüne kadar 28dereceye hiç ayarlamadım.😀

Yazın 20-22 , kışın 22-24 derece arası ayarlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerald7632

Araba frene basılı dururken direksiyonu cevirince cok ağırlaşıyor hemde cok ses geliyor boyle 2 demirin birbirine surtme sesi gibi neden olur
    Hocam selamlar, bende de park için yaklaşırken(muhtemelen frenli) direksiyon son turunda metal sürtme sesi gibi bir ses geliyor. Siz servise sorabildiniz mi? Güncel durum hakkında diğer forumdaşlar ve siz bilgi verirseniz sevinirim.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt

Hafif ıslık şeklinde gelen bir ses ise balatalardan geliyordur. Ses yüksekse balatalar kirlidir, araya birşey kaçmış olabilir. Servise sormuştum yeni balatalarda asbest kullanılmasının yasakldığından dolayı asbetsiz balatalarda bu seslerin mevcut olduğunu söylemişlerdi. Doğruluğu nedir tartışılır! Benim de ara ara yapıyor aracı park ederken düşük hızlarda ama her zaman değil.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt

Park yaparken geliyorsa muhtemelen balatalardan geliyor. Auto hold devrede olduğunda keskin direksiyon manevralarinda geliyor. Servis normal demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Hafif ıslık şeklinde gelen bir ses ise balatalardan geliyordur. Ses yüksekse balatalar kirlidir, araya birşey kaçmış olabilir. Servise sormuştum yeni balatalarda asbest kullanılmasının yasakldığından dolayı asbetsiz balatalarda bu seslerin mevcut olduğunu söylemişlerdi. Doğruluğu nedir tartışılır! Benim de ara ara yapıyor aracı park ederken düşük hızlarda ama her zaman değil.

Aynen tarif ettiğiniz gibi bir durum. Önceki Tiguanlarimda hiç karşılaşmamıştım. Teşekkür ederim bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem.89

Park yaparken geliyorsa muhtemelen balatalardan geliyor. Auto hold devrede olduğunda keskin direksiyon manevralarinda geliyor. Servis normal demişti.

Evet park esnasında duyuluyor, Auto Hold kapalı kullanıyorum genelde.

• Dün seyir halindeyken havalandırmayı açtım. Dış sıcaklıkla çok fark olmamasına rağmen deli gibi gürültülü bir şekilde üflemeye başladı. İçerisi serinlese de üfleme yavaşlamadı. Auto - düşük seçiliydi. Ancak çareyi üflemeyi 3-4 e indirmekte buldum.

Sonra tekrar denedim. Üfleme AUTO dayken sürekli şiddetli üflemeye devam etti. Nedendir acaba, bir fikri olan var mı?

• Herkese merhaba. Aracım 2021 1.5tsi tiguan. Araç 1. Vitesden 2. Vitese 1500 devirde geçerken, 2. Vitesten 3 e ve diğerlerine 2000 devirde geçiyor. Seri ve sert kullanmıyorum gayet sakin gaza basmamda böyle oluyor. 77 km hızlarında 6.viteste oluyor araba. Bu normal midir? Araç km si 24.500 de. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.