Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: erdem.89
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.412
Cevap
143
Favori
274.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba. Bende eski kasa tiguan var. Cam tavan için llumar marka ısı filmlerini araştırmıştım. 3 yer ile görüşmüştüm, 2si içten sulu uygulama olduğu için önermedi. Mekanizmada orta vadede soruna sebep olabilir demişlerdi, yaptırmadım ama yazın perde açık gezmek mümkün değil gerçekten. Perdeyi kapatsam bile hep sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFDBE26FB -- 2 Nisan 2025; 17:27:19 >
  • Arkadaşlar sarı sitede en dolu R line ilanı dikkatimi çekti. Harman kardon,deri koltuk, IQ Led matrix mevcut. Fiyat 2950’den 2800’e düştü. Bence fırsat bu piyasada.Forumdan bir arkadaşa gitsin isterim. İlan sahibini tanımıyorum, Tarcanlar gibi iyi bir ekspertize göstersin alacak kişi.
    Sarı site ilan: 1237408210

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tayron Mart ayında lansmana ve Tiguan ile neredeyse aynı fiyatta satılmasına rağmen hemen hemen aynı adetlerde (1257/1187) satılmış.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Tayron lansman için sadece 1.000 adet civarı getirildi mart ayının 2. haftasından sonra. O nedenle hem bu durumu hem de bir kısımının tesliminin bayram sonrasına kalmasını da göz önüne almalısınız. o araçlar nisan ayına yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimofdm -- 3 Nisan 2025; 14:16:13 >
  • mimofdm kullanıcısına yanıt

Kaç adet getirildiğini bilmiyorum ama 1000 adet geldiyse 1000 adet satardı, 1257 adet satılmış. Geçen yıl Tiguan da Nisan'ın 15'inde, bayramdan sonra satışa sunulmuştu ve o 15 günde 2800 küsur adet satılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Nisan 2025; 13:51:59 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Araba tanıtımlarında 1.000 civarı deniyordu, tam rakamı bilemiyorum ama bunun da etkisi vardır diye düşündüm, lansman fiyatından verilecek araç sayısının.

• seagleye S kullanıcısına yanıt

Şuan bayiye gittiğimizde güncelleme yapılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    3m markası

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Evet benimki bagaj kapağında yer alan takozların dışa doğru çıkacak şekilde açılması yoluyla düzeldi. Böylece bağaj kapağı daha sert bir şekilde kasıldığı için titreşim yapma şansı kalmıyor. Servisteki usta çözdü sorunu. Evde de yapılabilecek bir şey. Zaten elle çevirerek ayar yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.