Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: burc-u
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.529
Cevap
146
Favori
287.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düşürmek zorunda zaten aynı segmentte değiller. O zaman segmentlerin bir farkı olmaz.

• life paket aracım var. anahtardan bagaj açma inaktif. bunu dışarda yaptırabileceğim ankara da bir yer var mı?

• ön sensörler siz de de geç tepki veriyor mu? Yani yanlarda genelde geçtikten sonra ötüyor sanki, bu sensör ekranını manuel açabiliyor muyuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burc-u -- 22 Nisan 2025; 12:56:2 >
  • gerald7632 G kullanıcısına yanıt

Anahtardan bagaj açma derken life paket manuel zaten bagaj tuşuna uzun basınca kilit açılır. Direkt kendi açılması diyorsanız elektrikli bagaj montajı yapılacak Ender başlamış yapmaya. Yakinda servislerde başlar 100k ya yakın isterler muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burc-u B kullanıcısına yanıt

Bir önceki kasa da kullandım bunda da aynı klasik VW. Sensörler yavaş kalıyor normal

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Arkadaşın derdi o değil hocam tayron alamamış tiguana hırslanmış. Sıfır satış sayfasında tiguanı gömmeye devam ediyor. Buradan yarım yamalak biseyler okuyup orada satıyor. Eski kasa tiguanla herseyi aynıymış ortaya bir tane tablet koymuslarmis yenilik olarak:) Takılsın bırakın.

• Yine zam gelmiş Tiguan Life liste fiyatı 2524 olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ft19 F kullanıcısına yanıt

Sırf bu yüzden aracı satacağım bende önden bir nesne geçtiğinde de yapıyor. ama sensör okadar yavaşki motor araç geçip gidiyor 1 saniye sonra sinyal algılıyor ve bende o ara geçip gitti diye gazlıyorken düz duvara vurmuş gibi duruyor. front asisst vs kapattım olmadı sinir bozucu maalesef

• Sensörlerin çalışması tehlike yaratıyor aslında bende hepsini kapatıyorum fakat bunların test edilip düzgün çalışmadığı halde zorunlu tutulup özellik gibi çalışması bi ilginç. 4 metre önceden trafikte her durduğumuz da bağıran bir assist ya da neredeyse sıfıra sıfır park ettiğimiz istanbul da manevra freni daha ziyade korku yaratıyor. Hadi onları kapattım ama ön sensör önemli kaput yüksek olduğu için kedi filan geçerken de görünmüyor ön kamera takılabilse en azından.

• hanlıoğlu kullanıcısına yanıt

1 hafta oldu. 16 nisanda geldi maalesef.

• Bir kaç hafta önce burada yazmıştım. Bayiden sıfır km aldığımız araç ile hemen yola koyulmuşruk. Çorum'dan aldığım araç ile Kırıkkale'ye doğru yolculık başladı. Fakat o da ne? 125 km/h hızı geçtikten sonra ve 135-140 arasında en belirgin hissedilecek şekilde araç titremeye başladı. 125 km/h altı hiç bişey yok. Neyse bu durumu önce aldığım yer ile paylaştım ama yolum İstanbul olduğu için bir daha oraya geri dönemedim.

İstanbul'a geldikten kısa bir süre sonra servisten randevu aldım ve aracı servise götürdüm. İlk söylenen şey şu..araç ile km. yapmışsınız bu garantiye girmez. Dedim adamı delirtmeyin yalan konuşmuyorum düm düz yola çıktım ve titreme var. Neyse güç bela kabul ettirdim ve araç rot balansa girdi.

2 saat sonra cevap. Biz bir titreme tespit edemedik, normal görünüyor...:) 130 km üzerine çıktınız mı dedim...çıktık dediler..(aklımızda soru işareti kalmasın şu lastikleri bir söküp bakalım demek yok) Peki dedim aracımı aldım kendi rot balansçıma götürdüm.

Sonuç: sol sağ arka ve sol ön tekerleğe 15-15-15 gr. sağ ön tekerleğe 5 gr. yani toplam 50 gr ağırlık takıldı. Araç şu an sıfır titremede..

