Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Xdian , erdem.89 , erdem.89
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
3.411
Cevap
143
Favori
273.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Direksiyon titremesi benimde başıma geldi sonra düzeldi . Bendr aracı showroomdan çıkardım uzun yola çıktım. İstanbul izmir arası balans titremesi vardı araçta . Sonrada düzeldi anlamadım . Sorunu çözdünüz mü naptınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okus O kullanıcısına yanıt

Lastik havalarına baktım 42 lerdeydi..showroomlarda yüksek hava mı ne basılıyormuş bir yerde okudum ya da izledim hatırlayamadım..36 ye indirdim hepsini. Sonra kısa bir deneme yaptım titreme olmadı gibi....uzun yola çıkınca daha net anlayacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. Yeni tıguan lıfe paketinde Yokuş kalkış asistanı "Auto Hold" özelliğinin olmadığı yazıyor. Bu bizim bildiğimiz autohold değil mi yoksa başka bir özellik mi

• Ali çelebi erz 25 A kullanıcısına yanıt

nerde yazıyor. doğuşoto'nun sitesinden şu an satışta olan life paket araçlara baktığımda auto hold özelliği var diye belirtilmiş.

• Ali çelebi erz 25 A kullanıcısına yanıt

Hocam "auto hold" VW nin bütün araçlarında bulununa standart bir özelliktir. Siz "yokuş iniş asistanı" ile karıştırdınız herhalde o özellik opsiyon olarak geliyor.

• Cam tavana film yaptıran olmuş muydu? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Cam tavan ısı geçirgenliği bu versiyonda azaltılmış. Daha kaliteli bir karartma mevcut. Audi kalitesinde. Perdeyi kapatmaya bile çok ihtiyaç duymuyorsunuz. Bence gerek yok.

• Arka emniyet kemeri uyarısı nasıl kapatılıyor arkadaşlar?

• Tiguan phev gelebilir mi acaba bilgisi duyumu olan var mı ?

• caldexterr C kullanıcısına yanıt

Ayarlar -Ekran menüsünden arka koltuk uyarı sesini açıp kapatabilirsiniz. Ama benim aracimda işe yaramıyor. Uyarı vermeye devam ediyor.

• Aşağıda örnek fotoğrafını koyduğum orta bölmedeki ayraçlar çoğu Tiguan'da çift ben bayiden aldıktan sonra farkettim bende tek.. Acaba yeni alanlar var mı onların tek mi çift mi merak ettim..Ondan da mı kestiler yoksa :)

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |
  • Barisurk B kullanıcısına yanıt
    Bende de tek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burc-u -- 2 Nisan 2025; 13:8:40 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Mart 2025 ile beraber aşağıdaki unitelerde güncellemeler yayınlanmış. 3975 dediğiniz motor yazılımı yayınlamış görünmekte.(https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160332965 )

0001-Engine electronics 05E906019ED    v3975 (21.03.2025)

0013-Auto Dist. Reg    1N3907567D v0435 (01.03.2025) 

0017-instrument cluster  571920340A v9460 (30.03.2025)

0023-Brake boost       3WA909059L v0485 (30.03.2025)

0042-Driver's door 3WA959393A v0222 (11.03.2025)

0052-Passenger's door   3WA959592A v0222 (11.03.2025)

00A5-Frt Sens. Drv. Assist 3WA907217C v1423 (11.03.2025)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 2 Nisan 2025; 13:58:35 >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Aracı ilk aldığım zaman yaptırdım ama yazın güneşinde çokta etkili olmadı

• burc-u B kullanıcısına yanıt

Deri koltukla beraber bunu da teke indirmişler az önce bayi ile bu saçma konuyu konuştum..1.500 TL maliyeti olan parçayı kısmak..ne denilebilir ki..

Alan zaten çok gereksiz kullanılmış derin bi kuyu kapak yok, E tuşlar yok el freni yok yani en fazla ne koyulabilinir? Bilmiyorum bana gereksiz geldi

Evet yeni araçlarda tek ayraçla geliyormuş ama bize özgü değil, genel durum bu şekilde.

Bu arada orada normalde bardaklık bulunuyor, sizde o da mı yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Nisan 2025; 23:41:1 >
  • seagleye S kullanıcısına yanıt

Merhaba, bilgi için teşekkürler. Önemli versiyon no. yükseltmeleri mevcut, mutlaka yaptırmak lazım. Önümüzdeki ay yıllık bakımda bunu da talep edeceğim.

• CmBrtn C kullanıcısına yanıt
    Hangi firmayı tercih etmiştiniz?
    Henüz yaz geçirmedik ancak geçen gün güneşin altında perde açık gezmek pek mümkün olmadı, film olsa dahi perdesiz gezilmiyor ise yaptırmanın anlamı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem.89 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Ben de şimdi kontrol ettim. Kapatmışım uyarıyı ama yine de ötmeye devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.