< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (170. sayfa)

-
-
Lastik havalarına baktım 42 lerdeydi..showroomlarda yüksek hava mı ne basılıyormuş bir yerde okudum ya da izledim hatırlayamadım..36 ye indirdim hepsini. Sonra kısa bir deneme yaptım titreme olmadı gibi....uzun yola çıkınca daha net anlayacağım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler. Yeni tıguan lıfe paketinde Yokuş kalkış asistanı "Auto Hold" özelliğinin olmadığı yazıyor. Bu bizim bildiğimiz autohold değil mi yoksa başka bir özellik mi
nerde yazıyor. doğuşoto'nun sitesinden şu an satışta olan life paket araçlara baktığımda auto hold özelliği var diye belirtilmiş.
-
Hocam "auto hold" VW nin bütün araçlarında bulununa standart bir özelliktir. Siz "yokuş iniş asistanı" ile karıştırdınız herhalde o özellik opsiyon olarak geliyor.
-
Cam tavana film yaptıran olmuş muydu? Tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Cam tavan ısı geçirgenliği bu versiyonda azaltılmış. Daha kaliteli bir karartma mevcut. Audi kalitesinde. Perdeyi kapatmaya bile çok ihtiyaç duymuyorsunuz. Bence gerek yok.
-
Arka emniyet kemeri uyarısı nasıl kapatılıyor arkadaşlar?
-
Tiguan phev gelebilir mi acaba bilgisi duyumu olan var mı ?
-
Ayarlar -Ekran menüsünden arka koltuk uyarı sesini açıp kapatabilirsiniz. Ama benim aracimda işe yaramıyor. Uyarı vermeye devam ediyor.
Aşağıda örnek fotoğrafını koyduğum orta bölmedeki ayraçlar çoğu Tiguan'da çift ben bayiden aldıktan sonra farkettim bende tek.. Acaba yeni alanlar var mı onların tek mi çift mi merak ettim..Ondan da mı kestiler yoksa :)
-
Bende de tek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burc-u -- 2 Nisan 2025; 13:8:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Mart 2025 ile beraber aşağıdaki unitelerde güncellemeler yayınlanmış. 3975 dediğiniz motor yazılımı yayınlamış görünmekte.(https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160332965 )
0001-Engine electronics 05E906019ED v3975 (21.03.2025)
0013-Auto Dist. Reg 1N3907567D v0435 (01.03.2025)
0017-instrument cluster 571920340A v9460 (30.03.2025)
0023-Brake boost 3WA909059L v0485 (30.03.2025)
0042-Driver's door 3WA959393A v0222 (11.03.2025)
0052-Passenger's door 3WA959592A v0222 (11.03.2025)
00A5-Frt Sens. Drv. Assist 3WA907217C v1423 (11.03.2025)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 2 Nisan 2025; 13:58:35 > -
Aracı ilk aldığım zaman yaptırdım ama yazın güneşinde çokta etkili olmadı
Deri koltukla beraber bunu da teke indirmişler az önce bayi ile bu saçma konuyu konuştum..1.500 TL maliyeti olan parçayı kısmak..ne denilebilir ki..
Alan zaten çok gereksiz kullanılmış derin bi kuyu kapak yok, E tuşlar yok el freni yok yani en fazla ne koyulabilinir? Bilmiyorum bana gereksiz geldi
Evet yeni araçlarda tek ayraçla geliyormuş ama bize özgü değil, genel durum bu şekilde.
Bu arada orada normalde bardaklık bulunuyor, sizde o da mı yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Nisan 2025; 23:41:1 > -
Merhaba, bilgi için teşekkürler. Önemli versiyon no. yükseltmeleri mevcut, mutlaka yaptırmak lazım. Önümüzdeki ay yıllık bakımda bunu da talep edeceğim.
-
Hangi firmayı tercih etmiştiniz?
Henüz yaz geçirmedik ancak geçen gün güneşin altında perde açık gezmek pek mümkün olmadı, film olsa dahi perdesiz gezilmiyor ise yaptırmanın anlamı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Ben de şimdi kontrol ettim. Kapatmışım uyarıyı ama yine de ötmeye devam ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X