Şimdi servisin umursamazlığına ve kayıtsızlığına mı sıfır araçta nasıl 50 gr. ağırlık takılacak kadar balans ayarının bozuk olduğuna mı takılayım....parasını almayacakları işlerde asla yoklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisurk -- 22 Nisan 2025; 22:50:57 >

• burc-u B kullanıcısına yanıt

Aracı ilk aldığımda herkes gibi ben de özellikle manevra frenden dolayı saçma yerlerde frenlere maruz kalmıştım. Güncelleme sonrası düzelmişti. Şu an herhangi bir sorun yaşamıyorum. 72ms güncellemesi ile çözülmüştü benim sorunlarım sonra 90PV geldi ama onu da durdurdular yapmayı. 72ms yapıyorlar mı bilmiyorum. Ayrıca manevra frene maruz kalammak için ayak frende olacak şekilde çıkış yapılırsa araç saçma frenleri yapmıyordu güncelleme öncesi.

• Sıfır almadığım Opel Vectra, Egea ve Megane'ı saymazsak; 2012 Focus, 2013 Focus, 2016 Octavia, 2020 Superb, 2021 PassaT, 2023 Focus ve aklıma gelmeyen bikaç araç arasında en fazla trim sesi olanı Tiguan. neden böyle oldu anlamadım.Ama henüz 7000 kmde İStanbul içi kullanıla araçta cam tavan, multimedya sistemi ve sağ arkadan gelen trim sesleri mevcut.Eskisi kadar hasta olsaydım bu araçla servisten çıkmazdım.

• Selamlar, aracımın sağ ön silecek zıplamaya başladı hafiften, silecekleri değiştireceğim, piyasada var mı yeni kasa bizim tiguanların sileceği ? Silecekspetinde buldum bosch aerotwin ama emin olamadım ölçüler farklı . Servisten almak istemiyorum kalitesiz olacağı düşüncesiyle. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

• JoeBE22 kullanıcısına yanıt
    2024 model desek en erken alanlar 1 yıl oldu. 1 yılda silecek bozulmaz, en az 2-3 yılda silecekteki kauçuk sıcaktan, güneşten veya kalitesiz cam suyu kullanmaktan deforme olur. Bence servise gidin, garantiden değişim isteyin, bu kadar sürede deforme olmaz. Olmadı servisten ücretini ödeyerek alın. Bosch aerotwin orjinal kalitesindedir. Önceki 2020 tiguanımda 3.yılın sonunda set olarak aldım, sadece arka sileceği değiştirmiştim. Önlerde sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 23 Nisan 2025; 22:12:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    Evet 2024 model yeni tiguan aracım, 10 aylık. 1 yılını bile doldurmadı, ve sinir oluyorum, sağ ön silecek boşluk varmış gibi gidip gelirken zırplıyor . Diğer aracım 3 yıl oldu orjinal silecekler üstünde bi deformasyon veya sorun yok, anlayamadım. Canımı sıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeBE22

Selamlar, aracımın sağ ön silecek zıplamaya başladı hafiften, silecekleri değiştireceğim, piyasada var mı yeni kasa bizim tiguanların sileceği ? Silecekspetinde buldum bosch aerotwin ama emin olamadım ölçüler farklı . Servisten almak istemiyorum kalitesiz olacağı düşüncesiyle. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
    Merhaba, @ft19 abimizin dediği gibi bir servise sorun. Yıkamacınız ön cama yağmur kaydırıcı, su itici vb. ürünler uyguladiysa ondan da olabiliyor. Ön camı uygun bir ürünle temizlemek lazım.

• ufuks kullanıcısına yanıt

benim de bu araçtan almaya niyetim var da bu bahsedilen trim sesleri kronik mi? daha önce de bir kaç yorumda okumuştum trim sesi olduğunu. kronikse hiç bulaşmayım. çünkü çok takarım kafaya

• Merhaba, havaların ısınmasıyla mı alakalıdır bilmem ancak multimedya ekranından inanılmaz trim sesleri geliyor. Kaymak gibi bir asfaltta dahi bu sesler kesilmiyor. Benzer problem yaşayan ve çözüm bulabilen var mıdır?

İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.