Cupra Terramar'da Sennheiser ses sistemi standart sunuluyor. 360 kamera sistemi de var. Terramar ekstra özellikleri nedeniyle bana daha cazip gelmeye başladı. |
2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (177. sayfa)

-
-
Premium markalarda Bmw, Mercedes, Audi bilindik ses sistemleri standart değil, opsiyonel. Vw de premium olmasada yakın olduğundan Harman kardon opsiyonel. Cupra marka olarak piyasaya yeni girdiğinden araç satmak ve piyasada yer etmek için her donanımı genelde standart sunuyor. Örneğin terramar, formentor vz line, her donanım var, eksiği yok gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cupra malum Seat'ın bir markası ve Seat daha donanımlı araçlar sunmayı eskiden de yapıyordu yeni araçlarına has birşey değil yani. Şuan ki araçlarının hemen hemen hepsi emsali Vw araçlardan daha dolu ve daha ucuz. Hiç Seat kullanmadığımdan bu durumu yıllardır çözemedim, illa ki bir nedeni vardır diye düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TopSecret98 -- 25 Nisan 2025; 20:31:57 > -
Merhabalar life donanıma sonradan elektirikli bağaj eklenebiliyormu serviste yada dışarda dışarda olan var ise garantiyi bozarmı teşekürler birde autohold var demi life donamında fiziksel düğme olarak göremedim 😞
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdmx -- 26 Nisan 2025; 17:11:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba autohold hepsinde mevcut. Elektrikli bagaj montajı dışarda yapıyorlar ama garantiyi bozuyor. Servis montajına başlamadı diye biliyorum serviste yapılırsa sıkıntı olmaz. Fiyat da ona göre çıkar tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, orta ekranda YouTube yada Netflix gibi uygulamalar ile birşeyler izlemenin yolunu bulan var mı?
Kablosuz carplay bağlanıyor ama çok az uygulama var maalesef ve video oynatma da yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Carlinkit TBox vb çözümler var.
-
Avrupa'da en çok satılan otomobil listesi(Mart 2025) sıralamasında şöyle bir yorum yapılmış;
Özellikle Volkswagen Tiguan, satışlarını %42 gibi etkileyici bir oranda artırarak 19.591 adetlik satışa ulaşması ile dikkat çekiyor. Bu yükseliş, modelin yenilenen versiyonunun pazarda güçlü bir ilgi gördüğünü gösteriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X